Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Торт" Хрещатий яр"
інна
13 квітня 2013 12:40
Повідомлення #31


Молода господинька
  • 34

Репутація: 200
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 246
Реєстрація: 24.03.2012

ICQ:--

Бали: 794
Цитата: Muwka
А це фото того торта який мені не вийшов.

я думаю,що ви не допекли былі коржі-вони сирі!!!
Перейти на початок сторінки
Ketti
13 квітня 2013 12:50
Повідомлення #32


Молода господинька
  • 34

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
ой тортик такий смачний на вигляд. піду взавтра на базар і скуплюся . щоб тортик і собі зробити.
Перейти на початок сторінки
angelina
16 липня 2013 20:05
Повідомлення #33


Молода господинька
  • 34

Репутація: 52
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 169
Реєстрація: 7.03.2013

ICQ:--

Бали: 338
якраз печу його зараз і в мене теж білі коржі слойоні,а не пісочні :sad: ,можливо треба якогось розпушувача,щоб були пісочні і підростали,а шоколадні просто супер! коли будемо різати виставлю фото...
Перейти на початок сторінки
angelina
22 липня 2013 23:11
Повідомлення #34


Молода господинька
  • 34

Репутація: 52
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 169
Реєстрація: 7.03.2013

ICQ:--

Бали: 338
ОСЬ І МІЙ "ХРЕЩАТИЙ ЯР"! ДУЖЕ СМАЧНИЙ ТОРТ! ПРОСТО СУПЕР!!!ДУЖЕ ДЯКУЮ ЗА РЕЦЕПТ!!!
Перейти на початок сторінки
angelina
22 липня 2013 23:17
Повідомлення #35


Молода господинька
  • 34

Репутація: 52
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 169
Реєстрація: 7.03.2013

ICQ:--

Бали: 338
Цитата: Muwka
Soni(5.5)в мене був 3.400. В МЕНЕ ТЕЖ НА ТАКУ КІЛЬКІСТЬ ПРОДУКТІВ,ЯК ПО РЕЦЕПТУ ВИЙШОВ НА 3,400-3,5ООКГ
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
23 липня 2013 09:08
Повідомлення #36


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Цитата: angelina
і в мене теж білі коржі слойоні,а не пісочні ,можливо треба якогось розпушувача,щоб були пісочні і підростали,

У Хрещатомі ярі білі коржі мають бути слойоними, а не пісочними. Там у рецептурі - інгредієнти саме для слойоного коржа, тому не треба додавати ніяких розпушувачів. Печеться він дуже добре при 180 градусах протягом 30 хвилин. Я дуже часто печу цей торт на весілля.

Ось він у розрізі. Тільки дівчата пермащують кремом із згущенкою, а я варю Шарлот - так мені смачніше)))

Перейти на початок сторінки
angelina
23 липня 2013 10:58
Повідомлення #37


Молода господинька
  • 34

Репутація: 52
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 169
Реєстрація: 7.03.2013

ICQ:--

Бали: 338
Soni,
Просто чудо - пісочні коржі, Мені здається,що всі,хто писав ,що в нього коржі не пісочні,а слойоні,орієнтувалися на цей відгук,бо коли печеш щось нове тобі не знайоме,то читаєш спочатку відгуки тих,хто вже спробував спекти. Мене,наприклад,він теж збив з пантелику,тому що пише,що коржі пісочні,а в мене получаються слойоні,і в дівчат,які писали теж саме,тому виникає думка,що ти щось не так зробила,тому й написала,що можливо потрібен розпушувач,щоб було пісочне... :request:
Перейти на початок сторінки
інна
23 липня 2013 16:18
Повідомлення #38


Молода господинька
  • 34

Репутація: 200
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 246
Реєстрація: 24.03.2012

ICQ:--

Бали: 794
Цитата: Volo-shka
Тільки дівчата пермащують кремом із згущенкою, а я варю Шарлот - так мені смачніше)))

А чи можна замінити якимось кремом сметанний крем?
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
23 липня 2013 16:33
Повідомлення #39


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Цитата: інна
А чи можна замінити якимось кремом сметанний крем?

Ні, нажаль, він тут незмінний))) Бо за рахунок сметанного крему пропитуються і шоколадні коржі і слойоні. Єдине, що я в сметанний крем додаю пюре із бананів - воно приглушує смак сметани і додає цікаві нотки до смаку самого торта.

Я зараз "воюю" над рецептом Хрещатого яру магазинного походження - уже близька до розгадки. Потім поділюсь враженнями))))
Перейти на початок сторінки
tay
23 липня 2013 16:41
Повідомлення #40


Файна господиня
  • 51

Репутація: 515
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 658
Реєстрація: 27.10.2011

ICQ:--

Бали: 1927
Цитата: Volo-shka
Я зараз "воюю" над рецептом Хрещатого яру магазинного походження

Сашо, ти Молодець!!!! :a0a: Завжди даєш такі доречні і смачні поради!!!! Про банан я б не додумалась :feel:

--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 19:05

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 174
Гостей: 151
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100