Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Торт" Хрещатий яр"
Mariyka
13 березня 2013 08:01
Повідомлення #11


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 6
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 12
Реєстрація: 10.02.2012

ICQ:--

Бали: 112
котяра,
Дівчата, а маргарин у темне тісто треба топити?
Перейти на початок сторінки
інна
13 березня 2013 09:38
Повідомлення #12


Молода господинька
  • 34

Репутація: 200
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 246
Реєстрація: 24.03.2012

ICQ:--

Бали: 794
Цитата: Яілатан
Дівчата, а скажіть но, як ви ті білі коржі пекли?

я білки збиваю на кожний корж окремо,в мене були такі як бізе.

Дівчата які у вас білі коржі виходять пісочні чи слойоні?Бо читаю що пісочні,а я два рази його пекла і два рази коржі були слойоні :feel:
Перейти на початок сторінки
tay
13 березня 2013 10:30
Повідомлення #13


Файна господиня
  • 51

Репутація: 515
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 658
Реєстрація: 27.10.2011

ICQ:--

Бали: 1927
Яілатан,

Наталь, я пекла до готовності тіста, а так як коржі тоненькі, то це було швидко (нажаль не звернула увагу на час :sad: ). А білки збила одразу всі і знову ж таки: часу на випічку пішло не багато, відповідно вони не осіли.

Взагалі-то я збити білками тільки змащувала тісто, щоб горіхи тримались. Може дівчата і від себе ще якісь поради додадуть :smile:

--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
Перейти на початок сторінки
tay
13 березня 2013 10:31
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: 515
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 658
Реєстрація: 27.10.2011

ICQ:--

Бали: 1927
Цитата: Mariyka
Дівчата, а маргарин у темне тісто треба топити?


я топила :smile:

--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
Перейти на початок сторінки
tay
13 березня 2013 10:31
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 515
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 658
Реєстрація: 27.10.2011

ICQ:--

Бали: 1927
Цитата: інна
Дівчата які у вас білі коржі виходять пісочні чи слойоні?Бо читаю що пісочні,а я два рази його пекла і два рази коржі були слойоні


у мене також слойоні :lol:

--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
Перейти на початок сторінки
Олька-парасолька
13 березня 2013 15:03
Повідомлення #16


Молода господинька
  • 34

Репутація: 129
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 246
Реєстрація: 17.01.2013

ICQ:--

Бали: 615
Цитата: tay
Взагалі то я білками тільки змащувала тісто, щоб горіхи тримались. Може дівчата і від себе ще якісь поради додадуть

А,я білки збивала з цукром до піків,накладала частину на розкатане тісто та посипала горіхами і пекла приблизно 15-20 хвилин, при температурі 180 градусів,щоб білки трохи підсушилися.
Перейти на початок сторінки
нетік
13 березня 2013 19:17
Повідомлення #17


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: Яілатан
Одразу всі білки збивали, а потім по одному випікали

збила всі разом, і поділила умовно на 4 частини і так змащувала кожен корж і посипала горіхами.
Цитата: Яілатан
а що з рештою білками?

більше не було...
Цитата: Яілатан
І які ті коржі, такі як бізе зверху, довго їх пекти?

в мене як пісочні, білки підсушені, пекла 15-20 хв при 180 градусів.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Яілатан
13 березня 2013 19:41
Повідомлення #18


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1173
Реєстрація: 23.11.2011

ICQ:--

Бали: 3848
Наталя, дякую за пояснення.
Цитата: нетік
Цитата: Яілатан
а що з рештою білками?
більше не було...

Я мала на уввазі, якщо на один корж намастити, а решту не опадають, за той час поки печеш?
Перейти на початок сторінки
нетік
13 березня 2013 22:02
Повідомлення #19


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: Яілатан
а решту не опадають, за той час поки печеш?

ні, все з ними впорядку.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Яілатан
13 березня 2013 22:42
Повідомлення #20


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1173
Реєстрація: 23.11.2011

ICQ:--

Бали: 3848
нетік,
Ще раз дякую, я думала, що одну паляницю треба пекти як бізе, а решта білків просто опадуть, поки вона спечеться)))
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 18:52

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 152
Гостей: 131
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100