Рецепти для пресу ( шпріца) з Дріму
Шоколадні пальчики з кунжутомЦитата: Канарейка
115г теплого масла
55г цукрової пудри
125г муки
1ст.л. какао порошку
100г шоколаду
кунжут для посипки
Збити масло і пудру. Просіяти муку і какао, поступово додати в масляну суміш. За допомогою кондитерського кулька чи шприца (наконечник 2,5 см) видавити тісто на покрите пергаментом деко, на відстані один від одного. Печеньки повинні бути приблизно довжиною 6 см. Випікати в розігрітій духовці при 180 - 190С (залежно від духовки)близько 15 хвилин.
Вийняти з духовки і дати остигнути близько 2 хвилин . Шоколад розтопити і вмочити кінчики печива в шоколаді і посипати кунжутом.
Смачне домашнє печенняЦитата: gutka
300 г борошна
50 г цукру пудри
1 велике яйце
150 г масла (маргарину)
пачка ванільного цукру
2 ч.ложки порошку до печива
Замісила тісто подвоївши порцію, у мене було домашнє масло, замість пудри - звичайний цукор, готове тісто потрібно охолодити 30-60 хв.
Випікати при температурі 180 градусів, доки підрум"яниться
Вийшло не зовсім те що хотіла, напевно замісила за туго, але вчора я вже добре вивчила новий пристрій для печива, попри все печиво вийшло надзичайно смачне і ароматне, дуже смакувало
Печиво від КатериниЦитата: gutka
продовжую випробовувати свій новорічний подарунок від Оленочки
на новорічний стіл готувала печиво за рецептом:
190 г вершкового масла кімнатної температури
75 г цукрової пудри
дрібка солі
пачка ванільного цукру
1 білок
225 г борошна
масло стерти з пудрою, додати сіль, ванільний цукор, білок, пізніше борошно, тістом наповнювати прес для виготовлення печива, випікати при температурі 180 градусів
Печиво вийшло дуже смачне та хрустке
Рецепти від ДіаниЦитата: idianka
У моїх батьків є прес ще радянського виробництва.Ми дуже любили то печиво.В додаток до пресу була інструкція з використання і 3 рецепти:
1. 200 г маргарину,0,5 скл.цукру,1 жовток,2 скл. борошна,1 ч.л.какао
М'який маргарин збити з цукром,додати жовток,в отриману масу поступово додати какао і борошно.
2. 200 г маргарину, 0,4 скл.цукру,1яйце, 2 скл.борошна,1 ст.л.цедри
М'який маргарин збити до білого,додати яйце і цукор,збити, а потім борошно з цедрою.
3. 200 г маргарину,1 баночка(250 г) майонезу,1 яйце,1 скл. цукру,1 ч.л. соди погашеної оцтом, 3,5 скл.борошна
М'який маргарин збити,додати майонез,яйце,соду.Розмішати до однорідної маси,додати цукор і борошно,