КУЧЕРЯВИЙ ПАНЧОР,
3 яйщя
200 гр цукру
3 ст. ложки сметани
50 гр маргарину
1 ч.л. соди погасити оцтом,або 2 ч.л. порошку до печева
1.5 стакана(200гр) муки(можна чуть менше,це залежить від величини яєць)
2 ст. ложки какао
Яйця збити з цукром+сметану-збивати+розтоплений маргарин-збивати+порошок до печева(або соду) і муку,ще трошки збити.Тісто має бути,як дуже густа сметана.Тісто розділити на 2 частини,до одної додати какао і вимішати.випікати два коржі(1 білий,1- коричневий)
форма №24
крем:
300 гр сметани(або вершків)
150 гр пудри
(збити)
помадка:
3 ст лож.сметани
3 ст лож. цукру
5 ст лож. какао
3 ст лож. масла
какао,сметану і цукор вимішати і довести до кипіння,коли закипить зняти з вогню і + масло,добре вимішати,щоб масло розтопилось,залишити хай підстигне.
Чорний корж порізати кубиками 2:2см і вимішати зі сметанним кремом,викласти на білий корж(можна горкою).Все полити шоколадною помадкою.
У мене спрощений варіант:коричневий корж розрізала,в середину дала білий!
Торт смакує як пирожино!!!