здавалось вже раніше писала, але чомусь не знайшла рецепт смачного печива, який колись переписала з пачки польського ванільного цукру:
Смачне домашнє печиво~300 г борошна
50 г цукру пудри
1 велике яйце
150 г масла (маргарину)
пачка ванільного цукру
2 ч.ложки порошку до печивавипробовувала свій прес для виготовлення печива, який отримала в подарунок, замісила тісто подвоївши порцію, у мене було домашнє масло, замість пудри - звичайний цукор, готове тісто потрібно охолодити 30-60 хв.
Випікати при температурі 180 градусів, доки підрум"яниться
Вийшло не зовсім те що хотіла, напевно замісила за туго, але вчора я вже добре вивчила новий пристрій для печива, попри все печиво вийшло надзичайно смачне і ароматне, дуже смакувало