Рецепти

Ми на FaceBook | Ми в Pinterest

логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?

Рецепти

Відповісти
 Номери телефону на небо при життєвих потребах., При першій же потребі - телефонуйте.
Ксенічка
22 листопада 2013 15:07
Повідомлення #101

Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар

Бали: 1656
Про правителів..(Екл.10:16-20)

16

¶ Горе, краю, тобі, коли цар твій хлопчина, а владики твої спозаранку їдять!

17

Щасливий ти, краю, коли син шляхетних у тебе царем, а владики твої своєчасно їдять, як ті мужі, а не як п'яниці!

18

Від лінощів валиться стеля, а з опущення рук тече дах.

19

Гостину справляють для радощів, і вином веселиться життя, а за срібло все це можна мати.

20

Навіть у думці своїй не злослов на царя, і в спальні своїй не кляни багача, небесний бо птах віднесе твою мову, а крилатий розкаже про слово твоє...
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
22 листопада 2013 15:08
Повідомлення #102

Досвідчена господиня
  • 68

Завжди тішся, але пам"ятай про дні темряви..(Екл.11)

1

¶ Хліб свій пускай по воді, бо по багатьох днях знов знайдеш його.

2

Давай частку на сім чи й на вісім, бо не знаєш, яке буде зло на землі.

3

Коли переповняться хмари дощем, то виллють на землю його. А коли деревина на південь впаде чи на північ, залишиться на місці, куди деревина впаде.

4

Хто вважає на вітер, не буде той сіяти, а хто споглядає на хмари, не буде той жати.

5

Як не відаєш ти, яка то путь вітру, як кості зростають в утробі вагітної, так не відаєш ти чину Бога, що робить усе.

6

Сій ранком насіння своє, та й під вечір хай не спочиває рука твоя, не знаєш бо ти, котре вийде на краще тобі, оце чи оте, чи обоє однаково добрі.

7

¶ І світло солодке, і добре очам сонце бачити,

8

і коли б людина жила й довгі роки, хай за всіх їх вона тішиться, і хай пам'ятає дні темряви, бо їх буде багато, усе, що надійде, марнота!

9

Тішся, юначе, своїм молодецтвом, а серце твоє нехай буде веселе за днів молодощів твоїх! І ходи ти дорогами серця свого й видінням очей своїх, але знай, що за все це впровадить тебе Бог до суду!

10

Тому жени смуток від серця свого, і віддаляй зле від тіла твого, бо й дитинство, і рання життєва зоря то марнота!
Ксенічка
22 листопада 2013 15:09
Повідомлення #103

Досвідчена господиня
  • 68

Екл.12..

1

¶ І пам'ятай в днях юнацтва свого про свого Творця, аж поки не прийдуть злі дні, й не наступлять літа, про які говорити ти будеш: Для мене вони неприємні!

2

аж поки не стемніє сонце, і світло, і місяць, і зорі, і не вернуться хмари густі за дощем,

3

у день, коли затремтять ті, хто дім стереже, і зігнуться мужні, і спинять роботу свою млинарі, бо їх стане мало, і потемніють ті, хто в вікно визирає,

4

і двері подвійні на вулицю замкнені будуть, як зменшиться гуркіт млина, і голос пташини замовкне, і затихнуть всі дочки співучі,

5

і будуть боятись високого місця, і жахи в дорозі їм будуть, і мигдаль зацвіте, й обтяжіє кобилка, і загине бажання, бо людина відходить до вічного дому свого, а по вулиці будуть ходити довкола голосільники,

6

аж поки не пірветься срібний шнурок, і не зломиться кругла посудина з золота, і при джерелі не розіб'ється глек, і не зламається коло, й не руне в криницю...

7

І вернеться порох у землю, як був, а дух вернеться знову до Бога, що дав був його!

8

¶ Наймарніша марнота, сказав Проповідник, марнота усе!...

9

Крім того, що Проповідник був мудрий, він навчав ще народ знання. Він важив та досліджував, склав багато приповістей.

10

Проповідник пильнував знаходити потрібні слова, і вірно писав правдиві слова.

11

Слова мудрих немов оті леза в ґірлизі, і мов позабивані цвяхи, складачі ж таких слів, вони дані від одного Пастиря.

12

А понад те, сину мій, будь обережний: складати багато книжок не буде кінця, а багато навчатися мука для тіла!

