Цей рецепт я знайшла на сайті "Harch.ru" і як стверджує автор , що це рецепт із німецького кулінарного сайту.
Нам потрібно: 500 г фаршу, 200 г свіжих печериць, 100 г квашеної капусти, 1 яйце, 1 цибулина, 1 ст.л. сметани, 1 ст.л. гірчиці, 1 ст.л. мелених сухарів, сіль, спеції, борошно, олія.
Гриби дрібно нарізати і обсмажити з цибулею. Додати до фаршу разом із дрібно нарізаною квашеною капустою, потім додати яйце, сухарі, сметану, гірчицю, сіль, спеції. Дуже добре вимішати. Мокрими руками формувати котлетки, обваляти їх в борошні і смажити на сковорідці із розігрітою олією. Обсмажити з однієї сторони, перевернути, накрити кришкою і довести до готовності. Смачного!
Повідомлення відредагував oksana d - 26 грудня 2012 20:36
Нам потрібно: 350 г шинки, 200 г твердого сиру,1 пучок зеленої цибулі, 2 ст.л. майонезу, 2 ст.л. сметани, 1 ч.л. гірчиці, 4 солених огірки.
Шинку нарізати брусочками тоненькими, сир невеликими кубиками, огірки тонкою соломкою, нарізати зелену цибулю. Майонез, сметану, гірчицю змішати, приправи перцем, трошки посолити. Соусом який вийшов заправити салат і поставити в холодильник на 3 години. Смачного!
В нас на сайті є вже салат з такою назвою, тому назву свій
Салат "Червоне море - 2"
Нам потрібно: 2 буряки, 3 яйця, 100 г твердого сиру, 100 г крабових паличок, 200 г майонезу, 1 зубчик часнику, сіль, перець.
Заздалегідь відварити буряк ( приблизно 350г), потім коли він охолоне потерти на грубій терці, разом із яйцями і сиром. Крабові палочки нарізати дрібно, подрібнити часник.Все перемішати, посолити, поперчити, заправити майонезом. Перед подачею салат має настоятися мінімум 30 хвилин.
Рецепт знайшла на сайті "Шефкухар"
Повідомлення відредагував oksana d - 29 грудня 2012 21:49
ОКСАНОЧКО! ХОЧУ ПОДЯКУВАТИ ЗА СМАЧНI РЕЦЕПТИ , ЯКИМИ ТИ ДIЛИЛАСЯ З НАМИ НА ПРОТЯЗI РОКУ. ВIТАЮ ТЕБЕ З НОВИМ 2013 РОКОМ ТА НАДIЮСЯ , ЩО В НОВОМУ РОЦI МИ БУДЕМО Й НАДАЛI СМАКУВАТИ РЕЦЕПТАМИ, ЯКИМИ ТИ БУДЕШ ДIИТИСЯ З НАМИ!
ssaazzoonn,дякую за вітання! Буду надалі старатися дивувати смачними стравами!
Курячі крильця мариновані у кетчупі і соєвому соусі.
Нам потрібно:курячі крильця - 750 г , 150 мл соєвого соусу, 150 мл кетчупу, 150 г цибулі.
Цибулю дрібно нарізати, додати соус і кетчуп. В маринад покласти крильця, щоб він повністю їх накривав, якщо не вистачає, то додати ще кетчуп або соус і поставити в холодильник на 3-4 години.
В мене такий соус:
Потім викласти у форму і запікати при 180С - 35-40 хвилин. Смачного!
Рецепт із сайту "Адская кухня" . Дуже і дуже смачно!
Повідомлення відредагував oksana d - 4 січня 2013 22:18
Нам потрібно: 500 г квашеної капусти, 1 буряк, 100 г чорносливу, 1 цибуля, 50 г вершкового масла, сіль, перець.
Капусту промити і скласти в посудину. Залити водою, щоб вона лиш накривала капусту(2-3 склянки), всипати 1 ст.л. цукру, покласти кусочок масла і тушити 30 хвилин. Цибулю посмажити на маслі, додати тертий на грубій терці сирий буряк і смажити ще декілька хвилин. Овочі з чорносливом додати до капусти,покласти спеції і тушити все разом до готовності. Подавати як гарнір до мяса.
Рецепт із сайту "Harch.ru".
Повідомлення відредагував oksana d - 4 січня 2013 22:33