Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рецепти тортів, смачні, інтересні і оригінальні)
maija23
10 квітня 2010 21:22
Повідомлення #61


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
Хвилі Дунаю


Тісто: 3 яйця, 150 г. цукру, 150 мл.олії рафінованої соняшникової, 150 мл.молока, 2 ск. борошна, 3 ч.л. порошку до печива, 3 ст.л. какао, 3 ст.л. молока для коричневого тіста, 350 грам вишень (свіжих, заморожених чи сиропу), за відсутності вишень можна замінити сливами чи яблуками.
Білки збити на густу піну, під кінець додати порціями цукор і збити, додати додати жовтки і далі збивати, продовжуючи збивати, додати олію, додати молоко і борошно перемішане із порошком до печива і збити. Тісто поділити на 2 частини. До однієї додати молоко і какао.
Форму 33Х20 см. або круглу діаметром 24 см. змастити маслом і застелити пергаментним папером. Викласти світле тісто, зверху з какао, потім викласти вишні, трохи заглиблюючи в тісто з какао. Пекти при температурі 160 градусів по Цельсію 30 хвилин.
Крем: 400 мл. молока, пудинг ванільний (40 г.), 1 цукор ванільний (16г.), 2 ст.л. цукру, 2 ст.л. лимонного соку, 250 г. м"якого масла. Зварити пудинг і вистудити, збити масло, додати порціями пудинг і лимонний сік, продовжуючи збивати.
На холодний корж викласти крем і покласти в холодильник до застигання крему, Зверху полити шоколадною глазуррю (200г. шоколаду, розтопленого із 80 г. масла). Розмастити хвилями.
Рецепт взятий із сайту "Moje wypieky"

Перейти на початок сторінки
maija23
10 квітня 2010 21:28
Повідомлення #62


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
торт Лимонний


Бісквіт: збити 3 білки на густу піну, всипати 100 г. цукру і збити, додати 3 жовтки і далі збивати. Окремо перемішати 2 ст.л. крохмалю, 1 ст.л. борошна, 2 ч.л. порошку до печива. Додати до тіста.
Змастити дно роз"ємної форми діаметром 24 см. маслом, вилити тісто і пекти при температурі 180 градусів по Цельсію 20 хвилин.

Безе: 6 білків, 250 г. цукрової пудри, 1 ч.л. лимонного соку, 1 ст.л. крохмалю. Білки збити на високих обертах на густу піну, по одній ложці додаємо цукрову пудру, продовжуючи збивати, потім додати крохмаль і лимонний сік, також продовжуючи збивати.
Дно роз"ємної форми діаметром 24 см змастити маслом, застелити пергаментним папером, викласти масу та пекти 90 хвилин при температурі 150 градусів по Цельсію. Остудити, при відкритій духовці не виймаючи. Краще залишити на ніч, щоб добре вистиг. На другий день перекласти кремом та прикрасити. Покласти до холодильника, найкраще смакує на другий день, коли добре промокне/дуже ніжний на смак/.

Крем 500 мл. молока, 3/4 ск. цукру, 2 ст.л. крохмалю, 2 ст. л. борошна, 1 упаковка ванільного цукру,2-3ст.л.лимонного соку.
Половину молока закип"ятити з цукром. Решту молока змішати з борошном і крохмалем і влити в кипляче молоко.Зварити заварний крем.
Збити 250 гр.мякого масла і порціями додати холодний заварний крем.В кінці влити лимонний сік і збити.
Перейти на початок сторінки
maija23
15 квітня 2010 22:05
Повідомлення #63


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
Торт "Зебра"


Тісто: 5 яєць, 1,5 ск. цукру, 1 ск.води, 1 ск. олії, 3 ск. борошна, 2 ч.л. порошку, аромат до тіста (помаранчевий або ромовий), 2 ст.л. какао.
Білки збити на густу піну, додати порціями цукор і продовжити збивати, по одному додавати жовтки, продовжуючи збивати. Продовжуючи збивати додати олію, воду. Борошно перемішати із порошком для печива та додати до тіста. Потім розділити тісто на 2 частини. До 1 - ї додати 2 ст.л. какао, а до другої - 2 ст.л. борошна.
Тортівницю, діаметром 24 см. змастити маслом і посипати сухарями, на середину форми викласти 2 ст.л. темного тіста, зверзу 2 ст.л. білого тіста, і так продовжувати доти, доки не викладемо все тісто.
Пекти при температурі 180 градусів по Цельсію на протязі 50 хвилин. Готовність перевірити дерев"яною зубочисткою - має бути сухою. Охолоджений полити розтопленим шоколадом.

