Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Прес для печення (кондитерський пристрій, пістолет для виготовлення т
ОЛЕСЯ
31 липня 2013 01:01
Повідомлення #11


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Ось ще кулінарний шприц Cookie ProТ Ultra II Cookie Press , який викликає довіру


--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Oksanochka
31 липня 2013 08:24
Повідомлення #12


Молода господинька
  • 34

Репутація: 12
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 38
Реєстрація: 16.05.2013

ICQ:--

Бали: 435
ОЛЕСЯ,
в мене тоже з пластики але італійський.я задоволена.так рука втомлюется,в залежності скільки печива робити,нас двоє роблю на пів дози.Дівчата кидайте рецепти для цих машинок)
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
31 липня 2013 13:59
Повідомлення #13


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Цитата: Oksanochka
Дівчата кидайте рецепти для цих машинок)


Рецепт номер № 1 http://dreamfood.ua/1233-mashinkov-ugorske-pechennya.html
700 г борошна
350 г маргарину
200 г цукру
1 п ванільного цукру (10 г )
1 п порошку до печива (10 г )
2 курячі яйця середнього розміру
Беремо 600 г борошна перетираємо з маргарином на крихту. Потім додаємо цукор, ванільний цукор, яйця, замішуємо тісто. Якщо тісто рідкувате, то додаємо ще 100 г борошна.

Тісто можна пропустити через спеціальні насадки на м'ясорубці і нарізати потрібної довжини або видавити за допомогою кондитерського шпріца.

Тісто викладаємо на деко (протвень), застелену пергаментним папером. Випікаємо приблизно 10-15 хв до золотистого кольору.

Дуже смачне печиво

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Oksanochka
31 липня 2013 20:49
Повідомлення #14


Молода господинька
  • 34

Репутація: 12
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 38
Реєстрація: 16.05.2013

ICQ:--

Бали: 435
Цитата: ОЛЕСЯ
http://dreamfood.ua/1233-mashinkov-ugorske-pechennya.html


дякую
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
31 липня 2013 23:58
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Рецепти для пресу ( шпріца) з Дріму
Шоколадні пальчики з кунжутом
Цитата: Канарейка

115г теплого масла
55г цукрової пудри
125г муки
1ст.л. какао порошку
100г шоколаду
кунжут для посипки
Збити масло і пудру. Просіяти муку і какао, поступово додати в масляну суміш. За допомогою кондитерського кулька чи шприца (наконечник 2,5 см) видавити тісто на покрите пергаментом деко, на відстані один від одного. Печеньки повинні бути приблизно довжиною 6 см. Випікати в розігрітій духовці при 180 - 190С (залежно від духовки)близько 15 хвилин.
Вийняти з духовки і дати остигнути близько 2 хвилин . Шоколад розтопити і вмочити кінчики печива в шоколаді і посипати кунжутом.


Смачне домашнє печення
Цитата: gutka
300 г борошна
50 г цукру пудри
1 велике яйце
150 г масла (маргарину)
пачка ванільного цукру
2 ч.ложки порошку до печива
Замісила тісто подвоївши порцію, у мене було домашнє масло, замість пудри - звичайний цукор, готове тісто потрібно охолодити 30-60 хв.
Випікати при температурі 180 градусів, доки підрум"яниться
Вийшло не зовсім те що хотіла, напевно замісила за туго, але вчора я вже добре вивчила новий пристрій для печива, попри все печиво вийшло надзичайно смачне і ароматне, дуже смакувало


Печиво від Катерини
Цитата: gutka
продовжую випробовувати свій новорічний подарунок від Оленочки
на новорічний стіл готувала печиво за рецептом:

190 г вершкового масла кімнатної температури
75 г цукрової пудри
дрібка солі
пачка ванільного цукру
1 білок
225 г борошна

масло стерти з пудрою, додати сіль, ванільний цукор, білок, пізніше борошно, тістом наповнювати прес для виготовлення печива, випікати при температурі 180 градусів

Печиво вийшло дуже смачне та хрустке



Рецепти від Діани

Цитата: idianka
У моїх батьків є прес ще радянського виробництва.Ми дуже любили то печиво.В додаток до пресу була інструкція з використання і 3 рецепти:

1. 200 г маргарину,0,5 скл.цукру,1 жовток,2 скл. борошна,1 ч.л.какао
М'який маргарин збити з цукром,додати жовток,в отриману масу поступово додати какао і борошно.


2. 200 г маргарину, 0,4 скл.цукру,1яйце, 2 скл.борошна,1 ст.л.цедри
М'який маргарин збити до білого,додати яйце і цукор,збити, а потім борошно з цедрою.

