Пропоную хороший рецепт ніжної випічки до чаю.Цей перепис із моїх закладок(:газета кухня №50 2004 р.Надіслала Т.Колеш із с.Травневе,Тернопільської обл.)
Яблука в "хусточках"300 гр борошна
1 пачка маргарину 200 гр.
2 яйця
3 ст.л. сметани
50 гр. дріжджів
Борошно перетерти з маргарином,додати збиті яйця ,сметану і дріжджі розтерті з 1 ч.л. цукру.Замісити тісто і поставити його на 5 годин у холодильник.Потім розкачати пласт товщиною до 1 см. і нарізати квадратиками.На середину кожного покласти по шматочку почищеного яблука ,я ще кладу декілька вишень з варення,щоб начинка була солодшою.Кінці тіста зібрати у вузлик.Дати постояти у теплі 15 хв. і випікати.Готові "хустинки" густо посипати цукровою пудрою з ваніліном.
Дуже ніжно і смачно!
Випічка виходить-пісочно-листковою.Свої вироби я трішки перетримала у духовці.
Якщо маєте маленькі яблучка,то начиняйте "хусточки" ними.Яблука почистити,видалити серцевину і наповнити іі ягодами з варення!!!