Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Святковий стіл
olga
22 жовтня 2009 11:47
Повідомлення #21


Молода господинька
  • 34

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 168
Реєстрація: 6.09.2014

ICQ:--

Бали: 50
Дівчата, що би таке рибне на стіл на ДН приготувати? Підскажіть.
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
22 жовтня 2009 11:53
Повідомлення #22


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
olga,
ОЛЯ!
Я дуже люблю таку рибу.Просто жарите рибу в муці і яйці а тим часом на окремій сковорідці трохи протушуєте цибулю з морквою.Як це протушиться то даєте трохи сметани чи майонезу і покриваєте цим рибу.Потім коли несете на стіл просто в хвильовку і виходить гаряча страва.
Перейти на початок сторінки
olga
22 жовтня 2009 12:05
Повідомлення #23


Молода господинька
  • 34

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 168
Реєстрація: 6.09.2014

ICQ:--

Бали: 50
ІНЕСА
olga,
ОЛЯ!
Я дуже люблю таку рибу.Просто жарите рибу в муці і яйці а тим часом на окремій сковорідці трохи протушуєте цибулю з морквою.Як це протушиться то даєте трохи сметани чи майонезу і покриваєте цим рибу.Потім коли несете на стіл просто в хвильовку і виходить гаряча страва.


Інесо, дякую за ідею! smile А й справді, рибу можна посмажити звечора, а перед подачею зробити, як Ви написали. Ще раз дякую! smile
Перейти на початок сторінки
gutka
22 жовтня 2009 19:54
Повідомлення #24


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Скумбрія запечена
Перейти на початок сторінки
gutka
22 жовтня 2009 19:58
Повідомлення #25


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Рибні котлетки

а ось ці наприклад всередині зі шпинатом
Перейти на початок сторінки
gutka
22 жовтня 2009 20:05
Повідомлення #26


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
стейки сома
посолити, поперчити до смаку, збризнути лимонним соком і залишити на 1-2 годинки
замариновані стейкі сома викласти на овочі, у мене морква, помідор і ще лимон, притрусити сиром і запекти у фользі при 180 градусах, 35-40 хвилин
готові стейки прикрасити зеленню, краще смакує гарячим
Перейти на початок сторінки
gutka
22 жовтня 2009 20:08
Повідомлення #27


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Котлети зі щуки
Перейти на початок сторінки
gutka
22 жовтня 2009 20:11
Повідомлення #28


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Щука фарширована

1 середньої величини щука(1,2-1,5 кг), 1 булка або шматок батона, яйце, 1 ріпчаста цибулина, молоко, 3-4 ст. л. вершкового масла, 1-2 ст. л. рослинної олії. Голову щуки підрізувати, не відрізуючи до кінця.
Дуже гострим ножем підрізувати шкіру і відокремити її від м'якоті.
Зняти шкіру разом з головою. Відкласти.
М'ясо риби відокремити від крупних і дрібних кісток. Відкласти.
Булку вимочити в молоці, віджати. Пропустити через м'ясорубку рибне філе, цибулю і булку. З'єднати з м'яким маслом, яйцем посолити і поперчити за смаком і ретельно перемішати.
Наповнити шкіру щуки фаршем і зашити. Викласти на змащене рослинною олією деко (можна помістити туди ж овочі для гарніру) і запікати в духовці при 170°С 50-60 хвилин.
Коли спечена риба охолоне викласти на блюдо та залити рибним желе, коли охолоне прикрасити (сітка на рибі зроблена з вершкового масла)
Перейти на початок сторінки
gutka
21 листопада 2009 22:20
Повідомлення #29


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
мені сестричка надіслала пару фоток з однієї імпрези (Польша)

Перейти на початок сторінки
sunnygirl
22 листопада 2009 18:47
Повідомлення #30


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
В нас зазвичай готують на дні народження багато десь страв 20-25.
Ось меню з мого дня народження
1 масліни
2 лимони різані з цукром
3 гриби мариновані
4канапки
5 салат з плавлених сирків
6 салат
7 салат
8 помідори потерті сиром
9 рулетики з баклажанів.
10.риба жарена
11 голубці
12 відбивні
13 котлети
14 курка запечена
15 налисники з мясом
16 сир ковбаса балик
17карпопля печена
18 пельмені
19 налисники з сиром солодким
20 пляцок
21 фрукти
22 рулетики з курячого філе з курагою





Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 16:58

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 115
Гостей: 100
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100