maija 23
kseniya
marynovychss
Irina
gutka
sunnygirl
Славочка
ІванкаДякую Вам,дорогі господиньки, за увагу до моєї сторінки і приємні теплі відгуки!!!!Завжди рада Вам!
На днях пекла піцу на швидкому тісті.Готується легко і просто.Тісто виходить -напівлисткове,хрумке .Начинку можна класти будь-яку,за Вашим бажанням.Сама універсальна:ковбаса чи сардельки,гриби,зелень,тертий твердий сир.
Тісто для піци (( (рецепт виписаний із газети "Порадниця"2006р
Змішати в склянці 1 яйце зі столовою ложкою оцту і долити водою до верху.
4 склянки борошна перетерти з 1 пачкою маргарину-250 гр.,долити яєчної рідини і замісити тісто.Я додала ще
0,5 ч.л. розпушувача.
Тісто покласти на 30 хв. у холодильник.
Поділити на дві частини і розкачати
тоненькі коржі.Підготувати дві форми або сковорідки діаметром до 30 см,змастити олією і викласти тісто.
Далі готуємо саму піцу.Змастити поверхню тіста кетчупом ,викласти начинку,покрити сіткою з майонезу,притрусити зеленню і посипати тертим твердим сиром!Пекти 20-30 хв.,не пересушити.Смакує як тільки спеченою,так і підігрітою у мікрохвильовій.
Смак схожий на піцу з"французького тіста".
З цього тіста можна також робити коржі для "Наполеону"
Зберігати піцу у холоді,замотаною у плівку.Перед вживанням
підігріти.Смачного!!!