Суп з морської капусти.
Рекомендую цей суп приготувати, бо він дуже смачний.
Нам потрібно: 200 г морської капусти, 1 маленька баночка зеленого горошку ( я давала заморожений), 3-4 картоплини, 1 морква, 1 цибулина, 1,5-2 л курячого бульйону або води, сіль, перець за смаком.
Зварити бульйон, в киплячий бульйон покласти нарізану картоплю. Варити 5 хвилин. Окремо приготувати зажарку із моркви і цибулі, додати в бульйон, потім додати горошок і трошки поварити, щоб горошок став мяким. Потім додати нарізану капусту, посолити і поперчити, хай ще покипить декілька хвилин. Настояти під кришкою 10-15 хвилин. Все можна подавати.
Рецепт із сайту "Harch.ru" із деякими змінами. Смакота виходить неймовірна.