М'ясні рулетикиПотрібно:
полядвиця - 800 г
печериці - 300 г
1 цибуля
1 морквина
яйця, мука, сухарі
сіль, перець
Мясо порізати на куски так як на відбивні. Злегка відбити, посолити і трішки поперчити.
Готуємо начинку: гриби почистити, порізати на пластинки. Порізати дрібно цибулю, натерти моркву на грубій терці. Все скласти в сковорідку і тушити майже до готовності. Посолити. Зробиться юшка , то її треба відцідити.
На мясо викласти начинку, загорнути краї і скрутити тісно рулетиком.
Рулетики обваляти в муці, потім в збитому яйці, потім добре обваляти в сухарях. Кладемо смажити в сковорідку. Потім ще запекти в духовці на папері(бо пристануть) до готовності десь 10-15 хв.
Рецепт взяла з сайту кулінар. Смачного!!!