Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рецепти пляцків (без фото)
Руслана0306
21 січня 2012 19:52
Повідомлення #111



  • 0

Репутація: 6
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 8
Реєстрація: 3.05.2011

ICQ:--

Бали: 104
"Лебедине озеро-2"
Тісто:
1ст сметани
4 жовтки
1 яйце
1ст цукру
3 ст л какао
2 ст муки
1 ч л соди погасити оцетом
1 ч л амонію
випекти два коржі.
4 білки збити з 2 ст цукру в дуже круту піну, намастити на 2 вафельні коржі і спекти.
Крем: 400-500 грам масла , 1 банка вареної згущонки
Складати в такому порядку:
корж змастити кремом,
вафельний корж бізе до верху змастити кремом,
вафельний корж бізе до низу змастити кремом
і другий корж.
Рецепт переписала від подружки 6 років тому[u][/u]
Перейти на початок сторінки
yaarysya
23 січня 2012 11:30
Повідомлення #112


Файна господиня
  • 51

Репутація: 925
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 394
Реєстрація: 1.01.2012

ICQ:--

Бали: 2348
Господиньки, ця темка як скриня з скарбами. :m05108: Бо для файного пляцка головне мати файний рецепт :tongue: і бажання творити. А ще гарний настрій - це вже на собі перевірила. Якщо без настрою беруся за пляцок, обов'язково не вдасться.
Це ще так моя бабця мене вчила, що без посмішки і внутрішнього спокою за таку роботу не слід і братися. А як вона пече пампушки, бритванник, а особливо паску то в хаті всі ходять на ципочках, ніхто не має права підвищити голос, каже, що тісто в шумі і метушні не виросте. А ще боронь Боже грюкати дверима - тісто впаде.
Тож всім бажаю як найчастіше посміхатися і завжди бути в гарному настрої! :laughing:
Горіховий пляцок
(Якщо я неуважно читала і такий вже є то видаліть) цей перепис ще з бабциного зошита. Простенький, але дуже смачний.
250гр маргарину
2ст.цукру
5 яєць
3ст. муки
2ст мелених горіхів (можна 1ст. мелених, 1ст. січених)
1ст. молока
порошок до печива
Маргарин розтерти з цукром, поступово + 5 жовтків, +муку+ порошок до печива+ горіхи + молоко. Окремо збити білки, додати до тіста і все акуратно розмішати.
Коли зпечеться залити шоколадом
Розраховано на стандартну бритванку. Можна розрізати і перемастити. Як на мою думку, до нього пасує кавовий крем. Але можна поексперементувати. :m0554:
Перейти на початок сторінки
yaarysya
25 січня 2012 23:11
Повідомлення #113


Файна господиня
  • 51

Репутація: 925
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 394
Реєстрація: 1.01.2012

ICQ:--

Бали: 2348
Як і обіцяла, рецепт мого Лимонника (теж ще з бабциного зошита)
Тісто: 6 яєць збити з 1 ст. цукру
+4ст.муки(не повні)
+3ч.л. амоняку загасити оцтом
Замісити на ніч.
Зранку +7 ст.л. топленого масла і ще раз замісити. Поділити на 7-8 частин. і випікати.
Маса: 0,5л. сметани +1ст. пудри + втерти 1 лимон. Все збити.

P.S. Я маси роблю більше і коли перемащую коржі, то залишаю їх на декілька хвилин, щоб вони втягнули сметану, тоді ще раз змащую і з'єднюю.Смачного :no:
Перейти на початок сторінки
Lusuchka
30 січня 2012 13:32
Повідомлення #114


Файна господиня
  • 51

Репутація: 896
Група: Кондитер
Повідомлень: 589
Реєстрація: 8.11.2011

ICQ:--

Бали: 2612
Кокосова ніжність

Бісквіт:
3 яйця
100 гр цукру
100 гр муки
Крем:
100 гр білого шоколаду
400 мл вершків
50 гр кокосової стружки
8 гр желатину
40 мл молока
вишневий джем
Випекти бісквіт, остудити, розрізати на три частини, на кожен корж намазати вишневого варення.
Готуємо крем. 150 мл вершків нагріти (не кип"ятити), положити поломаний шоколад до вершків, щоб розтопився. Охолодити, а потім збити міксером. Кокос подрібнити у блендері до порошку. Желатин замочити у молоці (на 15 хв), розчинити на водяній бані. Додати до вершків кокос, желатин і також збити. З"єднати вершки з шоколадом і вершки з желатином, добре збити. Викласти на коржі з джемом.
рецепт взяла з російського сайту, не пам"ятаю з якого саме.
Перейти на початок сторінки
yaarysya
2 квітня 2012 15:37
Повідомлення #115


Файна господиня
  • 51

Репутація: 925
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 394
Реєстрація: 1.01.2012

ICQ:--

Бали: 2348
Мельба
Тісто: 4 білки збити з 1ст, цукру, +4 жовтки, +150гр. маргарину, +3ст.л.сметани, +1ст.муки ( я даю більше муки ~1,5ст.) +2 ст.л. какао, +1,5ч.л.амоняку, +1ч.л. соди (загасити).Замісити і пекти 2 коржа.
крем: 2л.молока закип'ятити. ,Коли закипить влити туди збиті разом до однорідної маси 0,5л. сметани і 8 яєць. Варити доки не зробиться сир. Тоді відцідити і охолодити. До холодного "сиру" +500гр. масла, 2ст. пудри, 1 тертий лимон і 15гр.желатину (розведеного в 100гр, води), +ванілін. Перемішати і розділити на 2 частини, до одної +какао.
На корж викладаємо білу масу, тоді коричневий крекер, на нього коричневу масу і накриваєм другим коржем.
Смачного! :amam:
Перейти на початок сторінки
oksana d
4 квітня 2012 22:31
Повідомлення #116


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Пляцок польський з маком і яблуками
Тісто: 300 г борошна, 130 г маргарину, 2 жовтки, 100 г цукру, 2-3 ст.л. сметани, 1 ч.л. порошку до випічки.
Начинка : 5 яблук, 150 г цукру, 1 склянка маку, 2 жовтки.
Піна: 2 білки і 150 г цукру.

