Любця,дякую!курочку фаршировану я теж роблю,але подаю у холодному вигляді,порізану на кусочки.І шашлички у мене вже кілька років,як принято подавати.Хотіло б ся чогось нового,незвичного!!! Та дуже тобі дякую що нагадала мені про фаршировану курочку.Ось зараз маю в мами д.н треба готувати.
Ір,я б точно щось приготувала таке незвичне-пренезвичне,мене дуже кортить,але мої гості хочуть на гаряче бульбу,і якщо її немає(особливо мій тато),то рахують,що не було що і їсти.Тому приходиться робити традиційно,щоб всі були задоволені.
Так,я згідна з тобою.Старші люди привикли до бульби до голубців...а молодь хоче щось нове,незвичне.Ось знайшла рецепт ЗАПЕЧЕНОГО ЯЗИКА В ГОРШОЧКУ.Мабуть буду пробувати таке робити.І бульба є і мясо і не кожен в дома таке має кожен день. Як зроблю то обовязково поділюся рецептом.