Щука фарширована1 середньої величини щука(1,2-1,5 кг), 1 булка або шматок батона, яйце, 1 ріпчаста цибулина, молоко, 3-4 ст. л. вершкового масла, 1-2 ст. л. рослинної олії. Голову щуки підрізувати, не відрізуючи до кінця.
Дуже гострим ножем підрізувати шкіру і відокремити її від м'якоті.
Зняти шкіру разом з головою. Відкласти.
М'ясо риби відокремити від крупних і дрібних кісток. Відкласти.
Булку вимочити в молоці, віджати. Пропустити через м'ясорубку рибне філе, цибулю і булку. З'єднати з м'яким маслом, яйцем посолити і поперчити за смаком і ретельно перемішати.
Наповнити шкіру щуки фаршем і зашити. Викласти на змащене рослинною олією деко (можна помістити туди ж овочі для гарніру) і запікати в духовці при 170°С 50-60 хвилин.
Коли спечена риба охолоне викласти на блюдо та залити рибним желе, коли охолоне прикрасити (сітка на рибі зроблена з вершкового масла)