13

¶ Підсумок усього почутого: Бога бійся, й чини Його заповіді, бо належить це кожній людині!

14

Бо Бог приведе кожну справу на суд, і все потаємне, чи добре воно, чи лихе!
Ксенічка
22 листопада 2013 15:11
Повідомлення #104

Досвідчена господиня
  • 68

Щасливої вам п"ятниці дорогенькі дівчатка!! Нехай спокій, мир та любов Божа буде з вами і поміж вас!!

Ксенічка
23 листопада 2013 23:42
Повідомлення #105

Досвідчена господиня
  • 68

Чому Псалтир є незамiнною книгою в усiх наших потребах?

"Жодна книга не прославляє Бога таким чином, як Псалтир; тому вiн особливо корисний для душi"
Бо все, браття, тимчасове у свiтi цьому, обертається, немов у колi. Сьогоднi сонце, а завтра — пiтьма, i дощ, i снiг. Сьогоднi бенкети i шлюби, а завтра — плач i нарiкання. Але коли сам будеш дбати про спасiння душi твоєї, тодi станеш щирим у словах твоїх, навчишся заповiдей Божих, i Вiн вiдкриє очi твої, щоб зрозумiв ти чудеса вiд закону Божого…(свт. Василiй Великий, 330–379)

Повідомлення відредагував Ксенічка - 23 листопада 2013 23:44
Ксенічка
25 листопада 2013 16:52
Повідомлення #106

Досвідчена господиня
  • 68

Цитата: Ксенічка
Чому Псалтир є незамiнною книгою в усiх наших потребах?

"Жодна книга не прославляє Бога таким чином, як Псалтир; тому вiн особливо корисний для душi"
Бо все, браття, тимчасове у свiтi цьому, обертається, немов у колi. Сьогоднi сонце, а завтра — пiтьма, i дощ, i снiг. Сьогоднi бенкети i шлюби, а завтра — плач i нарiкання. Але коли сам будеш дбати про спасiння душi твоєї, тодi станеш щирим у словах твоїх, навчишся заповiдей Божих, i Вiн вiдкриє очi твої, щоб зрозумiв ти чудеса вiд закону Божого…(свт. Василiй Великий, 330–379)

Коли осіння туга починає проймати добре читати псалми голосно, цим славлячи Христа і призиваючи на допомогу.
Я додам сюди всі попорядочку, щоб часом ми разом змогли зібратись тут в одному містечку і підтримати одна одну.

Псалом 1

1

¶ Блажен муж, що за радою несправедливих не ходить, і не стоїть на дорозі грішних, і не сидить на сидінні злоріків,

2

та в Законі Господнім його насолода, і про Закон Його вдень та вночі він роздумує!

3

І він буде, як дерево, над водним потоком посаджене, що родить свій плід своєдчасно, і що листя не в'яне його, і все, що він чинить, щаститься йому!

4

¶ Не так ті безбожні, вони як полова, що вітер її розвіває!

5

Ось тому то не встоять безбожні на суді, ані грішники у зборі праведних,

6

дорогу бо праведних знає Господь, а дорога безбожних загине!
Ксенічка
25 листопада 2013 16:53
Повідомлення #107

Досвідчена господиня
  • 68

Псалом 2
1

¶ Чого то племена бунтують, а народи задумують марне?

2

Земні царі повстають, і князі нараджуються разом на Господа та на Його Помазанця:

3

Позриваймо ми їхні кайдани, і поскидаймо із себе їхні пута!

4

Але Той, Хто на небесах пробуває посміється, Владика їх висміє!

5

Він тоді в Своїм гніві промовить до них, і настрашить їх Він у Своїм пересерді:

6

Я ж помазав Свого Царя на Сіон, святу гору Свою.

7

¶ Я хочу звістити постанову: Промовив до Мене Господь: Ти Мій Син, Я сьогодні Тебе породив.

8

Жадай Ти від Мене, і дам Я народи Тобі, як спадщину Твою, володіння ж Твоє аж по кінці землі!

9

Ти їх повбиваєш залізним жезлом, потовчеш їх, як посуд ганчарський...

10

¶ А тепер помудрійте, царі, навчіться ви, судді землі:

11

Служіть Господеві зо страхом, і радійте з тремтінням!

