Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рецепти пляцків (без фото)
kuharochka
10 лютого 2010 22:45
Повідомлення #61



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Маруся, напишiть будь ласка рецепт того пляцка з вишнями зараз. Потiм, як зробите, то фото поставите. А може хтось його ранiше спече? Такий гарний. A що там бiленьке, сметанний крем? Такий гарний пляцок. Думаю, дуже смачний.
Перейти на початок сторінки
Маруся
16 лютого 2010 06:32
Повідомлення #62


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Ось перепис пляцка з вишнями. Мені здалось, що тіста замало бо вийшли дуже тоненькі паляниці, але сам пляцок був просто чудовий. Раджу. Мені перепис дала одна гарна дівчинка на форумі, під ніком SOLODKA. Пляцок висьмєнітий:

ТІСТО:
3 стакани муки(просіяти)
1 пачку маргарину посікти з мукою
1стакан сметани
1пачка порошку до печива
3 жовтки
Замісити тісто ,розділити на 6 частин і на ніч в холодильник.
З 3 білків і 1 стакана цукру збити круту піну+пачка кисілю,розділяємо на три порції.
1 частину тіста розкачати тоненько,викласти 1\3 частину білків з кисілем,зверху викладаємо вишні(морожені чи консервовані,але без кісточок)і накриваємо 2 частиною тіста.Бритванку не мастити ,тісто поколоти вилкою,випікати приблизно 30 хвилин.
Вишень потрібно 1літр або 500грам.
Виходить 3 пляцки.
Збиваємо крем З 1 банки згущеного молока і 400 грам масла.
Перемащуємо.при бажанні заливаємо шоколадом.
Замість вишень можна брати персики або просто консервовану тропічну суміш.Час на приготування -2,5 години.Спробуйте -не пожалкуєте!
Перейти на початок сторінки
Яруська
17 лютого 2010 22:30
Повідомлення #63


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Рушта

Тісто
1 пачка маргарину (можна замінити на масло)
2,5 скл. муки
2 жовтки
100 гр цукру
3 ст. ложки сметани
1 ч. ложка амонію.

Маргарин (масло) перетерти з мукою,
жовтки (я даю цілі яйця) збити в міксері з цукром,
до сметани додати амоній.
Все разом замісити. Тісто має бути негустим.
Ділимо на 5 частин (дві робимо трохи менші). До цих двох додаємо какао.
Частину світлого тіста розкачуємо за розміром форми. Корком від шампанського вирізаємо дірки. Печемо зверху на блясі.
Так робимо три коржі. Темні коржі печемо цілі.
Випікаємо до легко рум'яного кольору.

Маса.
1 літр доброї домашньої сметани збити з двома склянками цукрової пудри (можна менше) та пакетиком ванільного цукру (за бажанням).

Темний корж перемащуємо масою, кладемо корж з дірками. В дірки кладемо вишні з власного соку попередньо відціджені. Зверху знову сметана. Так кладемо всі три білі коржі, а зверху - корж з какао.
Верх пляцка змащуємо сметаною і прикрашаємо на свій смак (вишні, горіхи, потертий шокодад).
Бажано деякий час готовий пляцок потримати при кімнатній температурі, а потім покласти до холодильника.

Коржі в духовці гарно підростають, але коли остигнуть, стають твердими, "як черепки"! Не бійтеся цього - від сметани вони дуже гарно відтають! В процесі перекладання можуть трохи кришитися. Не переймайтеся! Складайте гарненько все докупки - все вийде класно! smile
Здається все... Смачного! Хай вам вдається! smile
Ні, ще не все. Забула написати, що порція розрахована на тортівницю, або середню форму. Для великої я використовую півтори порції.
Ага! Забула сказати - рецепт в мене від братового товариша. smile
Перейти на початок сторінки
Valentina
19 лютого 2010 11:44
Повідомлення #64


