Пляцок божественно виглядає, пухкий красень! -) Дякую за рецепт, Наталочко
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Natalyadiva, Наталя, пляцок дійсно, чудовий. Дивно як, я вчора знайшла його на німецькому сайті ( http://www.chefkoch.de/rs/s0g48/Kuchen-Rezepte.html) і заклала собі, що спечу ц вихідні і обов"язково розповім тут дівчатам. Як в нас збігаються смаки, цікаво. Ну то добре. А в якій великій формі пекла? У тортівниці? Шось не знайшла - на яку форму розраховано ця порція.
І ще, Наталя, я от хотіла запитати про яблучне повидло, те що з оцтом. Чому там треба оцет додавати, що він дає? Чи можна зовсім без нього? Чи можна міняти на лимонний сік? Як це відіб"ється на смаку?
Наталочко, ніколи ще не смакувала печеним сирником, у нас на Великдень прийнято запікати домашній сир з ізюмом, а тут бачу безліч рецептів сирників. Супер! Дуже вже хочеться спробувати. Спечу обовязково. Дяку за смачні рецепти.