Торт Дежав"ю" ( сама придумала,склала до купи всі інградієнти,що любить чоловік).
3 коржі біквітні коржі,в мене була плоске деко,діаметром 30 см.
1 корж:3 яйця,3ст.л цукру,1ст.л ізюму,дрібка солі,3ст.л муки,1 ч.л крохмалу,1 ч.л розпушувача.
Білки збити в міцну піну з дрібкою солі і поступово додаючи цукор,а потім по- одному жовтки.Муку змішати з розмушувачем ,ізюмом,крохмалем.Все окуратно змішати в одному напрямку,я змішую дерев"яною ложкою!)Деко змастити маргарином посипати мукою і пекти 25- 30хв.180С
2 корж: Все те саме тільки ізюм заміняю на какао і даю 2ст.л муки.
3 корж:додаю 1 ст.л маку,муки 3 ст.л.Далі все,як у 1коржі.
Маса:2 пачки масла збити,поступово ввести зварений вершковий пудинг,і 100гр пудри з ваніллю. Желе: 1 пачка желе"персик",1 велика банка персиків,200гр води,15 грам желатину(швидкорозчинного)Персики порізати,сироп з персиків змішатиз водою і закип"ятити,тоді всипати змішане желез жилатином,добре перемішати.На деко викласти кількома шарами харчову плівку,змастити олією без запаху викласти персики і полити охолодженою звареною сумішю.Поставити в холодильник,бажано на ніч.Перекладати,як на фото))