Рецепти

Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |

логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?

Рецепти

Відповісти
 Гра:Яйця Фаберже-3, Граємо колективно- даруємо радість кожному
lenameln
11 квітня 2012 13:58
Повідомлення #101

Молода господинька
  • 34

Репутація: 371
Група: Кондитер

Бали: 553
Дорога Діаночко, мені так приємно ,що тобі до вподоби мій скромний пакуночок. Ти вправна господиня, тому книжка як засіб удосконалення твоєїї майстерності,а крем для рук я вибрала у пориві, коли побачила яких красенів-хлопців ти маєш вдома. Хай вони неперестають цілувати ніжні мамині руки. :18e0:
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
11 квітня 2012 18:23
Повідомлення #102

Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар

Бали: 3426
idianka,
lenameln,
наталька, Вітаю з гарними подарунками!!!!!!!! З таким арсеналом)))) Великдень має бути гарним!!!!!!

А в мене знову щастя!!!!!! :wink: Отримала сьогодні подарунок від Oksana_sx!!!

Оксаночко, я тобі безмежно вдячна!!!! Стільки сюрпризиків - великих і малих!!!! Дякую тобі за гарні форми для випічки - саме хотіла придбати)))), а старшому мурзику так сподобалися барвники для крашанок, що захотіла самостійно фарбувати))). А молодший мурзик виціловує лялю, і обидві щасливі і в шоколаді - а що?!!! можемо дозволити, маючи чим чистити зубки і вимити головки))))) А ще були рушнички, чудові прикраси на пасочки, польські пудинги і розпушувачі (багато чула про них гарного від дівчат на сайті, але в нас такого немає) , гарненькі серветочки і чудова , щира листівка з теплими поздоровленнями!!!! :winked: :love:
Дякую, тобі, сонечко!!! І я тебе люблю!!!))))) :belay: І хочу привітати зі Світлим Святом!!! Нехай Господь береже тебе і твою родину!!!!

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
наталька
11 квітня 2012 18:31
Повідомлення #103

Файна господиня
  • 51

Репутація: 726

Бали: 1801
lenameln,
Ну Слава Богу, бо вже давно мала бути, головне що до свят встигла, нехай буде радість у тебе в дома, з Великоднем,
всіх дівчат вітаю з отриманими подаруночками, а тих хто ше чекає, непереживайте, до свят обов*язково наше яєчко докотиться і до вас!

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Oksana_sx
11 квітня 2012 19:42
Повідомлення #104

Файна господиня
  • 51

Репутація: 1136

Бали: 2818
Цитата: Pito4ka
А в мене знову щастя!!!!!!

Ну добре що накінець то доїхала!!!!!!!!!!! Pito4ka вітаю тебе і твою ролдину з наступаючим Великоднем!!!!!!!!!!!!! Бажаю благополуччя і сімейного щастя!!!!!!!!!! Міцно цілую.
maryana
11 квітня 2012 20:37
Повідомлення #105

Файна господиня
  • 51

Репутація: 249

Бали: 1105
Всім привіт.Вітаю дівчаток що вже отримали подаруночки.
Мені сьогодні теж прийшло повідомлення про посилку. :wink: Я здогадувалася від кого вона,але не була впевнена.Отже,добігла я пошти дуже швидко.Тільки вийшла звідти почала добиратися до подаруночків.Але моя дорога форумчаночка не пожаліла скотчу і відкрити пакунок я не могла.Вже думала йти в магазин купляти щось гостре :lol: ,але потім згадала що маю ключі і почала "роздирати" його.Добралася до откриточки в якій було дуже гарне і щире привітання,і тоді я дізналася що подаруночок мені прислала Karolina. :what: Іду я по місті читаю откриточку і сама до себе сміюся,цікаво що люди мали про мене подумати :bully:

Ось що там було:два дуже гарні рушнички(розовенький мала вже собі забрала),чай Curtis трюфельний(я лиш прийшла додому зразу його запарила,дуже класний),дуже гарну ємкість для цукру,два пудинги,дві пачечки какао,ванільний цукор,порошок до печива,поливка з білого шоколаду,шоколадку milenium і для малої шоколадку.
Наталочко,я дуже вдячна за такі прекрасні подаруночки. :love: :belay: Все дуже сподобалося і мені,і донечці,а чоловік був здивований,бо не вірив, що таке можливо...
Від щирого серця вітаю Тебе і всю Твою сім"ю з Великоднем.Бажаю Вам щастя,радості,добра і божого благословіння. :a0a:
Також хочу сказати форумчаночці якій я відправила подаруночки,що вже скоро і на тебе чекає таке ж щастя...

--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.
Pito4ka
11 квітня 2012 20:40
Повідомлення #106

Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284

Бали: 3426
maryana,
Вітаю з гарним подарунком!!!!!!!

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Tatiana
11 квітня 2012 20:46
Повідомлення #107

Файна господиня
  • 51

Репутація: 557

Бали: 2747
Відслідкувала своє відправлення, мій подарунок подружці-форумчанці вже прибув до місця призначення, але ще не вручено. Прийшов номер декларації, то мій подарунок вже їде з Снятина. Приблизно буде 14 квітня. Вже не можу дочекатися :feel:
Oksana_sx
11 квітня 2012 21:06
Повідомлення #108

Файна господиня
  • 51

Репутація: 1136

Бали: 2818
Цитата: Tatiana
, мій подарунок подружці-форумчанці вже прибув до місця призначення

прибув і вже врученийЄ, просто чекав з роботи нашого татуся з фотоапаратом.
Ось що у нас було в посилочці. Дуже красивий сувенір із писанок, великодня салфеточка, купа цукерків і дуже мила і зворушлива відкриточка!!!!!!!!!!!
Tatiana дуже дякую тобі за подарунок. Бажаю тобі і твоїй сім"ї сімейного щастя, здоров"ячка і здійснення всіх мрій. Дуже дякую і міцно цілую
Karolina
11 квітня 2012 21:07
Повідомлення #109

Файна господиня
  • 51

Репутація: 191

Бали: 712
Ну нарешті я спокійна що посилочка на місці.Мар"яночко тішуся що змогла подарувати вам трошки радості і ще раз вітаю усю Твою сім"ю з Великоднем нехай Божа милість та благословення оросять ваше життя, а мир, любов та злагода запанують у Вашій оселі.
Зичу Вам гарного настрою, відмінного здоров’я, сімейного затишку, незмінного успіху та здійснення усіх задумів.
Цитата: maryana
моя дорога форумчаночка не пожаліла скотчу

насправді я дуже спішила,тому швиденько все купила і побігла на пошту не запакувавши,а там вже вони як почали мотати тим скотчем то я зразу і подумала як ти будеш то розпаковувати)))

--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
наталька
11 квітня 2012 21:12
Повідомлення #110

Файна господиня
  • 51

Репутація: 726

Бали: 1801
maryana,
Oksana_sx,
дівчатка вітаю вас і отриманими подаруночками і отриманою радісттю, збережіть її надовго

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Быстрый ответ Відповісти

1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

Зараз: 24 листопада 2024 01:52

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ

Оголошення

Нове на форумі

Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті

Всього на сайті: 13
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні

© 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.

bigmir)net TOP 100