Цей рецепт знайшла на сайті "Harch.ru". Спробуйте, бо салат дуже смачний, я навіть не думала, що буде такий результат.
Отже нам потрібно: філе 1 оселедця, 250 г вареної ковбаси, 2 маленьких відварених буряки, 4 відварених картоплин, 3 маринованих огірка, 1 яблуко, 1 цибулина, майонез, сіль,цукор, мелений чорний перець, оцет і гірчиця.
Всі продукти нарізати дрібними кубиками. Буряки окремо посипати трошки цукром і полити трошки оцтом. Все перемішати, посолити, поперчити, заправити майонезом і гірчицею. Смакота виходить неймовірна! Смачного!
Повідомлення відредагував oksana d - 23 грудня 2012 08:38
Нам потрібно: 1 кг курячого філе, 1 кг жирної свинини, 3 цибулини, 2 картоплини, 1 яйце, 1 ст.л. сметани, сіль, спеції. Для підливи: 1 ст.л. сметани, 1 ст.л. томатної пасти, 1 ст.л. борошна, 1 склянка води.
Пропустити через мясорубку мясо, цибулю, сиру картоплю. Додати сметану, яйце, спеції і добре перемішати.Мокрими руками сформувати котлети і викласти у форму для запікання. Запікати при 180С - 30 хвилин. Для підливи все перемішати і залити котлети.Вернути в духовку ще на 15-20 хвилин. Смачного!
Рецепт із сайту "Harch.ru"
Повідомлення відредагував oksana d - 23 грудня 2012 08:39
Нам потрібно: 2,5 л бульйону, 250 г печериць, 4 ст.л. гречки, 1 морква, 1 цибуля - порей, 2 картоплини, 2 ст.л. молока або сметани, 4 ст.л. борошна, зелень, приправи.
Моркву натерти на грубій терці, нарізати цибулю і протушити на олії до готовності,додати в бульйон. Гречку перебрати, промити і покласти теж в бульйон. Печериці нарізати пластинами і теж покласти в суп, посолити, поперчити. Варити до готовності гречки. За той час готуємо кльоцки: варимо картоплю, робимо з неї пюре, додаємо 2 ст.л. молока або сметани і 4 ст.л. борошна. Замісити тісто і чайною ложкою викладати в киплячий суп, варити 5-7 хвилин на невеликому вогні. Все суп готовий. Смачного!
Рецепт із сайту "Смак" із деякими змінами.
Повідомлення відредагував oksana d - 24 грудня 2012 22:30
Нам потрібно: 700 г курячого філе, 1 велика цибуля, мелений чорний перець, 1 ч.л. гірчиці, 1 ст.л. кетчупу, 2 ст.л. майонезу, 2 зубчики часнику, 300 г сметани, 150 г курячого бульйону або води, сіль.
Мясо нарізати кусочками, трошки обсмажити, додати подрібнену цибулю. Хвилин 5 все обсмажуємо, додаємо спеції, майонез, сметану, кетчуп, гірчицю, часник, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і тушимо до готовності, соус має трошки стати густішим.
Нам потрібно: 300 г твердого сиру, 3 яйця, 250 г печериць, 1 велика морква, 2 цибулини, 4-5 зубчиків часнику, сіль, майонез.
Цибулю нарізати півкільцями і обсмажити з грибами на олії, відцідити олію. Натерти сир, яйця, сиру моркву на грубій терці. Додати гриби з цибулею, часник, посолити і заправити майонезом. Смачного!