Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 В гостях у Оксани - 2
oksana d
9 листопада 2012 21:10
Повідомлення #51


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Готувала сьогодні
Тушений хек




Подібний рецепт є в Майї Шутенко Рибне філе під "шубою"

Але я робила трошки по іншому: нарізати хек (тушку)- 1 кг, перемішати з нарізаною цибулею( 5шт) і натертою морквою (5шт), додати 5 ст.л. олії і пачку приправи для риби, трошки посолити, перемішати. Запікати 50 хвилин у духовці не відкриваючи і не перемішуючи. Посипати твердим сиром ( 100 г) і ще в духовку на декілька хвилин. Рибка виходить як у власному соці.


Повідомлення відредагував oksana d - 10 листопада 2012 11:21
Перейти на початок сторінки
oksana d
11 листопада 2012 19:12
Повідомлення #52


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
:belay:

Повідомлення відредагував oksana d - 12 листопада 2012 10:14
Перейти на початок сторінки
oksana d
12 листопада 2012 21:14
Повідомлення #53


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
У одному львівському кафе спробувала салат "Львівський", він мені сподобався і вирішила відтворити його дома:

Інгредієнти: цибуля-порей(біла частина) - 3 шт, 3 яйця , 200 г твердого сиру, трошки кропу , майонез, сіль, мелений чорний перець.

Цибулю і кріп дрібно нарізати, яйця і сир нарізати кубиками, посолити, поперчити і заправити майонезом. Смачного!


Повідомлення відредагував oksana d - 12 листопада 2012 21:35
Перейти на початок сторінки
oksana d
13 листопада 2012 20:40
Повідомлення #54


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
В нас на сайті є декілька медових пирогів, хочу додати ще і свій варіант. Пиріг виходить дуже смачний!

Пиріг медовий з маком, яблуками і горіхами.


Нам потрібно: 60 г меду, 200 г борошна, 200 г яблук почищених, олія - 100мл, 150 г цукру, 3 яйця, цедра 1 лимона, сік половини лимона, 90 г горіхів, 1/4 ч.л. соди і розпушувача, щіпотка солі і 50 г сухого маку.

Горіхи підсмажити на сухій сковорідці, потім їх подрібнити. Борошно просіяти в миску, додати сіль, соду і розпушувач. Цедру з лимона і сік видавити в окрему посудину, туди ж додати дрібно нарізані яблука (без шкірки). Яйця збити з цукром. Не перестаючи збивати помаленько влити олію, на малих обертах додати мед і половину горіхів. Додати борошно. Далі вимішувати ложкою. Потім додати яблука , мак. Вилити тісто в засталену папером форму . Зверху посипати горіхами.



Випікати при 180С - 40-45 хвилин.





Рецепт із нету.

Повідомлення відредагував oksana d - 13 листопада 2012 21:46
Перейти на початок сторінки
oksana d
13 листопада 2012 20:50
Повідомлення #55


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Cалат "Пекінська капуста із салямі"


Нам потрібно: 300 г капусти, 150-200 г салямі, 150 г твердого сиру, 1 болгарський перець, пучок зеленої цибулі, кріп, майонез.

Капусту нарізати , трошки пом"яти руками. Дрібно нарізати салямі. Натерти твердий сир на грубій терці. Зелень і цибулю дрібно нарізати. Перець почистити і нарізати соломкою. Всі інгредієнти перемішати і заправити майонезом.


Повідомлення відредагував oksana d - 13 листопада 2012 21:46
Перейти на початок сторінки
oksana d
13 листопада 2012 21:07
Повідомлення #56


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Грибний соус.


Нам потрібно: печериці - 350 г, 1 цибуля, перець болгарський - 1 шт, спеції, сметана, 1 ст.л. борошна, олія.

На сковорідці на олії підсмажити цибулю і додати порізаний соломкою перець, трохи потушкувати і викласти на тарілку. В цій сковорідці протушкувати печериці, потім додати цибулю з перцем, протушкувати все разом. У чашці змішати 2-3 ст.л. сметани, 1 ст.л. борошна, трошки води, спеції, ретельно перемішати, залити цією масою гриби, дати прокипіти, якщо вийде загусте , то додати ще води. Смачного!



Рецепт із нету.
Перейти на початок сторінки
ssaazzoonn
14 листопада 2012 09:20
Повідомлення #57


Файна господиня
  • 51

Репутація: 421
Група: Кондитер
Повідомлень: 1087
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 963
Цитата: oksana d
Тушений хек

Цитата: oksana d
салат "Львівський

Цитата: oksana d
Пиріг медовий з маком, яблуками і горіхами

Цитата: oksana d
Cалат "Пекінська капуста із салямі"

Цитата: oksana d
Грибний соус.

Така смакота!!!!!!!!!!!!! :belay:
Перейти на початок сторінки
лесик-лисик
14 листопада 2012 11:22
Повідомлення #58


Файна господиня
  • 51

Репутація: 695
Група: Кондитер
Повідомлень: 1089
Реєстрація: 3.11.2011

ICQ:--

Бали: 3166
Цитата: oksana d
Тушений хек

Цитата: oksana d
Грибний соус.

Оксаночка ти скільки смакоти приготовила, що ніяк не можу вирішити, що мені спробувати в першу чергу. Молодчинка! :winked:
Перейти на початок сторінки
oksana d
14 листопада 2012 21:00
Повідомлення #59


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Пляцок "Кокос"


Тісто: 4 яйця, 125 мягкого масла, 125 г цукру, ваніль, щіпотка солі, 100 г борошна, 1 ч.л. розпушувача, 60 г кокосової стружки.
Начинка: 3 ст.л. любого варення , 500 мл вершків, 1 ч.л. крохмалу, 50 г кокосової стружки, цукрова пудра.

До золотистого кольору на сухій сковорідці підсмажити стружку. Збити білки в піну. В окремій посудині збити масло, поступово додаючи цукор, щіпотку солі і збивати, поки не получиться кремоподібна маса ,додати туди жовтки. Змішати просіяне борошно з розпушувачем і з масою, яка в нас вийшла, туди ж додати білки, кокосову стружку і ваніль. Акуратно перемішати. Випікати корж приблизно 30 хвилин при 175С.
Корж коли охолоне розрізати поперек, щоб вийшло два. Нижній намазати варенням. Збити вершки, додати крохмал. Викласти половину вершків на варення, потім другий корж і зверху викласти вершки, які залишилися. Зверху посипати кокосовою стружкою і цукровою пудрою. Смачного!



Із записничка. Виходить смачний і дуже ніжний. Я брала сливово-шоколадне варення від Канарейки, як для мене воно туди просто ідеально пасує.

Повідомлення відредагував oksana d - 14 листопада 2012 21:12
Перейти на початок сторінки
ssaazzoonn
15 листопада 2012 14:21
Повідомлення #60


Файна господиня
  • 51

Репутація: 421
Група: Кондитер
Повідомлень: 1087
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 963
Цитата: oksana d
Пляцок "Кокос"

Мммммммммм! Яка смакота! Справжнє райське насолодження!!!
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 00:45

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 61
Гостей: 28
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100