Пляцок "Яблучний рай"Тісто:
120 г цукру
3 жовтки, 3 білки
60 мл олії
60 мл води (кипятку)
150 г муки
0.5 пак. розпушувача
Жовтки і цукор добре збити, додати воду і олію. Муку просіяти, дати розпушувач і додати до жовтків. Додати збиті білки, легенько перемішати. Тісто вилити в форму і випікати при темп. 180С протягом 15-20 хв. Остудити.
Яблучно-пудингова маса:
2 п. ванільного пудингу
60 г цукру
0.5 л яблучного соку
3 яблука
0.5 л сметани домашньої +75 г цукру
Яблучний сік, пудинг (порошок) і цукор змішати і поставити варити, постійно помішуючи. Як почне гуснути, додати терті яблука і ще трохи проварити. Гярячим викласти на бісквіт. Остудити.
Сметану збити з цукром(можна додати загущувач ) і викласти на холодні яблука. Смачного!!!
Рецепт з форуму say7.
Мої коментарі - я не мала 2 пачки пудингу, тому дала 1 пачку + 2 ложки картопл. крохмалю. Зверху посипала крошкою з печива. Спробуйте, пляцок - пальчики оближеш!