Медовий кекс з яблуками і журавлиноюРецепт з польського форуму cin-cin
3 яйця,
3/4 чашки житньої муки,
1 чашка тортової муки,
1/2 стакана цукру,
125 г маргарину,
3 ст. ложки меду,
3 ст.ложки сметани,
1 чайна ложка порошку для печива,
1/2 чайної ложки соди,
сіль,
1 велике яблуко,
50-100 г сушеної клюкви.
Пекти при 180 Ц приблизно 55 хвилин.
Мої зміни і враження:
- звичайно, в нас немає тортової муки, я замінила на звичайну пшеничну. Але для дівчат з-за кордону - суттєво,
- цукру треба більше , на мій смак, може, цілий стакан,
- порошок для печива і соду я обЇеднала в 1 чайну ложку соди, погашену лим. соком,
- 1 яблуком не обійшлось - додала три яблука,
- давала свіжу клюкву, не сушену, приблизно 100 грамів.
Кекс має цікавий смак - до чаю дуже класний.