Але я робила трошки по іншому: нарізати хек (тушку)- 1 кг, перемішати з нарізаною цибулею( 5шт) і натертою морквою (5шт), додати 5 ст.л. олії і пачку приправи для риби, трошки посолити, перемішати. Запікати 50 хвилин у духовці не відкриваючи і не перемішуючи. Посипати твердим сиром ( 100 г) і ще в духовку на декілька хвилин. Рибка виходить як у власному соці.
Повідомлення відредагував oksana d - 10 листопада 2012 11:21
В нас на сайті є декілька медових пирогів, хочу додати ще і свій варіант. Пиріг виходить дуже смачний!
Пиріг медовий з маком, яблуками і горіхами.
Нам потрібно: 60 г меду, 200 г борошна, 200 г яблук почищених, олія - 100мл, 150 г цукру, 3 яйця, цедра 1 лимона, сік половини лимона, 90 г горіхів, 1/4 ч.л. соди і розпушувача, щіпотка солі і 50 г сухого маку.
Горіхи підсмажити на сухій сковорідці, потім їх подрібнити. Борошно просіяти в миску, додати сіль, соду і розпушувач. Цедру з лимона і сік видавити в окрему посудину, туди ж додати дрібно нарізані яблука (без шкірки). Яйця збити з цукром. Не перестаючи збивати помаленько влити олію, на малих обертах додати мед і половину горіхів. Додати борошно. Далі вимішувати ложкою. Потім додати яблука , мак. Вилити тісто в засталену папером форму . Зверху посипати горіхами.
Випікати при 180С - 40-45 хвилин.
Рецепт із нету.
Повідомлення відредагував oksana d - 13 листопада 2012 21:46
На сковорідці на олії підсмажити цибулю і додати порізаний соломкою перець, трохи потушкувати і викласти на тарілку. В цій сковорідці протушкувати печериці, потім додати цибулю з перцем, протушкувати все разом. У чашці змішати 2-3 ст.л. сметани, 1 ст.л. борошна, трошки води, спеції, ретельно перемішати, залити цією масою гриби, дати прокипіти, якщо вийде загусте , то додати ще води. Смачного!
Тісто: 4 яйця, 125 мягкого масла, 125 г цукру, ваніль, щіпотка солі, 100 г борошна, 1 ч.л. розпушувача, 60 г кокосової стружки. Начинка: 3 ст.л. любого варення , 500 мл вершків, 1 ч.л. крохмалу, 50 г кокосової стружки, цукрова пудра.
До золотистого кольору на сухій сковорідці підсмажити стружку. Збити білки в піну. В окремій посудині збити масло, поступово додаючи цукор, щіпотку солі і збивати, поки не получиться кремоподібна маса ,додати туди жовтки. Змішати просіяне борошно з розпушувачем і з масою, яка в нас вийшла, туди ж додати білки, кокосову стружку і ваніль. Акуратно перемішати. Випікати корж приблизно 30 хвилин при 175С. Корж коли охолоне розрізати поперек, щоб вийшло два. Нижній намазати варенням. Збити вершки, додати крохмал. Викласти половину вершків на варення, потім другий корж і зверху викласти вершки, які залишилися. Зверху посипати кокосовою стружкою і цукровою пудрою. Смачного!
Із записничка. Виходить смачний і дуже ніжний. Я брала сливово-шоколадне варення від Канарейки, як для мене воно туди просто ідеально пасує.
Повідомлення відредагував oksana d - 14 листопада 2012 21:12