Olenochka,
у мене не зовсім маринад, але пропоную свій рецепт підходить для готування не тільки моркви, а й буряка .
Нам необхідно: три великі морквини (або два буряки), три зубка часнику, коріандр (мелений), сіль, перець, цукор, оцет та олія.
Готуємо: на спеціальній тертці для готування моркви по-корейські натріть моркву (чи буряк). Покладіть у миску, додайте сіль, цукор, перець (за смаком), оцет (1-2 cт.ложки) та посипте коріандром.
Терту моркву в мисці перетріть руками, поки вона не пустить сік. Це робиться для того, щоб вона не була твердою. Або ж можна залишити на годинку-дві, поки пустить сік.
Тепер дрібно наріжте часник і покладіть у миску з морквою. Потім вилийте олію гарячу. Перемішайте ще раз, дайте дві години настоятися під покришкою і смачного!