Нам потрібно: 300 г білокачанної капусти, 1 склянка квашеної капусти, 1 склянка квасолі, 2 великих картоплини, 1 цибуля, 1 морква, 300 г мяса, 1 л води або овочевого бульйону, трошки майонезу.
Квасолю замочити на ніч. Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на терці. На олії посмажити овочі, викласти посічену свіжу і квашену капусту, просмажити до золотистого кольору. Мясо протушити окремо. Картоплю натерти на дрібній терці, додати до капусти і перемішати. Квасолю додати до овочів і посолити, поперчити і на середньому вогні тушити 45-50 хвилин до повної готовності квасолі, помішуючи і додаючи воду чи бульйон. В кінці перемішати з мясом і додати трошки майонезу, щоб воно закипіло і зразу виключити. Смачного!
Я часто готую таку капусту, сьогодні вона в мене правда без квасолі.
Повідомлення відредагував oksana d - 18 листопада 2012 20:34
Нам потрібно: ковбаски мисливські - 150 г, 2 помідора, 150 г твердого сиру, 3 яйця, майонез, 1 цибулина, сіль, перець.
Яйця відварюємо і нарізаємо кубиками, ріжемо великими кубиками сир і помідори. Ковбаску нарізаємо кружальцями, цибулю дрібно ріжемо. Заправляємо майонезом, солимо і перчимо.Смачного!
Рецепт із "Кукорама". Готується швидко і дуже смачний!
Нам потрібно: пекінська капуста невелика, 350 г корейської моркви, 1 баночка консервованої кукурудзи, 200 г молочної ковбаски, 200 г твердого сиру, майонез, сіль, перець.
Нарізати капусту, посолити, потім трошки пом"яти .Додати корейську моркву, кукурудзу, сир і ковбасу нарізану кубиками, поперчити. Додати майонез і перемішати. Смачного!
Пробувала такий салат на одній забаві в ресторані і вирішила приготувати його дома, бо хочеться нових салатів та і Новий Рік та свята не за горами, так що пробуйте , думаю, що вам сподобається.
Повідомлення відредагував oksana d - 22 листопада 2012 20:00
Для тіста: 2 склянки борошна, 1 ч.л. розпушувача, 1/2 склянки сметани, 1 жовток, 1/2 склянки цукру, 130 г масла. Для начинки: 5-6 яблук, 50 г масла, 1/2 склянки джему любого, трошки кориці.
Замісити тісто, викласти у форму, яка застелена папером і поставити в холодильник на годину або в морозилку на 30 хвилин. Яблука почистити, нарізати. Викласти їх на пиріг, потім розтопити вершкове масло і кісточкою акуратно змазати яблука. Джем розвести 2 ст.л. води і перемішати до однорідної маси , також кісточкою нанести джем на яблука.Зверху посипати корицею.
Випікати при 180С - 40-45 хвилин.
Рецепт із нету. Смачного! Я брала сливово-шоколадне варення від Канарейки, дуже смачно з ним вийшло.Зверху можна посипати цукровою пудрою, я щось аж за дуже посипала , але в мене так чоловік любить
Повідомлення відредагував oksana d - 23 листопада 2012 22:20
Дуже простий і ситний салат. Отже нам потрібно: 500 г відварених курячих сердечок, 6-7 відварених картоплин, 1 банка зеленого горошку, 3-4 солених огірки, трошки зеленої цибулі, майонез, сіль, перець.
Картоплю і огірки нарізати кубиками, сердечка розрізати на 4-6 частин. Перемішати , додати горошок і дрібно нарізану цибулю, посолити, поперчити і заправити майонезом. Смачного!
Рецепт із сайту "Harch.ru."
Повідомлення відредагував oksana d - 24 листопада 2012 14:14
Нам потрібно: 2 яйця, 300 г бринзи, 300 г твердого сиру, 1 склянка кефіру, сіль, 0,5 ч.л. соди, 3 ст.л. борошна, олія.
Бринзу і сир натерти на грубій терці, влити туди кефір, посолити, додати соду і перемішати. Потім додаємо яйце і борошно. Готове тісто має бути як густа сметана. Смажити на олії.
Рецепт із сайту "Смак"
Повідомлення відредагував oksana d - 25 листопада 2012 13:32