Я колись пекла такi, вони тодi в мене називались кминники . Cправдi смакота - саме поєднання бринзи з картоплею та кмином робить палички смачними з неповторним смаком.
думаю що дорослим до пивка..а діткам з кмином (але чуть солі або взагалі без)--кориніше чим магазинні крекери та галетні щоб хрумкати..кмин для діток --те що треба для животиків..я маю подібний рецепт-плавленийсирок іде замість бринзи..а кожен сир має свою "ізюмінку".бринзу б не додумалась класти..дякую за ідею
Нам потрібно: 1 л курячого бульйону, куряче мясо відварене, 1/2 лимона, пучок шпинату, 1 морква, 2-3 ст.л. рису, сіль, перець.
В готовий курячий бульйон додати рис, лавровий листок, нарізану кружочками моркву( я потерла на терці), сік лимона, перець і сіль, варити до готовності рису. За 10 хвилин до готовності додати порізане мясо куряче і шпинат. Все суп готовий. Смачного!
Рецепт із нету.
Повідомлення відредагував oksana d - 17 листопада 2012 11:22
Нам потрібно: 0,5 склянки відвареного рису, 1 цибулина, 500 г фаршу, 2 яйця, 2 склянки молока, 100 г вершкового масла,2 ч.л. борошна, перець, сіль.
Цибулю нарізати і обсмажити на олії до мягкості. Фарш, цибулю, рис і яйця зєднати, посолити, поперчити і перемішати. Сформувати котлетки і обсмажити на олії. Приготувати соус: в посудині розтопити масло, додати борошно і добре перемішати , щоб не було грудочок. Як тільки почне кипіти влити молоко, дати ще раз закипіти і варити три хвилини. Котлети перекласти у соус, довести до кипіння, зменшити вогонь і тушити 10 хвилин. Смачного!
Нам потрібно: 300 г буряка запеченого чи відвареного, сир домашній - 200 г, 1 яйце, 2 ст.л. сметани, 1 ст.л. вершкового масла, 2-3 ст.л. манки, часник і сіль за смаком.
Готовий буряк натерти на дрібній терці, віджати сік. Додати сир, масло, сметану, яйце, манку і добре вимішати.Додати часник і посолити. Залишити на 15-20 хвилин, щоб набухла манка і тісто стало густіше. Якщо тісто вийде за рідке, то додати ще 1-2 ст.л. борошна чи манки. Панірувати в сухарях чи у борошні і смажити на олії.
Подавати з сметаною. Дуже смачно!
Рецепт давно запримітила на сайті "Кухарка", але сьогодні випала нагода приготувати. Попробуйте - виходить дуже смачно!
Повідомлення відредагував oksana d - 18 листопада 2012 17:01
Спочатку змішати 2 склянки борошна, цукрову пудру, масло і перемішати. Тісто викласти у форму і помістити у духовку на 25 хвилин при 190С. За допомогою міксера змішати сир, яйця, молоко, цукор(трошки цукру залишити), борошно,1ст.л. соку і цедру лимона. Потім витягуємо з духовки основу, виливаємо зверху начинку і ставимо у духовку ще на 15 хвилин.Витянути з духовки і остудити. Потім змішати сметану, цукор і сік. Цю масу рівномірно викласти поверх чізкейка, накрити фольгою і покласти в холодильник на 8 годин.
Рецепт із сайту "Смак"
Повідомлення відредагував oksana d - 19 листопада 2012 11:09