Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Шукаю перепис
Юлія Кущик
2 березня 2012 17:08
Повідомлення #201


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 6
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 22
Реєстрація: 9.11.2011

ICQ:--

Бали: 124
idianka,
Вибачти, рецепт не бачила. У мене він ще з радянської книжки, правда мама її привезла з Болгарії.
Перейти на початок сторінки
jul4uk
2 березня 2012 23:25
Повідомлення #202


Молода господинька
  • 34

Репутація: 147
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 189
Реєстрація: 14.11.2011

ICQ:--

Бали: 661
Цитата: Галиночка
Дівчатка, може хтось має рецепт справжного кексу "Столичний"

Цей рецепт випробуваний моєю мамою, попробуйте не пошкудуєте:
КЕКС ФІРМОВИЙ (“Рецепти господині”, №1/2011)
5 яєць
1 скл. цукру
250 гр маргарину
370 гр борошна
1 ст. л. розпушувача до тіста
100 г родзинок, 50 г кураги, 50 г цукатів
цедру 1 лимона або апельсина
1 пач. ваніл. цукру

Білки збити вінчиком до густої піни, додавати цукор + ваніл. цукор, знову збивати,потім поступово жовтки.(в оригіналі рецепту яйця збивати вінчиком, але мама сказала , що найкраще збивати окремо білки) Маргарин розтопити і охолодити, і додати до яєць з цукром, натерти лимонну або апельсинову цедру, всипати потроху борошна з розпушувачем. Сухофрукти запарити, курагу подрібнити, обсушити і посипати борошном, і додати в тісто. Тісто вилити у змащену маргарином (найкраще смальцем) форму і посипаною борошном. Пекти у добре розігрітій духовці при темпер. 1800 С - 45 хв.
Кекс готовий, коли тісто не липне до зубочистки. Готовий кекс посипати цукровою пудрою (коли остине) або полити помадкою.
Ну дуже смачнючий!!!!
Перейти на початок сторінки
zhanetka
3 березня 2012 01:47
Повідомлення #203


Файна господиня
  • 51

Репутація: 618
Група: Кондитер
Повідомлень: 538
Реєстрація: 13.05.2011

ICQ:--

Бали: 1690
Галиночка,не знаю як ті рецепти що дівчата писали.а той що я робила просто супер!!! від Каті Gutka дуже сподобався ну точно як в магазині і ще смачніший :winked: (я давала масло)
Перейти на початок сторінки
Галиночка
3 березня 2012 10:17
Повідомлення #204


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
zhanetka, а який саме? у Каті їх так багато..
Перейти на початок сторінки
El78
3 березня 2012 11:12
Повідомлення #205


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 1
Реєстрація: 23.05.2010

ICQ:--

Бали: 201
http://chadeyka.livejournal.com/153396.html тут за ГОСТом
Перейти на початок сторінки
svetochka
18 березня 2012 19:01
Повідомлення #206


Молода господинька
  • 34

Репутація: 42
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 91
Реєстрація: 3.01.2012

ICQ:--

Бали: 375
Дівчатка, порадьте, будь ласка, як законсервувати березовий сік, а то у мене в минулі роки у слоїках з'являлася пліснява.
Перейти на початок сторінки
lana
18 березня 2012 19:32
Повідомлення #207


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
svetochka,

Я використовувала цей рецепт від Іринки ТУТ

А ще , як варіант, давала півнорми апельсину й дольку лимона. Нам подобається.
Перейти на початок сторінки
svetochka
18 березня 2012 19:58
Повідомлення #208


Молода господинька
  • 34

Репутація: 42
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 91
Реєстрація: 3.01.2012

ICQ:--

Бали: 375
Дуже дякую, завтра спробую.
Перейти на початок сторінки
Natalyi
18 березня 2012 20:32
Повідомлення #209


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Цитата: svetochka
Дівчатка, порадьте, будь ласка, як законсервувати березовий сік,

Я ОСЬ ТAК зaкручую. Все виходить і не портиться.

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
svetochka
20 березня 2012 18:21
Повідомлення #210


Молода господинька
  • 34

Репутація: 42
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 91
Реєстрація: 3.01.2012

ICQ:--

Бали: 375
Цитата: Natalyi
ОСЬ ТAК зaкручую. Все виходить і не портиться.

Natalyi,
Дякую за поради!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 21:00

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 28
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100