Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Сирники та інша випічка з сиром, все, шо з сиром напекли)))
maija23
11 листопада 2010 23:02
Повідомлення #71


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
Сирник з ананасовим смаком

Тісто посипати какао, а до сирної маси додати ананасовий кисіль.
Перейти на початок сторінки
uliana_y
2 грудня 2010 22:37
Повідомлення #72


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
,
сирник- тісто з апельсиновою цедрою,сир з карамельним пудингом та маково-кокосовими кульками.

тісто : пачку маргарину потерти на грубі терці,до 400гр муки дод. 1 пачку розпушувача добре перемішати і всипати до маргарину,знову все гарненько перемішати,потім додати 200гр цукру,2ст.л какао,4 жовтки,2ст.л сметани,потерти цедру з одного апельсину.Замісити тісто.Якщо треба ще додати муки.Тісто має бути еластичне.Тісто розділити на 2 частини,одну маленьку в розмір з кулаком поставити в морозілку,а тісто на 2 год в холодильник.Я деколи залишаю на ніч.
Сиру в мене було 1500,перемолоти з цукром 300гр,додати 4 жовтки,2 ст.л манки,1ст.л крохмалю, 1пачку ваніліну,1 пачку карамельного пудингу,білки збити з дрібкою солі до міцної піни і вмішани в сир.
200 гр маку запарити,додати 5ст.л цукру,50гр кокоски,1ч.л крохмалу,1ст.л муки змішати з 1 ч.л розпушувача і додати,2 яйця,білки збити.
На низ дека викладаємо тісто,потім чайною ложкою мак з кокосом (або ж руками формуємо кульки) між кулками викладаємо сир,потім знову макові кульки викладаємо решту сиру .Затерти все тістом,чорним шоколадам,і кокосом.Випікати пеші 10 хв при 200С і годину при 180.але це залежить від духовки.
смачного.

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
lana
4 грудня 2010 13:51
Повідомлення #73


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
uliana_y,
Сирники і пляцки не є традиційною випічкою в нашій місцевості, але вони так полюбилися мені і моїм подругам, що кожного разу запитують, чи немає нового перепису? Дуже дякую за рецепт ( уявляю смак- душа радіє!!!!)
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
28 грудня 2010 02:10
Повідомлення #74


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250

Перейти на початок сторінки
Лорі
16 січня 2011 16:04
Повідомлення #75


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1756
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 988
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 4513
"Сирник з кокосом"
Тісто:
1 жовток,
1 яйце ціле,
70г. цукру,
100г. маргарини,
3ст.л. сметани,
250г. борошна,
1 пачка порошку до печива.
Замісити тісто і поставити в холодильник.

Cир:
1200-1300г. сиру-перемолоти;
2 яйця цілі,
4 жовтки,
250г. цукру,
2 пачки ванільного цукру,
2 пудинги сметанкові,
250г. молока,
125г. олії або масла,
сік з одного лимона.

Викласти тісто на застелену пергаментом форму, на тісто вилити сирну масу і пекти 1год.
40хв. печемо на помірному вогні. Потім заливаємо збитими на піну білками і печемо ще 20хв. і трохи збільшуємо газ.

Білки:
5 білків,
5 ст.л. цукру
збити на круту піну.

Готовий сирник не витягуючи з форми посипаємо смаженим кокосом.

Кокос:
100г. кокосу,
2ст.л. масла,
2ст.л. цукру
пожарити до золотистого кольору на сковорідці.
Гарячий сирник не виймаємо з форми, почекати щоб охолонув.

Перейти на початок сторінки
uliana_y
16 січня 2011 17:07
Повідомлення #76


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
А я щойно поставила сирник пекти.Фото потім)))Тісто шоколадне від Майї,по ньому 0.5 літри яблучних дольок,1/3 стакану запареного маку(1 яйце,1ст.л крохмалу,цукор 4ст.л)Сирна начинка тісто.вийшов великий!!!))))Запахи!!)

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
gutka
16 січня 2011 18:06
Повідомлення #77


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
lana,
так це майже мій фірмовий сирник

Перейти на початок сторінки
Лорі
16 січня 2011 18:29
Повідомлення #78


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1756
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 988
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 4513
gutka


Так,рецепт сирника дуже подібний до вашого.
А чи не забагато молока у вашому рецепті сирника, і якої приблизно висоти печете?
Я завжди печу у найбільшій тортівниці і виходить на всю її висоту.
Перейти на початок сторінки
gutka
16 січня 2011 18:40
Повідомлення #79


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Лорі
А чи не забагато молока у вашому рецепті сирника, і якої приблизно висоти печете?

молока не забагато, але завжди потрібно враховувати наскільки добре віджатий сир, ми завжди відігріте кисле молоко проціджуємо і кладемо сир під прес(камінь), а ще по рецепту потрібно 2 пачки будина польського, який якщо просто готувати то потрібно 1 л молока
Перейти на початок сторінки
gutka
16 січня 2011 18:44
Повідомлення #80


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Лорі
Я завжди печу у найбільшій тортівниці і виходить на всю її висоту.

я його так часто і багато печу, випробувала вже на різних формах тож, якщо форма менша, але з високими бортами сирник високий, але менший, коли беру бляшку на всю величину електр.духовки то сирник низький, але величезний - смачно завжди
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 квітня 2024 20:38

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 29
Гостей: 27
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100