Борошно з холодним, натертим на терці, маслом перетерти до крихти, додати воду і замісити гладке м'яке тісто. Розкатати або ж одразу руками викласти тісто в форму, розрівняти, зробивши невисокі бортики, наколоти густо вилкою і відправити в холодильник на півгодини. Тим часом яблука порізати на дольки, викласти на тісто. Випікати 20 хв. при 200 градусах. Для заливки змішати яйця, мед, корицю, сік, борошно. Залити нею пиріг, посипати горіхами і відправити в духовку ще на 35-40 хв. при температурі 160 градусів. Смачного!
Смачного!
Повідомлення відредагував oksana d - 5 листопада 2012 19:56
Нам потрібно: 500 г мяса, 3 цибулини, 3 зубчики часнику, 1 морква, 4 картоплини, 1 склянка гарячої води, 300 г печериць, 200 г вареної фасолі, олія, сіль, перець.
Мясо нарізати кусочками і обсмажити на олії. Після чого додати нарізану цибулю і подрібнений часник, зменшити вогонь і готувати до готовності цибулі. Моркву натерти і картоплю нарізати , додати до мяса. Протушити декілька хвилин, додати нарізані печериці і влити воду з томатним соусом. Посолити, поперчити, за декілька хвилин до готовності страви додати фасолю і протушити ще декілька хвилин.
Рецепт із сайту "Смак" із деякими змінами ( від себе додала печериці)
Повідомлення відредагував oksana d - 7 листопада 2012 20:03
Нам потрібно: 2 середніх курячих філе, 100 мл кефіру, 100 г трердого сиру, 3 ст.л. крохмалу, зелень, сіль, спеії, олія.
Куряче філе нарізати кубиками, але не дуже маленькими. Сир нарізати теж кубиками, додати кефір, крохмал, сіль і спеції. Перемішати та додати дрібно нарізану зелень. От такий виходить фарш:
Смажити на середньму вогні.Виходять котлетки подібні на їжачків.