Перейти на початок сторінки
maija23
18 квітня 2010 00:16
Повідомлення #64


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
Торт "Полунично - банановий"


Бісквіт: 5 яєць, 0,5 скл. борошна, 0,5 скл. крохмалю, 1 скл. цукру, 2 ч.л. без вершка порошку до печива. Дно форми змастити маслом і застелити пергаментним папером, вирізаним по формі дна форми для випікання. Спекти бісквіт в роз"ємній формі, діаметром 24 см. та поділити на дві частини по висоті.
Крем: Збити в блендері 2 банани та 300 г. полуниці до однорідної рідкої маси. Окремо збити 0,5 л. вершків із 2 ст.л. цукрової пудри. Розчинити 1 пачку желе із смаком полуниці у 150 мл. кип"яченої води, охолодити. Полунично - бананову масу, вершки та желе змішати і збити. Покласти в холодильник для того, щоб він трохи застиг.
Бісквітні коржі просочити охолодженим сиропом (закип"ятити 100 мл. води, 50 г.цукру, 1 ст.л. лимонного соку)
На тарілку покласти бортик із роз"ємної форми, а в нього покласти 1 корж. На корж викласти половину крему і накрити 2 коржем, трохи притиснути для вирівнювання крему. Зверху викласти решту крему та розрівняти. Прикрасити полуницями та подрібненими фісташками без солі, за їх наявності. Покласти в холодильник щонайменше на 4 години.

Перейти на початок сторінки
Маруся
18 квітня 2010 03:07
Повідомлення #65


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
maija23, який гарний торт. Шкода що мої не люблять бананів. am
А ви диски під торт замовляєте?
Перейти на початок сторінки
maija23
18 квітня 2010 10:23
Повідомлення #66


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
Маруся,якщо ваші не люблять банани,то можна взяти більше полуниці.Диски під торти я купую в супермаркеті.


Lana,дякую за гарний відгук!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
18 квітня 2010 13:33
Повідомлення #67


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: maija23
Торт "Полунично - банановий"

Я дуже люблю такі легкі фруктові торти, особливо креми!
Тільки їх смачніше готувати зі свіжої полуниці - вони більш ароматні.
Перейти на початок сторінки
if221181pii
18 квітня 2010 15:07
Повідомлення #68


Молода господинька
  • 34

Репутація: 107
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 191
Реєстрація: 17.01.2010

ICQ:--

Бали: 238
Торт БОМБА

125г м’якого масла або маргарину
125г цукру
1 пакетик ванільного цукру
4 яйця
50 г муки
4 ч л розпушувача( без верха)
10г какао-порошку
75г мелених лісових горіхів(я брала мелену кокосову стружку)
100г тертого шоколаду
Для начинки:
1 ст вишень
2 банани
2 ст л лимонного соку
500мл збитих вершків(або сметани)
2 пакетика желатину для вершків(я брала 1 пакетик звичайного)
25г цукру(я дала трошки більше)
1 пакетик ванільного цукру


1.Масло або маргарин збити міксером на самій високій швидкості до пухкої піни.Поступово додавати цукор і ваніль.Збити до однорідної маси.Поступово додати жовтки(кожен жовток прибл.через пів хвилини).
2.Муку змішати з розпушувачем і какао-порошком,просіяти через сито,змішати з мелетими лісовими горіхами і натертим шоколадом.Порціями домішати до масляної маси на середній швидкості міксера.Білки збити в круту піну і теж домішати до тіста.Тісто викласти в форму ,змащену жиром ,діаметром 26 см.Покласти випікати при 180*(попередньо розігріти) .Пекти 30 хв.
3.Випечений торт залишити ,щоб постояв в формі,потім виняти з форми і залишити ,щоб повністю остив.
4.В готовому коржі вибрати середитку ложкою,щоб залишилися бортики шириною1-2 см.Вибране тісто розкришити в миску.
5. Для начинки банани почистити,розрізати вздовж пополам і сбризнути лимонним соком.Викласти в корж.Рівномірно розкласти між ними вишні.
6. Вершки(сметану) збити,змішати з желатином(попередньо приготованим по інструкції),цукром і ваніліном.У формі куполу викласти на фрукти.Крем засипати розкришеною серединкою (трішки придавити).Торт покласти в холодильник на 1 годину.
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
18 квітня 2010 18:21
Повідомлення #69


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Торт"Ніжний"
Перейти на початок сторінки
Славочка
18 квітня 2010 23:41
Повідомлення #70


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: maija23
Торт "Полунично - банановий"

Цитата: if221181pii
Торт БОМБА

Смачні тортики.
Цитата: Майя Шутенко
Торт"Ніжний"

теж смакота!
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 10:35

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 36
Гостей: 7
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100