, сирник- тісто з апельсиновою цедрою,сир з карамельним пудингом та маково-кокосовими кульками.
тісто : пачку маргарину потерти на грубі терці,до 400гр муки дод. 1 пачку розпушувача добре перемішати і всипати до маргарину,знову все гарненько перемішати,потім додати 200гр цукру,2ст.л какао,4 жовтки,2ст.л сметани,потерти цедру з одного апельсину.Замісити тісто.Якщо треба ще додати муки.Тісто має бути еластичне.Тісто розділити на 2 частини,одну маленьку в розмір з кулаком поставити в морозілку,а тісто на 2 год в холодильник.Я деколи залишаю на ніч. Сиру в мене було 1500,перемолоти з цукром 300гр,додати 4 жовтки,2 ст.л манки,1ст.л крохмалю, 1пачку ваніліну,1 пачку карамельного пудингу,білки збити з дрібкою солі до міцної піни і вмішани в сир. 200 гр маку запарити,додати 5ст.л цукру,50гр кокоски,1ч.л крохмалу,1ст.л муки змішати з 1 ч.л розпушувача і додати,2 яйця,білки збити. На низ дека викладаємо тісто,потім чайною ложкою мак з кокосом (або ж руками формуємо кульки) між кулками викладаємо сир,потім знову макові кульки викладаємо решту сиру .Затерти все тістом,чорним шоколадам,і кокосом.Випікати пеші 10 хв при 200С і годину при 180.але це залежить від духовки. смачного.
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
uliana_y, Сирники і пляцки не є традиційною випічкою в нашій місцевості, але вони так полюбилися мені і моїм подругам, що кожного разу запитують, чи немає нового перепису? Дуже дякую за рецепт ( уявляю смак- душа радіє!!!!)
"Сирник з кокосом" Тісто: 1 жовток, 1 яйце ціле, 70г. цукру, 100г. маргарини, 3ст.л. сметани, 250г. борошна, 1 пачка порошку до печива. Замісити тісто і поставити в холодильник.
Cир: 1200-1300г. сиру-перемолоти; 2 яйця цілі, 4 жовтки, 250г. цукру, 2 пачки ванільного цукру, 2 пудинги сметанкові, 250г. молока, 125г. олії або масла, сік з одного лимона.
Викласти тісто на застелену пергаментом форму, на тісто вилити сирну масу і пекти 1год. 40хв. печемо на помірному вогні. Потім заливаємо збитими на піну білками і печемо ще 20хв. і трохи збільшуємо газ.
Білки: 5 білків, 5 ст.л. цукру збити на круту піну.
Готовий сирник не витягуючи з форми посипаємо смаженим кокосом.
Кокос: 100г. кокосу, 2ст.л. масла, 2ст.л. цукру пожарити до золотистого кольору на сковорідці. Гарячий сирник не виймаємо з форми, почекати щоб охолонув.
А я щойно поставила сирник пекти.Фото потім)))Тісто шоколадне від Майї,по ньому 0.5 літри яблучних дольок,1/3 стакану запареного маку(1 яйце,1ст.л крохмалу,цукор 4ст.л)Сирна начинка тісто.вийшов великий!!!))))Запахи!!)
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Так,рецепт сирника дуже подібний до вашого. А чи не забагато молока у вашому рецепті сирника, і якої приблизно висоти печете? Я завжди печу у найбільшій тортівниці і виходить на всю її висоту.
А чи не забагато молока у вашому рецепті сирника, і якої приблизно висоти печете?
молока не забагато, але завжди потрібно враховувати наскільки добре віджатий сир, ми завжди відігріте кисле молоко проціджуємо і кладемо сир під прес(камінь), а ще по рецепту потрібно 2 пачки будина польського, який якщо просто готувати то потрібно 1 л молока
Я завжди печу у найбільшій тортівниці і виходить на всю її висоту.
я його так часто і багато печу, випробувала вже на різних формах тож, якщо форма менша, але з високими бортами сирник високий, але менший, коли беру бляшку на всю величину електр.духовки то сирник низький, але величезний - смачно завжди