Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рецепти тортів, смачні, інтересні і оригінальні)
Natalyadiva
22 листопада 2010 22:18
Повідомлення #201


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Марія БМВ, дуже гарний тортик в розрізі! m05004
Перейти на початок сторінки
Natalyi
22 листопада 2010 23:05
Повідомлення #202


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Цитата: Марія БМВ
Ось так виглядає пальма

Дякую, Маріє, за відповідь! ...я щось в нас такої не бачила навіть... bully
А тортик гарний... love

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Марія БМВ
22 листопада 2010 23:29
Повідомлення #203


Файна господиня
  • 51

Репутація: 387
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 582
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 894
Natalyi,Ви з Тернополя,якщо не помиляюсь?Якщо так,то в Тернополі є точно на ринку,принаймі десь 2 роки тому точно була,я особисто купляла.4 роки провчилась у Вашому прекрасному місті!winked
Перейти на початок сторінки
Natalyi
22 листопада 2010 23:33
Повідомлення #204


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Дякую за відповідь. Обов'язково пошукаю. no

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
24 листопада 2010 11:49
Повідомлення #205


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Торт " Трюфель Рошеновський" по ГОСТУ

Бісквіт : 120 г борошна
120 г цукру
4 яйця

Випекти класичний бісквіт:) Форма діаметром 23 см. Вистояти бісквіт не менше 8 годин (це так треба за технологією), розрізати на два коржі.

Сироп для пропитування :
100 г води + 100 г цукру (закип"ятити)

Крем :
180 г масла
1 яйце ( 30 г)
160 г цукру
100 мл молока
1 пакетик ванільного цукру
1 ст. л. коньяку
25 г какао-порошку

Для крему спочатку варимо сироп. Для цього змішати яйце і молоко, процідити. Додати цукор, помішуючи, довести до кипіння і варити хв 4-5.
Сироп охолодити. Окремо збити масло із ванільним цукром в пишну масу, додавати по 1 ст. л. охолоджений сироп, кожного разу гарно збиваючи. Як додали половину сиропу - додати какао-порошок, гарно збити. І знову - по трішки сироп. Вкінці додати ложку коньяку. Збити до однорідної маси.

Нижній корж скропити сиропом, змастити кремом, накрити верхнім коржем, пропитаним сиропом, і обмазати кремом весь торт.
Зверху посипати крихтами какао і прикрасити шоколадними фігурками.
Смачного:)

Перейти на початок сторінки
Славочка
24 листопада 2010 14:06
Повідомлення #206


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
добрий перепис, а на яку форму пекти бісквіт №26?
Перейти на початок сторінки
lingrod
28 листопада 2010 20:12
Повідомлення #207


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Лимонний тортик





Спекти бісквіт на 4 яйця.
Лимонний прошарок: в 0,5 л води зварити 2 пудинга вершкових,або ванільних, в гарячу масу додати 1 ст. ложку сока лимона і лимонну галяретку в порошку. Розмішати добре, трохи вихолодити.
Вершки 0,5 л збити з пудрою - десь 150-200гр і додати загущувач на 0,5 маси.
Коли все буде приблизно однієї температури -зібрати торт.
Наверх повикладати крекер, зкропити його горілкою і по верху дати лимонну глазур.
Взято мною з польського сайту "Мої випечки" ,

Перейти на початок сторінки
Олюся
28 листопада 2010 20:22
Повідомлення #208


Файна господиня
  • 51

Репутація: 512
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 858
Реєстрація: 10.07.2010

ICQ:--

Бали: 2063
lingrod, цікавий тортик. Дуже полюбляю лимонні тортики та пироги.

--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
lana
28 листопада 2010 22:07
Повідомлення #209


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: Volo-shka
Торт " Трюфель Рошеновський" по ГОСТУ

Цитата: lingrod
Лимонний тортик

Ну, це ж треба! Отакої смакоти напекли!!! Коли ж усе це перепробувати?( А спечу таки обов"язково!)
Перейти на початок сторінки
uliana_y
2 грудня 2010 22:22
Повідомлення #210


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
Пекла торт!!!Ідея торта від Марії БМВ "Зуби негра".Але робила 2 бісквітні пелениці коричневу і білу на 5 яєць.Маса згущонка,400 грам масла,ізюм 50гр.,горіхи мелені 50гр,2ч.л кави розведені 2ст.л коняку,два коржі надрізала по 1см зверху і змішала з однією частиною маси.,

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 01:45

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 16
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100