Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Сирники та інша випічка з сиром, все, шо з сиром напекли)))
Olenka
15 січня 2010 09:46
Повідомлення #21


Файна господиня
  • 51

Репутація: 114
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 339
Реєстрація: 19.08.2009

ICQ:--

Бали: 461
Пекла звичайну класичну запіканку,але взимку зажди додаю до неї смородину.А цього разу (вперше) вирішила в одну частину додати какао,як роблять наші форумчанки- вийшло смачно ,хоч для мене трохи незвично.

фото невдале
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
15 січня 2010 11:33
Повідомлення #22


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Оленка, а ти смородину яку даєш, заморожену чи з варення?

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Славочка
15 січня 2010 23:21
Повідомлення #23


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Natalyadiva, спекла сирник "Полячку", правда не вийшов такий гарний і кольоровий.



Дала яблука терті, в сирну масу додала пудингу ванільного замість крохмалю, а кисіль мала абрикосовий, через те колір не той. Але все-одно дуже смачно. Там на фото видно, що верх торта вже попробувала якась мишка(а маю їх двоє) tongue

Хочу подякувати за рецепт! Ага, ще верх оформила, як Ірин торт "На хмаринці".

Перейти на початок сторінки
gutka
15 січня 2010 23:27
Повідомлення #24


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Olenka
А ще підкажіть,дівчатка,чи можливо додавати в такі сирники в начинку борошно чи манку?

так можна і борошно і манку і крохмаль і ще велике значення має якість сиру, він має бути звичайно свіжий і дуже добре віджатий (я ставлю під прес на ніч)
і ще одне я надаю перевагу пісочному тісту для основи
Перейти на початок сторінки
Olenka
16 січня 2010 02:12
Повідомлення #25


Файна господиня
  • 51

Репутація: 114
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 339
Реєстрація: 19.08.2009

ICQ:--

Бали: 461
Цитата: Натонька
Оленка, а ти смородину яку даєш, заморожену чи з варення?

Заморожену,і зразу ж з холоду по одній розкладаю на нижній шар.В запіканках вона дуже смакує,а скільки вітаміну С .
Цитата: gutka
я надаю перевагу пісочному тісту для основи

Катю,дякую за відповідь і пораду.Я такий сирник ніколи не готувала,все більше по запіканках і пиріжках,а тепер буду вчитися.
Перейти на початок сторінки
marinka
5 лютого 2010 00:36
Повідомлення #26


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Дівчатка пропоную Сирник з фруктами

Перейти на початок сторінки
уляночка
9 лютого 2010 18:34
Повідомлення #27


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Сирна запіканка

Перейти на початок сторінки
Valentina
14 лютого 2010 22:01
Повідомлення #28


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 25.12.2020

ICQ:--

Бали: 80
Сирник імпровізований!


Форму у вигляді серця виклала тістом, яке залишилося від пляцка "Санта Барбара". Зверху виклала сир+яйце+цукор+ванілін+манка. Випікати близько години. Желе розчинити у половині потрібної кількості води. Коли застигне желе у формі серця викласти на готовий сирний.
Для смаку поклала заморожену збиту в блендері з цукром клубніку.
Дуже смачно!!!
Перейти на початок сторінки
Славочка
22 лютого 2010 17:04
Повідомлення #29


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Суфлешки з сиру і фруктів



Перейти на початок сторінки
Славочка
13 березня 2010 00:36
Повідомлення #30


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Сирник не печений

Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 19:23

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 168
Гостей: 143
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100