Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Посиденьки у Олесі, готуємо смачно
ОЛЕСЯ
3 вересня 2015 22:58
Повідомлення #211


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
І знову готували галетне печення. Чудовий аналог печенню Мрія


--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Славянка
4 вересня 2015 16:35
Повідомлення #212


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 3
Реєстрація: 6.10.2014

ICQ:--

Бали: 7
ОЛЕСЯ,
чи можна рецепт галетного печива?бо моя дитина любить "марію" але все-таки домашнього приготування надійніше мені.
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
5 вересня 2015 17:59
Повідомлення #213


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Цитата: Славянка
ОЛЕСЯ,
чи можна рецепт галетного печива?бо моя дитина любить "марію" але все-таки домашнього приготування надійніше мені.

Галетне печиво
Вода 60 г
Рослинна олія 10 г
Сіль 1/5 ч.л
Цукор 10 г (хто хоче більш солодке 30 г цукру)
Борошно 130 г
Кукурудзяний крохмаль 20 г
розпушувач 0,5 ч.л.
Ванілін маленька щіпка
Воду злегка підігріти, розчинити в ній цукор, сіль, додати рослинне масло, борошно, крохмаль, розпушувач і ванілін. Замісити тісто щільне як для вареників. Я замішую у хлібопічці на режимі пельмені (економить час). Дати тісту полежати хвилин 15. Тепер тонко розкачати ~ 2-3 мм (якщо долучаються діти то розкачуємо на машинці для лапші на товщині 3). Вирізаємо печиво по формі за вашим бажанням . Галетне печення сушимо як сухарики при температурі 130-150 градусів (залежить від духовки). Печиво не повинно змінювати колір на коричневи. Сушимо 30-40 хвилин.

Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 15 вересня 2015 22:48
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Славянка
5 вересня 2015 22:05
Повідомлення #214


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 3
Реєстрація: 6.10.2014

ICQ:--

Бали: 7
ОЛЕСЯ,
величезне дякуємо :a0a:
Перейти на початок сторінки
квіточка
7 вересня 2015 13:59
Повідомлення #215


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 3
Реєстрація: 24.11.2012

ICQ:--

Бали: 78
А НА ВИГЛЯД АПЕТИТНЕ

--------------------
КВІТОЧКА
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
12 вересня 2015 16:33
Повідомлення #216


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Цитата: квіточка
А НА ВИГЛЯД АПЕТИТНЕ

Квіточка ви пробували готувати? У мене це печення як насіння із соняшника зникає. ))

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
25 листопада 2015 22:25
Повідомлення #217


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Дуже смачний рецепт десерту у піст. Квасолеві цукерки

1 скл. квасолі чорної або червоної
3 ст. л. меду
20 г ванільного цукру
4 ст. л. цукрової пудри
50 г чорного шоколаду
5 ст. л. какао
4 ст. л. мелених горіхів

Поливка:
100 г чорного шоколаду


1 скл. квасолі замочити на ніч у воді, відварити , злити воду, гарно обсушити, перемолоти ( я молола у блендері). Додати мелені горіхи, какао, мед, пудру, ванільний цукор, 50 г шоколаду. Прогріти на маленькому вогні, постійно помішуючи, поки шоколад не розтопиться.

Набирати столовою ложкою масу і формувати цукерки або викладати у силіконові формочки.

Поставити на 20 хвилин у холодильник:

Поливка - 100 г шоколаду розтопити на водяній бані і полити ним цукерки .

Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 25 листопада 2015 22:26
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
12 лютого 2016 15:23
Повідомлення #218


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Хочу спробувати приготувати хліб без закваски, соди і дріжджів .
Хтось пробував готувати по нижче наведеному рецепту?

Борошно житнє обдирне 300 г
Борошно пшеничне в / с 200 г
Сіль 1,5 ч.л . (7 г)
Цукор (мед) 1,5 ст.л. (15 г)
Масло нерафіновану соняшникову 1,5 ст.л. (17 г)
Вода 400 мл (380 г)

Спосіб приготування
Примітка * Для більш грубого хліба потрібно борошно вищого гатунку замінити борошном 2 сорту. Якщо це неможливо, то можна використовувати пшеничні висівки з борошном вищого сорту (тобто 180 г борошна в / с і 20 г висівок).
1. Кладемо всі інгредієнти в ємність розміром від 1,5 до 2 л (я використовую пластикову мірну кружку з кришкою).
2. Беремо міксер з насадками гаками і перемішуємо все до однорідної консистенції (зазвичай це займає не більше 5 хвилин).
3. Закриваємо ємність кришкою і ставимо в тепле місце на 24 години (на теплу підлогу, під батарею і т.п.).
4. Беремо деко або досить широку тефлонову (керамічну) форму, змащуємо олією і за допомогою столової ложки перекидаємо наше тісто на деко. Воно повинно трохи розтікатися.
5. Ставимо деко з тестом в духовку, але духовку не включаємо (або виставляємо температуру 30 градусів, щоб тісто краще підходило), чекаємо 1 годину.
6. Включаємо духовку на 150 градусів і залишаємо пектися протягом 1 години.
7. Виймаємо форму з хлібом, перекидаємо хліб на дошку (решітку) і залишаємо на 1 годину при кімнатній температурі для остаточного пропікання і охолодження. Також за цей час виходить зайва волога і хліб стає нормальноїконсистенції.
Примітка * Хліб виходить відмінний, без будь-якої кислинки на відміну від хліба на заквасці. У той же час не схожий на дріжджовий, так як цикл досить довгий. Весь процес займає небагато часу, беручи до уваги часу очікування на добу, поки хліб ферментує.

Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 26 лютого 2016 17:12
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
kykysja41145
12 лютого 2016 22:24
Повідомлення #219


Молода господинька
  • 34

Репутація: 23
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 122
Реєстрація: 28.01.2015

ICQ:--

Бали: 331
ОЛЕСЯ,
якщо зготуєш, обовязково напиши. дуже цікаво :bully:
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
14 лютого 2016 02:13
Повідомлення #220


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
ось мої горішки, приготовлені у електроорішниці.

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 12:54

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 35
Гостей: 34
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100