маю скласти меню на день народження на 12 чоловік, гості - хлопці 18-20 років , маю декілька ідей, але може ви мені "підкинете" ще пару своїх ідей, маю в запасі ще три неділі (робочі дні не врахуються), аби прикупити всі необхідні продукти....
gutka,ооо,думаю тобі треба буде бобренько попотіти....хлопці люблять гарненько попоїсти а більше люблять закусувати
Я пропоную відсебе на закусочку свої сирні калли-вони з часничком,якраз добре на закусочку!!! А також корзинки з хроном-також пікантненька закуслчка!!! А на гаряче пропоную спробувати одну з моїх запіканок риба на картоплі під сиром, або форель під тістом, що на головній (замість форелі можна іншу рибку) Або ще улюблене блюдо моїх гостей- лангусти,їх можна пожарити попередньо і потім підігріти в духовці,затерши зверху сиром,буде дуже смачно!!!
вони від столу думаю підуть на дискотеку, тож тут з часником треба обережно
Нічого цілуватись не будуть!!!))) Всім подобається оселедець з гірчицею і майонезом.Корзинки з сирком і дрібно порізаним перцем,смачно. http://dreamfood.com.ua/forum/topic_328/22 - закуска на зубочистках для вина
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
gutka, Коли ще донька навчалася і студентство іноді приїздило в гості, то не дуже вони налягали на холодці, але завжди безпрограшним варіантом була піца.
цілком підтримую, піца має бути обов"язково (вже занесено до меню), це одна із улюблених страв мого сина, тим більше, що він завжди дуже прихвалює власне мною приготовлену піцу, тож випікаючи її щотижня готую її легко та швидко
gutka,а може печінкові котлети з майонезом,в мене вони як закуска на кожній забаві розходяться
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
Доброго дня всім! Щойно прийшла,та дозвольте п"ять копійок встромити. Недавно святкували д/народження сина,йому 21 виповнилося.Було їх 14 чи 15 чоловік.Що більше поїли - це всілякі порційні страви.Порізані рулети (курка з грибами),печінкові рулети ( млинці як на торт печінковий,помазані майонезом,зверху корейська морква,скрутила,нарізала навскоси),м"ясна нарізка,сирна.Поїли оливки(певно що з мартіні ), подзьобали свіжі овочі нарізані.Квашені огірки-помідори - нєєє! Виїли гриби мариновані.Салати (грецький,буряковий з горіхами,олів"є) поколупали (практично не їли).Пішло їм на гаряче - була дрібна картопля,зварили з вечора,ранком почистили і малий її перемащував олією зі спеціями та пік в духовці вже сам.Ще на гаряче були відбивні свинячі.Фруктів мало їли,торт син купляв і здається до нього черга вже не дійшла. Вцілому мені здається що цьому молодому поколінню нецікаво за столом сидіти,тому може не варто забагато виготавлювати?