Кекс 5 яєць 200гр. цукру 200гр, масла 200гр.борошна 1ст.л. порошку до печива 2ст.л.спирту родзинки,горіхи,цукати ванільний цукор масло розтерти на однорідну масу і до нього поступово додати по одному жовтку і цукор.Досипати борошно і ще добре вимішати, після цього додати родзинки,горіхи,цукати,( я замінила на какао 1/3частини)ванільний цукор,спирт, порошок до печива. Білки збити на піну і додати до маси і вимішати.Викласти тісто у змащену форму для кексу(в мене для хліба) і випікати 45 хв. при температурі 180*
ksenika запропонувала дуже класний рецепт яблучного кексу! Хочу подякувати і додати своє фото. Я зробила кексики. Їх дійсно дуже швидко зїли дуже смачна вийшла скоринка - така хрумка
Мій улюблений кекс з ізюмом 200 гр муки 4 яїчка 200 гр масла (я даю маргарин) 150 гр цукру 100 гр ізюму 0,5 ч.л.гашеної соди Масло розтерти з цукром, додати по одному яїчка та перемішати. Додати гашену соду та муку, вимісити, додати ізюм. Тісто має буди як густа сметана. Викласти у форму. Я печу у великій з диркою всередині. Випікати при 180 градусах 50-60 хвилин (до сухої палички). СМАЧНОГО!!!