Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рецепти тортів, смачні, інтересні і оригінальні)
Олесічка
15 червня 2010 01:05
Повідомлення #91


Молода господинька
  • 34

Репутація: 171
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 222
Реєстрація: 19.03.2010

ICQ:--

Бали: 185




Перейти на початок сторінки
idianka
21 червня 2010 10:25
Повідомлення #92


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259



--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
oksana_k
5 липня 2010 08:20
Повідомлення #93


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Доброго дня! Була на весіллі і їла смачного торта: коричневий, а всередині разом з кремом прослойка із желе( здається, було абрикосове). Крем не памятаю, але був білий. Поділіться рецептом торта із желе всередині!!!!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
5 липня 2010 18:13
Повідомлення #94


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
oksana_k,
Будеш сміятися, але торт з желе всередині у нас в холодильнику стоїть. Ввечері сфотографую і покажу.
На форумі є багато випічки з желе - добре пошукай.
Перейти на початок сторінки
oksana_k
5 липня 2010 19:49
Повідомлення #95


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Дякую, вже трохи знайшла. Чекаю, поки діти приїдуть від бабусі і щось буду пекти. бо з чоловіком вдвох не зїмо.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
9 липня 2010 12:47
Повідомлення #96


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
2 серпня 2010 08:14
Повідомлення #97


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Торт "Москва"

Для тіста :
10 яєць
1,25 ст борошна
1 ст цукру

Відокремити білки від жовтків.
Білки збити в стійку піну.
До жовтків додати цукор, гарно збити. Додати борошно, добре розмішати, в кінці обережно додати збиті білки і вимішати обережно все до однорідної маси. Випекти один або два коржі при температурі 180 градусів 25-30 хв.

Крем Шарлот:
1 ст цукру
0,5 ст молока
1 яйце
200 гр масла кімнатної температури

Цукор і молоко нагріти в посудині до розтанення крупинок цукру (не кип"ятити).
Окремо збити яйце і тоненькою цівочкою в нього, постійно збиваючи ввести молочну суміш. Охолодити до температури парного молока.
Масло кімнатної температури збити дерев"яною ложкою. І по 2-9-3 л додаючи молочно-яєчний сироп, збивати до однорідної маси.

Коржі змочити сиропом, перемастити кремом і посипати грецькими горіхами та шматочками безе.
Смачного !!!
Рецепт із журналу "Бон Аппетіт" 1991 року (Мені здається що я вже виставляла цей рецепт , але чомусь тут не знайшла:) То шановні модератори, якщо я повторислась - видаліть його будь-ласка)
Перейти на початок сторінки
мари4ка
3 серпня 2010 15:15
Повідомлення #98


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Торт "Ніжний"
Коржі:100гр молока
125гр маргарину
1 яйце
200гр цукру
1 столова ложка амонію

Маргарин перетерти з(200гр) мукою.Окремо яйця збити з цукром,додати до маргарину.амоній розвести з молоком і додати до масси,все добре вимішати.Поступово додавати муку,замісити тісто для розкачування(як на вареники).Тісто поставити в холодильник на 1 годину,розділити на 3 коржі і випікати.

Крем масляно сметанковий з яблуками:
200гр масла
200гр сметани
100-150грпудри
0.5кг яблук
100гр цукру

яблука почистити,потерти на терці з великими отворами,засипати цукром і проварити 10-15хв.
масло збити з пудрою,додаючи до масла по ложці сметани ,збити крем.До крему додати охолоджені яблука,добре вимішати.
Перемастити коржі,зверху можна залити шоколадоп!
Смачного!!!
Рецепт зі записника моєї мами.
Перейти на початок сторінки
maija23
8 серпня 2010 10:32
Повідомлення #99


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
Торт "Українська хата"

Нижній торт "Червоні маки" із змінами:

Тісто 1: 6 білків збити із 6 ст.л. цукру на густу піну, додати по одному 6 жовтків і ще збити.Помішуючи, додати 150 гр. потертого шоколаду/в мене 100гр.молочного і 50гр.чорного шоколаду/, 2 ч.л. сухої розчинної кави, одну пачку порошку до печива,6 ст.л.борошна.
Форму 35х25см. змастити маслом,застелити пергаментним папером і пекти корж при температурі 180гр.-25 хвилин.
Тісто 2: 6 жовтків збити із 1 стаканом цукру додати:
- 1 ст. меленого маку;
- 250 гр. порізаної кураги;
- 100 гр. ізюму;
- 1 ст. порізаних горіхів;
- 1 ст. натертих на терці яблук;
- 1 пачку порошку до печива;
- 2 ч.л. сухарів;
- 1 ст.л. борошна.
Пекти при температурі 180гр.-30хв.
Виходить "мокрий" корж.
Тісто 3: Бісквіт: 4 яйця, 4 ст.л. цукру, 4 ст.л.борошна, 1 ч.л. порошку до печива.

Перекладати торт в наступній послідовності:
- корж з тіста 1
- крем
- корж з тіста 2
- крем
- корж з тіста 3
- крем
"Хата"

Тісто:2 яйця збити з 1ст.цукру,продовжуючи збивати,влити 6ст.л.холодної кип'яченої води. Помішуючи ложкою, додати: 2ст.борошна,1 ч.л.амонію,2ст.л.какао.
Форму 35х25см. змастити маслом,застелити пергаментним папером і пекти корж при температурі 180гр.-20 хвилин.
Спекти 2 коржі з какао.Коржі розрізати по товщині,щоб вийшло чотири.
Крем масляно - заварний:
Закип'ятити 700мл.молока і влити цівкою розведену суміш: 2 пачки ванільного пудингу,6ст.л.цукру розмішати з 300 мл.молока.Помішуючи довести до загустіння.
Збити 400 гр.масла дуже м'якого і по 1ст.ложці додавати заварний /охолоджений/крем,продовжуючи збивати.Додати цедру лимона і 2ст.л.спирту або горілки.
Крему достатньо на весь торт.Під мастику хатку змастила кремом із масла і згущеного молока.

Перейти на початок сторінки
Олесічка
10 серпня 2010 00:03
Повідомлення #100


Молода господинька
  • 34

Репутація: 171
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 222
Реєстрація: 19.03.2010

ICQ:--

Бали: 185
Торт "Віночок"




За основу я взяла маково-горіховий торт з безе + слой бісквітного печива і сирний крем

Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 22:16

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 7
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100