З складників замісити тісто, розкачати за розміром форми. Яблука порізати плястерками, додати цукор і залити 0,5 склянки води. Варити в сиропі, щоб змякли, відцідити рідину. Мак перетерти і додати до яблук, вимішати з жовтками. Викласти на тісто. Білки збити з цукром на круту піну. Викласти зверху на начинку. Пекти 40 хв. при 180 гр.
Цей рецепт я знайшла в журналі "Рецепти господині" ( від Галини Сайкевич).
Я пекла його декілька раз. Він є надзвичайно смачним і готується швидко (приблизно 30хв.).
Перейти на початок сторінки
oksana d
4 квітня 2012 22:57
Повідомлення #117


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Пляцок "Бардзо добрий"
Це любимий пляцок моєї мами.

600 г борошна,300 г маргарину, 5 жовтків, 200 г цукру, 1/2 пачки порошку до печива, 1/2 склянки сметани.

Маргарин розімяти з борошном, додати жовтки з цукром, порошок до печива і сметану. Тісто розділити на три частини.

Пекти: 1-й корж пустий, 2-й і 3-й намазати повидлом (підійте агрус, слива), а зверху піну з горіхами ( білки збити з 1 склянкою цукру і 1,5 скл. горіхів).

Маса: 4 жовтки розтерти з 1 склянкою цукру + 0,5 склянки кави (на маленькому вогні або паровій бані). Коли охолоне додати 500 г масла.

Перемазати коржі. Має вийти: порожній корж - маса - корж 2 - маса - корж 3.
Перейти на початок сторінки
валентинка)))
17 листопада 2012 12:04
Повідомлення #118


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Пляцок Решето
Тісто-
3 яйця
1 скл цукру
2ст.л. сметани
100 гр. маргарину
1 ч.л соди
1ч.л амонію
4 скл муки
Приготування
1 Яйця збити з цукром.маргарин розтопити.до сметани додати соду і амоній.все перемішати
2.Додати поступову муку замісити тісто як на вареники і поділити на дві частини.До однієї додати 2 ст. л какао
3.Коричневе тісто поділити на 3 а біле на 2
Ще готуємо масу з маку-
1. 1стакан маку змолоти підсмажити на маслі
2.до маку додаємо 1 яйце і цукру
Печемо паляниці так спочатку три коричневі п.ару хвилин на 180.Далі розкачуємо дві білі і робимо дірки я це робю корком від бутилко дірки не густо десь 5 у ширину на середню бляху.ставимо тісто у деко а в дірки мак.Так печемо два коржі.
Для крему збити 700 гр сметани і 300 пудри.Перекладаємо коричневий -крем- білий діркатий з маком- крем- коричневий-крем-білий діркатий з маком-крем-коричневий
Перейти на початок сторінки
інна
17 листопада 2012 16:07
Повідомлення #119


Молода господинька
  • 34

Репутація: 200
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 246
Реєстрація: 24.03.2012

ICQ:--

Бали: 794
ПЛЯЦОК ПОЛЬСЬКИЙ
[b][/b]
чому така назва для мене загадка,рецепт дала мені колись моя співробітниця
1,5пачки маргарину
200гр цукру
9 яєць
400гр муки(кількість муки регулювати в залежності від муки)
3ч.л порошку до печива
1,5 ч.л ямоняку
3ст.л какао
0,5 ст. мелених горіхів
ванільний цукор
Маргарин розтерти зцукром додати по одному яйця і по ложці муку.під кінець додати амоняк,порошок,воніль.Розділити на 3 частини.До одної додати какао,до другої горіхи,третя біла.
КРЕМ 1
1 л. вишень в свому соці,злити рідину і нагріти,розчинити в ній 2 пачки желе і ложку желатину.Змішати з вишнями,вистудити.
КРЕМ 2
0,5 л1три сметани
1 ст. цукру
1 л. желатину
темний корж-сметана-білий-вишні-горіховий
зверху полити шоколадом
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
14 грудня 2012 02:37
Повідомлення #120


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Цього рецепта дала мені сусідка - записаний він у мене як Негреня або Негритинські ломтики Беремо 3 яйця середнього розміру. Відділяємо білок від жовтка і залишаємо в посудині на столі. У цей час взбиваємо 3 жовтки з 200 г цукру і додаємо 200 г води / молока/. Окремо змішуємо 120 г маргарину із сухими компонентами : 30 - 40 г какао, 10 г розпушувача / 1 ч л соди гашеної оцтом/, 250 г пшеничної муки. Далі додаєм жовтки змішані з цукром та водою /молоком/. Готову суміш викладаєм на змащену та посипану мукою форму. Виходить 2 форми діаметром 25 см. Випікаємо при температурі 200 град 20 - 30 хв. Готовність перевіряємо зубочисткою.
Поки печеться тісто готуємо крем - мкре безе: Взбиваємо на водяній бані до загустіння 3 білки та 200 г цукру, 1 п ванільного цукру.
Помадка: 5 ст.л. молока, 200 г цукру, 3-4 ст. л какао, 100 г масла.- варимо на вогні до кипінняю.
На охолоджений спечений корж викладаємо взбитий крем - мокре безе. Зверху за бажанням поливаємо помадкою.

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
 
« · Пляцки  · »
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 8 грудня 2022 05:16

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 10
Гостей: 7
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100