Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рецепти тортів, смачні, інтересні і оригінальні)
lana
12 грудня 2010 17:41
Повідомлення #221


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Volo-shka,
Soni,
Ну, й торти!!!
Вибачте, feel , але не втримаюсь....
Перейти на початок сторінки
Лорі
12 грудня 2010 18:04
Повідомлення #222


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1756
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 988
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 4513
SONI, прекрасний торт і особливо оформлення , дякую за рецепт, обов"язково спробую спекти.
:smile: Дуже гарно в розрізі , смакота!!!!!!!!
Перейти на початок сторінки
нетік
12 грудня 2010 18:13
Повідомлення #223


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
дівчата ваші торти неперевершені, так би і з"їла хоч шматок....

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Soni
12 грудня 2010 18:42
Повідомлення #224


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
нетік
Лорі
lana

Славочка
Дякую Вам дівчата
Перейти на початок сторінки
Марія БМВ
12 грудня 2010 21:45
Повідомлення #225


Файна господиня
  • 51

Репутація: 387
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 582
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 894
Volo-shka,уже переписала рецепт твого тортика! winked І тут виникли два питання до тебе:чи отой заварний крем із соку не потрібно збивати з маслом;і скільки ти взяла апельсинів,щоб вийшло 1 л соку?
Перейти на початок сторінки
мари4ка
12 грудня 2010 22:22
Повідомлення #226


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Volo-shka,тортик смакота,вже давно хотіла спробувати апельсиновий бісквіт!Якись в неті знайшла,та не дуже...а цей спробую!!!

Soni,тортик симпатичний winked а раки,як настоящі!
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
13 грудня 2010 06:56
Повідомлення #227


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Цитата: Марія БМВ
отой заварний крем із соку не потрібно збивати з маслом;і скільки ти взяла апельсинів,щоб вийшло 1 л соку?

Марія БМВ, заварний крем не збивала із маслом, робила все по рецепту точно:)
А апельсинів у мене пішло майже 2 кг - бо маленькі попались і не дуже соковиті. Якщо я правильно зрозуміла, треба брати великі тонкостінні апельсини, тоді їх іде трохи менше 1,5 кг. Я вчора із таких сік собі давила, то вони набагато соковитіші.

Дівчатка, дуже дякую 3fb тортик дійсно смачний :)
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
13 грудня 2010 12:08
Повідомлення #228


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Sona i Voloshka у вас чудові торти .Апельсиновий торт дуже цiкавий хочеться приготувати.
Перейти на початок сторінки
gutka
25 грудня 2010 20:02
Повідомлення #229


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: lingrod
Крем - 2 пудінга зварити на 0,5 літри молока,

у мене на пачці з пудингом написано що заварити у півлітрі молока - то всеодно потрібно брати дві пачки пудингу (тобтоподвійну норму)?
Перейти на початок сторінки
Олюся
26 грудня 2010 19:37
Повідомлення #230


Файна господиня
  • 51

Репутація: 512
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 858
Реєстрація: 10.07.2010

ICQ:--

Бали: 2063
Торт "Трухлявий пеньок"

Тісто:
1 склянка цукру
1 склянка сметани,
1 яйце,
1 чайна ложка соди погашеної оцтом,
борошно, щоб тісто було не круте, кількість залежить від сорту борошна.
Крем:
1 літр сметани, густої і жирної
1стакана цукри, але можна і без цукру, або зменшити до 0,5 склянки.Залежить від сухофруктів, тобто їх солодкості.
Начинка: сухофрукти 1 кг(курага, родзинки, чорнослив, вишня і так далі), сухофрукти замочити в гарячій воді і прокрутити через м'ясорубку . За начинку можна взяти і любе варення, не рідке. Якщо варення дуже солодке, то менше цукру в кремі.
Приготування
Тісто розділити на 6-8 частин . Корж 2-3 мм намазати начинкою, скачати рулетом і випікати близько 15 мин.Температура духовки 180-200 гр.Може бути знадобиться перевернути рулетики на іншу сторону, щоб не пригоріли, а зарум'янилися з усіх боків.
Гарячі рулетики розрізати на 3-4 частини. Кожну частину умочувати в крем і укладати у форму або просто глибоку каструлю. Залити кремом, що залишився. Поставити в холодильник до застигання, добре це зробити на ніч.
Уранці опустити каструлю в гарячу воду на 2-5 хв. Перевернути торт на блюдо і прикрасити.
Смачного!

--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 06:19

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 60
Гостей: 52
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100