Улянка, дуже гарний тортик. Але мені завжди страшнувато окремо заливати галаретку. Як їїї потім викладати на пляцок і чи тримаються коржі один-одного?. Дякую.
Я заливаю окремо у форму застелену харчовою плівкою,я вже писала)),коли застигає викладаю на корж змащеним кремом.
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Макова маса: 1,5 скл. маку помолоти(я мелю в кофемолці і тоді запарюю),Пів пачки масла(я давала "Пальму"),цукор
Кокосова маса: 5 білків збити із 1скл.цукру + 2 пачки по 100 г(можна й менше)кокосу.
Обидві маси ділимо на 2 ч.
На бляшку біле тісто і в шахматному порядку викладаємо кокосову і макову маси.Зверху тремо чорне тісто з морозилки.Печемо 2 коржі приблизно по 30 хв. при 200град.
Крем: 400г масла(я завжди даю "Пальму") збити із 1 пачкою завареного пудингу(ванільний).
У цей торт можна давати вафлі перемащені сирою гущонкою.Отже., на корж викладаємо половину крему-беремо пачку вафлів(польських)-між вафлями сира гущонка-на останню вафлю 2-ч.крему-зверху 2-ий корж(чорним тістом досередини).