12

Шануйте Сина, щоб Він не розгнівався, і щоб вам не загинути в дорозі, бо гнів Його незабаром запалиться. Блаженні усі, хто на Нього надіється!
Ксенічка
25 листопада 2013 16:53
Повідомлення #108

Досвідчена господиня
  • 68

Псалом 3

Chapter 3

1

¶ Псалом Давидів, як він утікав був від перед Авесаломом, своїм сином. (3-2) Господи, як багато моїх ворогів, як багато стають проти мене!

2

(3-3) Багато-хто кажуть про душу мою: Йому в Бозі спасіння нема! Села.

3

(3-4) Але, Господи, щит Ти для мене та слава моя, і мою голову Ти підіймаєш!

4

¶ (3-5) Своїм голосом кличу до Господа, і Він озветься зо святої Своєї гори. Села.

5

(3-6) Я лягаю і сплю, і пробуджуюся, бо Господь підпирає мене,

6

(3-7) і я не побоюсь десяти тисяч люду, які проти мене навколо отаборились!

7

(3-8) Устань же, о Господи! Спаси мене, Боже мій, бо Ти разиш усіх ворогів моїх в щоку, зуби грішникам крушиш!

8

(3-9) Спасіння від Господа, і над народом Твоїм Твоє благословення! Села.
Ксенічка
25 листопада 2013 16:54
Повідомлення #109

Досвідчена господиня
  • 68

Псалом 4

1

¶ Для дириґетна хору. На струнніх знаряддях. Псалом Давидів. (4-2) Коли кличу, озвися до мене, Боже правди моєї, Ти простір для мене робив у тісноті... Помилуй мене, і почуй молитву мою!

2

(4-3) Людські сини, доки слава моя буде ганьбитись? Доки будете марне любити, шукати неправди? Села.

3

(4-4) і знайте, що святого для Себе Господь відділив, почує Господь, як я кликати буду до Нього!

4

(4-5) Гнівайтеся, та не грішіть; на ложах своїх розмишляйте у ваших серцях, та й мовчіть! Села.

5

(4-6) Жертви правди приносьте, і надійтесь на Господа.

6

¶ (4-7) Багато-хто кажуть: Хто нам покаже добро? Підійми ж на нас, Господи, світло Свого лиця!

7

(4-8) Ти даєш більшу радість у серці моїм, ніж у них, як помножилося їхнє збіжжя та їхнє вино молоде.

8

(4-9) У спокої я ляжу, і засну, бо Ти, Господи, єдиний даєш мені жити безпечно!
Ксенічка
25 листопада 2013 16:55
Повідомлення #110

Досвідчена господиня
  • 68

Псалом 5

Почуй, Господи, мову мою, стогнання моє зрозумій.

2

(5-3) Прислухайсь до голосу зойку мого, о мій Царю та Боже Ти мій, як до Тебе молитися буду!

3

(5-4) Ти слухаєш, Господи, ранком мій голос, ранком молитися буду до Тебе та буду чекати,

4

(5-5) бо Бог Ти не той, що несправедливости хоче, зло не буде в Тобі пробувати!

5

(5-6) Перед очима Твоїми не втримаються гультяї, всіх злочинців ненавидиш Ти.

6

(5-7) Погубиш Ти неправдомовців, кровожерну й підступну людину обридить Господь.

7

¶ (5-8) А я в ласці великій Твоїй до дому Твого ввійду, до Храму святого Твого вклонюся в страху Твоїм.

8

(5-9) Провадь мене, Господи, в правді Своїй задля моїх ворогів, і вирівняй передо мною дорогу Свою,

9

(5-10) бо в їхніх устах нема правди, нутро їхнє приносить нещастя, гріб відкритий їхнє горло, свій язик вони роблять гладеньким!

10

(5-11) Признай їх за винних, о Боже, через свої заміри хай упадуть, за їхні великі злочинства відкинь їх від Себе, бо вони проти Тебе бунтують!

11

(5-12) А всі, хто надію на Тебе складають, хай тішаться, будуть вічно співати вони, і Ти їх охорониш, і будуть радіти Тобою, хто любить ім'я Твоє!

12

(5-13) Бо Ти, Господи, благословлятимеш праведного, милістю вкриєш його, як щитом!
Быстрый ответ Відповісти

1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

Зараз: 19 квітня 2025 23:58

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ

Оголошення

Нове на форумі

Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті

Всього на сайті: 19
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні

© 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.

bigmir)net TOP 100