Рецепти

Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |

логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?

Рецепти

Відповісти
 Номери телефону на небо при життєвих потребах., При першій же потребі - телефонуйте.
Roksolana
31 січня 2015 22:39
Повідомлення #271

Файна господиня
  • 51

Репутація: 569
Група: Vip-кухар

Бали: 1354
Я почала читати книжку 12 жінок Біблії, і ясно що перша жінка яка розглядається то Єва і так цікаво було прочитати як бувши в ідеальному навколишньому середвищі і маючи все чого серце забажає, і вільне спілкування з Творцем, її серце запало на те єдине чого вона немала, дерево з яблуками які було заборонено їсти. І вона думала про те, їй то виглядало як щось гарне, і вона невтояла і вкусила то яблуко. Цікаво шо диявол незмінюється і ми стикаємо з тими самими спокусами що пережили люди раніше. Як часто ми концентруємося на тій одній речі якої нам бракує чи хотілось би мати і забуваємо, незвертаємо уваги на всі ті чудові благословіння які нам даровані Творцем. Я якраз зранку була засмучена через одну річ яку немала і як думала заслуговувала на неї і від того настрій мій був поганий, але після прочитаного, то відійшло на задній план, щиро дякую Богові за всі чудові блага які є навколо нас. smile

--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
Перейти на початок сторінки
Darka
6 лютого 2015 01:04
Повідомлення #272

Файна господиня
  • 51

Репутація: 621

Бали: 712
"У небезпечному місці, де б ти не був, краще зупинитися і озирнутися. У будь-якій сварці, як би далеко вона не зайшла, краще зупинитися і попросити вибачення. У поганих вчинках, скільки б ти їх не здійснював, краще зупинитися і покаятися. У будь-якому віці, скільки б ти не прожив, краще зупинитися і подумати про життя. " \\\\\\\\\\\\\\\\Монах Симеон Афонський\\\\\\\\\\\\\\

--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Кіра
6 лютого 2015 17:52
Повідомлення #273

Файна господиня
  • 51

Репутація: 254

Бали: 2452
Roksolana,
я теж почала вивчати Біблію більш детально, багато чого стає на свої місця! Якби Єва тоді не спокусилася, може б досі всі жили у Раю...але жінки це ті люди яким завжди мало того , що є! Є машина , треба кращу, є будиночок,треба віллу, і так у всьому....А головне в життя, як виявляється , зовсім не матеріальні блага....КОХАННЯ - ось що ! Це я зрозуміла з Біблії....

Але дьявол підкидає нам айфони, телефони, алкоголь, цигарки, гарних чоловіків (жінок ) і тд, щоб спокусити! це його основна задача! і йому це вдається !!!!!!
Roksolana
10 лютого 2015 05:14
Повідомлення #274

Файна господиня
  • 51

Репутація: 569

Бали: 1354
Кіра я погоджуюся з вами. Взагалі як прочитати інструкцію до життя - Біблію то життя стає легше.

--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
Darka
1 березня 2015 01:06
Повідомлення #275

Файна господиня
  • 51

Під час Великого посту дуже корисним є розважання про муки Христові, бо воно промовляє до нашої душі найвимовніше і торкається її найсильніше. Святий Августин каже: «Одна сльоза, пролита над терплячим Спасителем, значить більше,як те, хто цілий рік постив би на хлібі і воді».

--------------------
Darka
3 березня 2015 22:01
Повідомлення #276

Файна господиня
  • 51

ВЖЕ ДРУГИЙ ТИЖДЕНЬ ПОСТУ...
МІЙ ДРУЖЕ,ПРОБУДИСЬ!
ЯКЩО НЕМАЄ ЗРОСТУ,
ТО ЩИРО ПОМОЛИСЬ!
СТАРАЙМОСЯ ЗРОСТАТИ,
СЕБЕ САМИХ ЗНАЙТИ,
ЛЮБОВ"Ю ОГОРТАТИ
І МИР УСІМ НЕСТИ.
БО ТАК БАГАТО ЗЛОГО,
НЕПРАВДИ І БРЕХНІ,
ЩО ЯСНО І МАЛОМУ:
ЗМІНИСЯ У ЖИТТІ!
СМІЛИВО ЙДИ ЗА БОГОМ,
НАСЛІДУЙ І ТЕРПИ,
ЩОБ ХРЕСНУЮ ДОРОГУ
У СЕРЦІ ПРОНЕСТИ!

--------------------
Darka
8 березня 2015 00:15
Повідомлення #277

Файна господиня
  • 51

Прості відповіді
До одного старця прийшов чоловік і питає:
- Скажи, хто мудрий?
- Хто мудрий? - перепитав старець, - Той, хто бачить майбутнє.
- А кого називають сильним?
- Хто сильний? Той, хто перемагає свої пристрасті, - відповів старець. - А кого можна назвати багатим? - запитав чоловік.
- Хто багатий? Той, хто задоволений своєю долею.
- А що робити людині, щоб зберегти своє життя?
- Не пошкодувати свого життя для Бога.
- А щоб померти?
- А для цього достатньо пити, їсти і веселитися.

