Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 В гостях у Оксани - 2
Кіра
5 грудня 2012 12:35
Повідомлення #101


Файна господиня
  • 51

Репутація: 254
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 855
Реєстрація: 13.04.2010

ICQ:--

Бали: 2452
і я так роблю)) смачно))))
Перейти на початок сторінки
oksana d
5 грудня 2012 20:21
Повідомлення #102


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Салат "Шустрий"



Нам потрібно: 2 цибулини, 4-5 зубчиків часнику, 5-6 помідорів, 6 середніх морквин, майонез, олія, сіль, зелень.

Одну цибулину порізати як вам подобається і викласти в салатницю. Другу цибулю порізати і злегка обсмажити на олії. Помідори нарізати і викласти в салатницю. Моркву натерти на грубій терці, половину відкласти в салатницю, другу половину посмажити на олії. Це все перемішати, додати нарізану зелень (в мене кріп), видавлений часник, посолити і заправити майонезом.Смачного!



Рецепт із сайту "Кухарка.ру"

Перейти на початок сторінки
oksana d
5 грудня 2012 20:43
Повідомлення #103


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Пшоняна каша запечена в духовці


Нам потрібно: 1 склянка пшона, 1 л молока, 60 г вершкового масла, жменя ізюму і кураги, цукор за смаком.

Пшоно промити декілька раз, щоб не було білого нальоту, потім залити гарячою кипяченою водою. Кипятком теж залити ізюм і курагу. З пшона зливаємо воду, курагу дрібно нарізаємо, ізюм віджимаємо. Все перемішуємо з пшоном. Викладаємо масу у формочки.



Заливаємо молоком. Ріжемо кусочками вершкове масло і додаємо зверху на молоко.



Духовку розігріваємо до 190С і відправляємо у духовку на 1,5 годину ( в мене за 1 годину було готове). В процесі можна доливати молоко. Якщо зверху почне пригорати, то зменшити температуру до 180С.

Ця каша смачна і в теплому і в холодному виді.На сніданок підходить ідеально.





Рецепт із сайту "ШефПовар". Я сьогодні придбала нові формочки,в них і приготувала смачну кашку.

Повідомлення відредагував oksana d - 5 грудня 2012 20:50
Перейти на початок сторінки
ssaazzoonn
6 грудня 2012 20:24
Повідомлення #104


Файна господиня
  • 51

Репутація: 421
Група: Кондитер
Повідомлень: 1087
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 963
Цитата: oksana d
Пшоняна каша запечена в духовці

Оксана ! Яка чудова в тебе каша вийшла - менi навiть аромат вiдчувається !!!!!! Одним словом - СМАКОТА !!!

Повідомлення відредагував ssaazzoonn - 6 грудня 2012 20:25
Перейти на початок сторінки
oksana d
6 грудня 2012 21:53
Повідомлення #105


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Крем-суп з горошку

Інгредієнти:невелика банка консервованого зеленого горошку, вершкове масло - 40 г, борошно - 1 ст. л., свиняча грудинка - 300 г,середня морква, невелика цибулина,свіжа зелень,перець,сіль.

Візьміть банку консервованого зеленого горошку, злийте сік і збивайте горошок міксером, поки не утвориться пишна густа однорідна маса. Приготуйте м'ясний бульйон з свинячої грудинки (при бажанні можна замінити її куркою). Обов'язково додайте в нього лавровий лист, запашний перець і сіль за смаком. Дістаньте з бульйону готове відварене м'ясо, наріжте його дрібними шматочками. На вершковому маслі обсмажте на сковороді до світло-золотистого кольору дрібно нарізану ріпчасту цибулю і натерту на крупній тертці моркву. Додайте борошно і, гарненько розмішавши, смажте овочі ще 3 хвилини. У готовий бульйон покладіть масу з консервованого горошку і обсмажені разом з борошном овочі. Постійно розмішуючи, доведіть до кипіння. Через 5 хвилин суп готовий.



Рецепт із кулінарного порталу "Повары" із незначними змінами.
Перейти на початок сторінки
oksana d
8 грудня 2012 17:15
Повідомлення #106


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Салат із крабових паличок і корейської моркви "Валерія"


Нам потрібно: 1 упаковка крабових паличок, 200 г корейської моркви, 100 г твердого сиру, 4 яйця, 2-3 зубчики часнику, трошки зеленої цибулі, сіль, мелений чорний перець, майонез.

Моркву викласти в салатницю. Сир натерти на грубій терці, крабові палочки порізати кубиками. Зелену цибулю і часник подрібнити. Яйця нарізати. Посолити, поперчити і заправити майонезом. Смачного!



Рецепт із сайту "Harch.ru"
Перейти на початок сторінки
oksana d
8 грудня 2012 18:27
Повідомлення #107


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Шоколадні тістечка-кексики


Інгредієнти:шоколад чорний -80 г, масло вершкове -80 г,цукор - 60 г,
борошно -2 ст. л, яйця - 2 шт.

Розігріваємо духовку до 200 градусів. Поки вона гріється ми готуємо тісто. Спочатку шоколад та вершкове масло на водяній бані розтоплюємо в одній мисці. В іншій мисці змішуємо яйця та цукор.Потім по-трошку додаємо туди ж борошно.Гарненько вимішуємо.
В цей час вже розтопився шоколад та масло. Додаємо по-трошку туди нашу суміш. І розливаємо у формочки, десь на дві третини.
Відправляємо у духовку на 12-15 хв. Залежно від того, яку консистенцію серединки ви бажаєте.





Рецепт із сайту "Кукорама" Швидко і дуже смачно! Із цієї порції виходить 6 кексиків.

Повідомлення відредагував oksana d - 8 грудня 2012 18:30
Перейти на початок сторінки
ssaazzoonn
8 грудня 2012 18:42
Повідомлення #108


Файна господиня
  • 51

Репутація: 421
Група: Кондитер
Повідомлень: 1087
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 963
Цитата: oksana d
Шоколадні тістечка-кексики

[b]Якi смачненькi![/b]
Перейти на початок сторінки
oksana d
9 грудня 2012 13:37
Повідомлення #109


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Фруктові налисники


Ці налисники підходять і під солодку начинку, так і під солену. З цієї порції їх виходить багато. В кожного є свій варіант , я сьогодні робила по рецепту своєї мами:

Отже нам потрібно: 3 склянки теплого молока, 3 яйця, 1 ч.л. солі, 1 ст.л. олії, 1 ст.л. цукру, 2 склянки борошна, соди на кінчику ножа. Все збити міксером і смажити на розігрітій сковорідці. Начинка в мене сьогодні : банани і мандарини ( я їх ріжу на кусочки , даю трошки меду). Смакота!




Повідомлення відредагував oksana d - 9 грудня 2012 13:46
Перейти на початок сторінки
Марія Митник
9 грудня 2012 15:57
Повідомлення #110


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 654
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2041
oksana d,Справді СМАКОТААААА..............
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 16:49

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 19
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100