Цитата: byklyasv
0,5 літра вишень без кісточки ( консервовані)
1 стак. горіхів
1 стак. маку
8 яєць
450 гр. масла
300 гр. маргаріну
1 п. порошку до печива
6 стак. муки
1 п, кокосової стружки
Якщо з вас хтось знає цей пляцок ,натишіть будь ласка технологію.Буду вельми вдячна!
Тут трохи опечатка
має бути не 300 гр маргарини,а 300гр цукру;)
У мене є схожий рецепт :
Вишні відцідити,мак і горіхи змолоти.
Муку вимішати з порошком до печива,Маргарину чи масло кімнатної t*перетертиз мукою і додати 4ст.л.сметани.
Жовтки відділити від білків. Жовтки збити з цукром.Усі інградієнти вимісити і поставити тісто у холодильник на 2 год.
Тісто розділити на 2 коржі. Кожний корж посипатикокос.стружкою, горіхами і вишнями.
Білки збити з 1скл.цукруі легко вимішати з маком.Викласти білки на коржі Пекти.Крем: 1б вар.згущ.молока збити з 300гр масла.