Доброго дня всім! Щойно прийшла,та дозвольте п"ять копійок встромити.
Недавно святкували д/народження сина,йому 21 виповнилося.Було їх 14 чи 15 чоловік.Що більше поїли - це всілякі порційні страви.Порізані рулети (курка з грибами),печінкові рулети ( млинці як на торт печінковий,помазані майонезом,зверху корейська морква,скрутила,нарізала навскоси),м"ясна нарізка,сирна.Поїли оливки(певно що з мартіні
), подзьобали свіжі овочі нарізані.Квашені огірки-помідори - нєєє! Виїли гриби мариновані.Салати (грецький,буряковий з горіхами,олів"є) поколупали (практично не їли).Пішло їм на гаряче - була дрібна картопля,зварили з вечора,ранком почистили і малий її перемащував олією зі спеціями та пік в духовці вже сам.Ще на гаряче були відбивні свинячі.Фруктів мало їли,торт син купляв і здається до нього черга вже не дійшла.
Вцілому мені здається що цьому молодому поколінню нецікаво за столом сидіти,тому може не варто забагато виготавлювати?