Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рецепти пляцків (без фото)
мари4ка
4 липня 2010 00:32
Повідомлення #71


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Zagrajka,Славочка,дуже дякую дівчата,що не залишаєтесь байдужими!!!обовязково спробую ваші рецепти! belay belay belay
Перейти на початок сторінки
lingrod
10 липня 2010 17:04
Повідомлення #72


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Пляцок з яблуками від Натоньки


Дякую, Натонька, тобі за смачне тістечко. no
Перейти на початок сторінки
Zagrajka
12 липня 2010 21:19
Повідомлення #73


Молода господинька
  • 34

Репутація: 108
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 167
Реєстрація: 20.01.2010

ICQ:--

Бали: 290
В нас сьогодні храмовий празник і я пригощала гостей ось такими пляцками:
Перекладанець від Любані рецепт ось тут

З пташиним молоком від Коко Шанель рецепт ось тут (ще раз дякую, не раз стає в нагоді), правда я спекла два безквіти, в пташине молоко добавила вишні і перемастила маслом із згушонкою.

І вафлі , перемащені кремом з арахісом і крекером(вафлі мастимо кремом(в мене варена згущонка з маслом), викладаємо шар печива крекер, промочуємо кавою, знову крем, посипаємо арахісом(підсмаженим), накриваєм листом вафлі і так доки хватить крему.
Перейти на початок сторінки
ksenika
5 серпня 2010 10:21
Повідомлення #74


Молода господинька
  • 34

Репутація: 17
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 42
Реєстрація: 2.07.2010

ICQ:--

Бали: 232
Дівчатонька , пропуную Вам рецептик найулюбленішого на даний момент пляцка.Рецепт від маминої колеги по роботі.[center][/center][b][/b]
Орхідея
10 яїчок
2 склянки цукру добре збити.( я збиваю міксером на пухку масу)
Додаєм 2 склянки муки вимішаної з 1 столовою ложкою амоняку.
Все гарненько вимішуєм і ділимо на 4 частини.
До 1 додаєм какао( можна додати 1-2 ст. ложки води)
До 2 100гр кокосової стружки( можна кольорову)
До 3 100гр маку сухого! немеленого!
4 частина жовта ( без нічого)( за вашим бажанням можна кольровий кісель)
Печемо дві паляниці: маково-кокосова в шахматному порядку і какао і жовта- в шахматному порядку( викладати ложкою по черзі)
.Пекти у великій формі.
Готовність перевіряєм як на бісквітну паляницю.
Маса ваша улюблена.
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
5 серпня 2010 17:26
Повідомлення #75


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
ksenika!Дуже цікавий і оригінальний рецепт пляцка,такого ще не зустрічала.
Немає сумнівів,що смачно! winked
Перейти на початок сторінки
gutka
5 серпня 2010 19:19
Повідомлення #76


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: ksenika
Печемо дві паляниці: маково-кокосова в шахматному порядку і какао і жовта- в шахматному порядку

не зрозуміла request
Перейти на початок сторінки
ksenika
5 серпня 2010 21:43
Повідомлення #77


Молода господинька
  • 34

Репутація: 17
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 42
Реєстрація: 2.07.2010

ICQ:--

Бали: 232
Одна паляниця- маково-кокосова. Друга gutka,
має тісто з какао і тісто без нічого тобто жовте ( та сама 4 частина)
Перейти на початок сторінки
gutka
5 серпня 2010 22:34
Повідомлення #78


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: gutka
в шахматному порядку

????нерозумію що це означає, треба фото feel
Перейти на початок сторінки
lingrod
5 серпня 2010 23:47
Повідомлення #79


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
ksenika,
Це гарний рецепт, намагатимусь поскоріше його спробувати спекти.
Таке питання - який крем до цього тіста ліпше всього робити - на ваш смак?
Або : який крем ви зазвичай використовуєте для Орхідеї?
Перейти на початок сторінки
ksenika
6 серпня 2010 10:12
Повідомлення #80


Молода господинька
  • 34

Репутація: 17
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 42
Реєстрація: 2.07.2010

ICQ:--

Бали: 232
gutka, Тісто викладається у вигляді шахмотної дошки: мак.тоді кокос.мак ,тоді кокос і так далі.І так само чорне тісо ,біле тісто, чорне тісто, біле тісто.Тісто викладаємо ложкою.
lingrod,
Маса на мою думку краще біла, але робила якось з кавовою теж нічого.А всередену можна завашим бажанням між паляниці додати зефір .або шар печива.Тим я цей пляцок і люблю що кожен раз можна робти по різному.
Перейти на початок сторінки
 
« · Пляцки  · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 17:41

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100