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 25.12.2020

ICQ:--

Бали: 80
Яруська, в мене схожий торт називається "Решето"".Печеться дуже швидко.
3 яйці
1 ст цукру
100 гр маргарину топленого (3 ст л жиру)
2 ст л сметани
1 ч л соди
1 ч л амонію
4 ст муки
Тісто замісити як на вареники. Розділити на 5 частин і спекти 3 коржі з какао, 2 білі з дирками (дирки роблю в шахматному порядку стопкою маленькою). крем сметанний.Дирки заповнити меленим маком або вишнями. Торт дуже смачний!
Перейти на початок сторінки
Natasha
19 лютого 2010 11:52
Повідомлення #65


Молода господинька
  • 34

Репутація: 70
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 204
Реєстрація: 8.02.2010

ICQ:--

Бали: 233
Valentina,
Я вибачаюсь, але можна детальніше розповісти коли ви добавляєте какао і скільк ... А дирки заповнювати вже спеченого коржа feel
Перейти на початок сторінки
Valentina
20 лютого 2010 08:43
Повідомлення #66


Молода господинька
  • 34

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 25.12.2020

ICQ:--

Бали: 80
Так. Коли розділити тісто на 5 частин, то в три частини додати какао 2 ст ложки (на око). Як на мене, то з какао погано вимішувати. Дирки робимо на розкачаному тісті, намотуємо на качалку і перекладаємо на дечку- печемо. Коли коржі охолонуть перемащуємо сметанним кремом і вже по ходу у "діряві" коржі кладемо вишні.
Ніби все описала, але кому не зрозуміло- запитуйте, з радістю відповім!!!!!
Перейти на початок сторінки
Маруся
27 травня 2010 06:58
Повідомлення #67


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Плєсняк або Пліснь

Перейти на початок сторінки
мари4ка
3 липня 2010 20:31
Повідомлення #68


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Дівчата,Але файні пляцки!!!Я сьогодні один пробувала:"Поль Рбсон"за рецептом волошки,яка смакота winked В холодильнику не встиг вистоятися,навіть на завтра до кави не лишили fellow
Дякую за чудові рецепти,обовязково буду пробувати ще якісь!!!
Дайте,будь ласка,рецепт якогось бісквіту,щоб гарно ріс,бо кругом пише,напр(бісквіт на 10 яєць),а рецепту нема!Буду дуже вдячна belay
Перейти на початок сторінки
Славочка
3 липня 2010 23:38
Повідомлення #69


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Дуже гарні пляцки!
Цитата: мари4ка
Дайте,будь ласка,рецепт якогось бісквіту,щоб гарно ріс

мари4ка, я завжди печу так: на 4 яйця--4 ст.л. цукру, 4 ст.л. борошна.
Спочатку збиваю білки, варто додати 1 ст.л. мінеральної води, тоді вони на очах збиваються. Потрохи досипати цукор. Коли вже збиті до стійких піків, тоді ввести низькій швидкості міксера жовтки, легко вимішати все решту великою ложкою.
Перейти на початок сторінки
Zagrajka
3 липня 2010 23:41
Повідомлення #70


Молода господинька
  • 34

Репутація: 108
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 167
Реєстрація: 20.01.2010

ICQ:--

Бали: 290
Цитата: мари4ка
Дайте,будь ласка,рецепт якогось бісквіту,щоб гарно ріс,

4 білки збиваєш до крутої піни, додаєш 4 столових ложок цукру, збиваєш до такого стану, щоб перевернувши миску з білками, маса не випала.Тоді даєш 4 жовтки, знову збиваєш.Ну а 4 столових ложок муки легенько вимішуєш(муку просій через ситко).Можна додавати какао, горіхи, мак...Правда коли даєш мак і горіхи, то муки здалося б трохи менше.Пекти 25-30 хв., запихати у гарячу духовку.На торт потрібно три таких коржики!!!Попробуй, мені вони все вдаються. :winked:
Перейти на початок сторінки
 
« · Пляцки  · »
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 15:16

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 22
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100