Бисквітні яйця(Рецепт від С. Андрущенко)
Тісто3 яйця
3/4 склянки цукру
1 склянка муки
Автор радить додати 1 чайн. лож. розпушувача і 2 ст. лож. олії (я поспішала і просто забула )
Збиваємо
Готове тісто ділимо на 2 частини або й більше. В одну додаємо столову ложку какао, в іншу- трішки куркуми. Можна використати сік буряка чи шпинату і т. д.
Шкаралупу 10 яєць добре помити , кожну зсередини змазати олією, приготовлені шкаралупи вставити в формочки для мафінів, на дно яких насипати трішки солі.
Тісто , чергуючи чорне і жовте, заливаємо в шкаралупки на 2/3 від висоти,
випікати при 180 градусах 20- 25 хвилин. Остудити. Тісто навіть без розпушувача вилізло зі шкарлупок.
Його обрізала, яйця почистила.
Далі - прикрасити мастикою чи глазур"ю (шоколадною або кольоровою). Бачили б ви очі дітей, коли дарувала їм ці кесики!