Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


13 сторінок 1 2 3 ... 11 12 13 Далі >>
Відповісти
 Рецепти пляцків (без фото)
ОЛЕСЯ
14 грудня 2012 02:44
Повідомлення #121


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
У пошуках рецепта сирника знайшла смачне поєднання творогу із олією та молоком.

Торт "Золоті крапельки " - рецепт знайшла на http://forum.say7.info/topic16694.html а автор з німецької кулінарної книги

Для торту небхідно:
- 200 г муки, 75 г + 150 г + 100 г цукру, 75 г холодного вершкового масла, 4 яйця, 1 ч л розпушувача, 750 г обезжиреного творогу /я давала домашній /, 1 п порошку ванільного пудингу (або 60 г крохмалу - я давала кукурузний крохмал), 1 п ванільного цукру, сок лимона, 150 мл олії, 400 мл молока,

1). Із муки, розпушувача, 75 г цукру, вершкового маслa ( нарізаного шматочками), 1 яйця, щіпки солі, вимісити гладке тісто і покласти в холодильний на 30 хв.

2). Змазуємо маслом роз*ємну форму (діаметр = 25-26 см ). 2/3 тіста викладаємо на дно форми, із 1/3 теста формуємо бортик висотою 4 см.

3). Взяти 4 яйця, відділити білки від жовтків. Посуд із білками кладемо у холодильник.

Творог, 150 г цукру, порошок ванільного пудингу , жовтки, ванільний цукор, лимонний сок і олію змішати до гладкої ссуміші. Невеликими порціями, постійно помішуючи додавати молоко. Творожную масу вилити на тісто і випікати у духовці 45-50 хв при 190°C

4) Витягуємо з холодильника 4 білки і взбиваємо, додаючи 100 г цукру. Білково-цукрову суміш викладаємо зверху на гарячий торт і печемо 15-20 хв при 170°C .

5) при охолодженні торта зявляються крапельки.

Появи краплинок ми не стали чекати. Пиріг неймовірно смачний.

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
14 грудня 2012 02:52
Повідомлення #122


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
На упаковці з-під порошків до печива знайшла дуже смачний рецепт.

ТВОРОЖНИЙ ТОРТ
1 пачку мерзлого масла (200 г) натерти на терку, додати 2,5 ст муки /у мене 250 мл стакан/ і перемішати. На змащену маслом форму викладаємо 1/2 частину отриманої суміші. Сверху викладаємо творожну суміш - 3 яєця, 500 г творогу домашнього / можна 2 пачки купованого по 200 г або 250 г), на кінчику ножа сіль та сода, 1,5 ст цукру, 1 п ванільного цукру, 1 ч.л спирту чи коньяку. Після цього зверху посипати 1/2 частиною суміші що залишилася. Випікати у розігрітій духовці при температурі 180-200 градусів до золотистого кольору. Смакота

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
byklyasv
14 вересня 2013 19:38
Повідомлення #123


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 3
Реєстрація: 4.01.2015

ICQ:--

Бали: 79
Доброго вечора,прошу у вас допомоги..Я сама родом із м Косова Івано- Франківської обл ,зараз проживаю в Черкаській обл ( вийшла заміж 12 років тому) Коли приїздила додому, мене пригощали пляцком назва - " Червона Рута".Попросила рецепт,мені дали всі складові,але так як поспіхом прийшлося від"їздити в своє місто ,саму технологію я так і не записала. У мене є точні інгридієнти : а саме
0,5 літра вишень без кісточки ( консервовані)
1 стак. горіхів
1 стак. маку
8 яєць
450 гр. масла
300 гр. маргаріну
1 п. порошку до печива
6 стак. муки
1 п, кокосової стружки
Якщо з вас хтось знає цей пляцок ,натишіть будь ласка технологію.Буду вельми вдячна!
Перейти на початок сторінки
Іванка
15 вересня 2013 09:35
Повідомлення #124


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Цитата: byklyasv
0,5 літра вишень без кісточки ( консервовані)
1 стак. горіхів
1 стак. маку
8 яєць
450 гр. масла
300 гр. маргаріну
1 п. порошку до печива
6 стак. муки
1 п, кокосової стружки
Якщо з вас хтось знає цей пляцок ,натишіть будь ласка технологію.Буду вельми вдячна!

Тут трохи опечатка :crying: має бути не 300 гр маргарини,а 300гр цукру;)
У мене є схожий рецепт :
Вишні відцідити,мак і горіхи змолоти.
Муку вимішати з порошком до печива,Маргарину чи масло кімнатної t*перетертиз мукою і додати 4ст.л.сметани.
Жовтки відділити від білків. Жовтки збити з цукром.Усі інградієнти вимісити і поставити тісто у холодильник на 2 год.
Тісто розділити на 2 коржі. Кожний корж посипатикокос.стружкою, горіхами і вишнями.
Білки збити з 1скл.цукруі легко вимішати з маком.Викласти білки на коржі Пекти.Крем: 1б вар.згущ.молока збити з 300гр масла.
Перейти на початок сторінки
 
« · Пляцки  · »
13 сторінок 1 2 3 ... 11 12 13 Далі >>
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 07:22

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 46
Гостей: 42
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100