3. 200 г маргарину,1 баночка(250 г) майонезу,1 яйце,1 скл. цукру,1 ч.л. соди погашеної оцтом, 3,5 скл.борошна
М'який маргарин збити,додати майонез,яйце,соду.Розмішати до однорідної маси,додати цукор і борошно,

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
1 серпня 2013 00:39
Повідомлення #16


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Ось по цьому рецепту я робила печення з допомогою кондитерського шприцу. Жаль фото на збереглося

Печиво через м"ясорубку від Майї

Цитата: Майя Шутенко
(рецепт сусідки Валентини)
1 пачка маргарину
5 склянок борошна
1 склянка цукру
1 домашнє яйце
0,5 склянки сметани
дрібка солі,0,5 ч.ложки соди,погашеноі оцтом
ванільний цукор 1 уп.
Замісити еластичне тісто і пропустити його порціями через м"ясорубку,для цього є спеціальні формочки.За відсутністю пристрою,можна викладати у вигляді звичайних невеличких гірок.Спечене печиво густо посипати цукровою пудрою!Смачного!
Порада-секрет:перед тим,як пропустити тісто через м"ясорубку, обсипте її всередині порошком до печева чи мукою.Печенько буде"кучерявим"



Печево через м"ясорубку від gutka

Цитата: gutka
(з моєї кулінарної книги, рецепт переписала від своєї бабусі Каті років 25 тому назад)
2 склянки цукру
1 склянка сметани
1 склянка смальцю
1 склянка маргарину
2 яйця
1 ч. ложка амоняку
Борошно 6 склянок
я так як і бабуся випікала печево, а потім зліплювала по два перемазуючи печево тертим маком з варенням (зазвичай абрикосовим) а потім обсипала цукровою пудрою - виходила така собі "твікс палочка"

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Ludka
5 квітня 2014 14:38
Повідомлення #17


Файна господиня
  • 51

Репутація: 264
Група: Кондитер
Повідомлень: 767
Реєстрація: 4.11.2011

ICQ:--

Бали: 658
Дівчата, пишу трохи в не ті темі, але порадьте вафельницю. Дуже хочу купити, але не знаю яку брати. Дуже чекаю ваших коментарів. Дякую.
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
8 листопада 2014 19:30
Повідомлення #18


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Oksanochka
Дівчата кидайте рецепти для цих машинок)

І продовження

Білкове печення для пресу
100 г масла
40 г цукрової пудри
1 білок з курячого яйця середнього розміру
5 г ванільного цукру
160 г борошна
Для прикрашання
1-2 ст.л. джему або мармелад

Вершкове масло злегка збити з цукровою пудрою. Додати білок, ванільний цукор. Розмішуємо, додаємо борошно і вимішуємо. Тісто кладемо у шприц і видавлюємо печеньки. У серединку печення можна покласти краплю джему або шматок мармеладу.

Тістечка випікаємо при 180- 200 градусах 10- 12 хв.

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
8 листопада 2014 21:03
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Віденське сабле з арахісовим маслом і цукатами від Oksanochka


145 г вершкового масла
195 г борошна
55 г цукру
40 г молока
60 г арахісового масла
цукати
Масло залишивши при кімнатній температурі на 30-60 хвилин .Віничком збити масло з цукром до однорідної пишної маси. Нагріти молоко і розчинити в ньому арахісове масло . Трохи остудити і додати в суміш масла і цукру. Просіяти борошно і додати її в тісто. Обережно змішати силіконової лопаткою. Перекласти тісто в кондитерський мішок з рифленою насадкою , відсадити маленькі (2-2,5 см в діаметрі) печива ( Я використовувала машинку для печива щось типу шприца ) на таску , покриту пекарським папером , силіконовим килимком або просто з антипригарним покриттям в шаховому порядку ( так повітря циркулює краще між печивом ) . Відстань між печивом - приблизно 5 см , вони збільшуються в розмірі і можуть прилипнути одне до одного .Прикрасити печива цукатами з суниці ( зацукрованими фіалками / шматочками горіхів / мигдалю тощо ) , пекти при 175 С орієнтовно 15 хвилин. (У мене пеклися 11-12 хв) Дати трохи охолонути на тасці , перекласти на решітку або робочу поверхню столу . Приємного апетиту!

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
AlenaT
15 квітня 2015 15:30
Повідомлення #20


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 4
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 16
Реєстрація: 1.04.2015

ICQ:--

Бали: 108
Також дуже серьйозно замислилася про покупку
такого шприца, але хочеться якісну річ купити.
Дівчата, на яких сайтах слід дивитися і купувати?

--------------------
Чернівці... найкраще місце на Землі...)))
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 22:59

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 125
Гостей: 89
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100