--------------------
Маруня
9 березня 2015 17:58
Повідомлення #278

Молода господинька
  • 34

Репутація: 38
Група: Відвідувачі

Бали: 424
8 важливих уроків
1. Починати з малого - це нормально. Глечик наповнюється поступово, крапля за краплею. Кожен майстер колись був аматором. Якщо ви послідовні й терплячі, ви досягнете успіху. Ніхто не може досягти успіху всього за одну ніч: успіх приходить до тих, хто готовий почати з малого і старанно працювати, поки не заповниться глечик.
2. Думки матеріальні. Наша свідомість - це все. Якщо людина говорить або діє з поганими думками, її переслідує біль. Якщо ж людина говорить або діє з чистими намірами, за нею слідує щастя. Щоб правильно жити, потрібно заповнити мозок «правильними» думками. Правильне мислення дасть все, що побажаєте; неправильне мислення - зло, яке в врешті-решт зруйнує вас.
3. Пробачити. Стримувати гнів у собі - все одно, що схопити гаряче вугілля з наміром кинути його ще в кого-небудь, але згорите саме ви. Коли ви звільняєте тих, хто закинений у в'язницю непрощення, ви звільняєте з цієї в'язниці самі себе. Ви нікого не зможете пригнічувати, не пригнічуючи і себе теж. Вчіться прощати. Вчіться прощати швидше.
4. Ваші вчинки мають значення. Щоб розвиватися, ви повинні діяти; щоб швидко розвиватися, діяти потрібно кожен день. Прислів'я говорить: «Бог дає кожному птахові хробака, але не кидає його в гніздо». Будда сказав: «Я не вірю в долю, яка звалюється на людей, коли вони діють, але я вірю в долю, яка звалюється на них, якщо вони не діють».
5. Намагайтеся зрозуміти. Ми перестали боротися за правду, ми почали боротися тільки за себе. Спершу спробуйте зрозуміти, і лише потім постарайтеся, щоб зрозуміли вас. Ви повинні докласти всі свої сили, щоб зрозуміти точку зору іншої людини. Вислухайте інших, зрозумійте їх точку зору, і ви знайдете спокій. Більше зосередьтеся на тому, щоб бути щасливим, ніж бути правим.
6. Переможіть себе. Краще перемогти себе, ніж виграти тисячі боїв. Таку перемогу не зможуть відняти ні ангели, ні демони, ні рай, ні пекло. Щоб перемогти себе, потрібно контролювати свої думки. Вони не повинні бушувати, як морські хвилі. Ви можете подумати: «Я не можу контролювати свої думки. Думка приходить, коли їй заманеться. На що я відповідаю: ви не можете заборонити птиці пролітати над вами, але безсумнівно, ви можете перешкодити їй звити гніздо у вас на голові».
7. Живіть в гармонії. Гармонія приходить зсередини. Не шукайте зовні те, що може бути тільки у вашому серці. Правда в тому, що гармонію можна знайти тільки всередині себе. Гармонія - це не нова робота, що не нова машина або новий шлюб; гармонія - це мир у душі, і він починається з вас.
8. Будьте вдячні. Давайте станемо і подякуємо за те, що якщо ми не вчилися багато, то принаймні, не витратили багато часу, а якщо і витратили час, то щонайменше, не захворіли, якщо ж захворіли, то хоча б не померли. Завжди знайдеться щось, за що варто подякувати. Не будьте настільки песимістичні, що на хвилину, навіть у момент сварки, ви не в змозі усвідомити хоча б десять речей, за які варто бути вдячним. Не всі змогли прокинутися сьогодні вранці; вчора деякі заснули востаннє. Завжди є щось, за що варто подякувати.
Маруня
9 березня 2015 17:59
Повідомлення #279

Молода господинька
  • 34

Репутація: 38
Група: Відвідувачі

Бали: 424
12 постулатів-нагадувань для щасливого життя:
Найбільший ворог у житті людини - це вона сама.
Найбільша дурість в житті людини - це брехня.
Найбільша печаль в житті людини - це заздрість.
Найбільша помилка в житті людини - втратити самого себе.
Найбільша вина в житті людини - невдячність.
Найбільша втрата в житті людини - втрата надії.
Найбільше надбання в житті людини - здоров'я і розум.
Найбільший дар в житті людини - великодушність.
Найбільший недолік в житті людини - нерозуміння.
Найбільша розрада в житті людини - добрі справи.
Найбільш гідне жалю в житті людини - применшення своєї гідності.
Найгідніше захоплення в житті людини - піднятися після падіння.
Коротка і мудра порада:
Одна з найкорисніших життєвих звичок - це вміння швидко забувати все погане: не зациклюватися на неприємностях, не жити образами, не упиватися роздратуванням, не таїти злобу. Не варто тягнути різний мотлох в свою душу.
Ксенічка
20 березня 2015 17:36
Повідомлення #280

Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068

Бали: 1656
Быстрый ответ Відповісти

1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

Зараз: 27 листопада 2024 11:12

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ

Оголошення

Нове на форумі

Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті

Всього на сайті: 6
Гостей: 2
Користувачі: - відсутні

© 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.

bigmir)net TOP 100