Рецепти

Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |

логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?

Рецепти

Відповісти
 Гра:Яйця Фаберже-3, Граємо колективно- даруємо радість кожному
Tatiana
11 квітня 2012 21:30
Повідомлення #111

Файна господиня
  • 51

Репутація: 557
Група: Кондитер

Бали: 2747
Оксаночка! :a0a: Дуже зраділа, що ти вже получила подаруночок. Вдвічі приємніше робити подарунок комусь, чим самому отримувати. Дуже поспішала відправити посилку (склала невеличкий подарунок, не все встигла купити, що хотіла, немогла вирватися з роботи) , так як Укрпошта не працює у неділю та понеділок, чекати до вівторка було довго. Але надіюся, що мій скромний подаруночок буде на згадку про мене. Оксаночка, радію, що змогла принести тобі хоч трішки радісного настрою тобі і твоїй родині.
Від щирого серця вітаю тебе, Оксаночка та всі твою родину з Світлим святом Христового Воскресіння. Бажаю щастя, здоров"я, радості, миру, достатку, Божого благословіння.

Перейти на початок сторінки
julechka
11 квітня 2012 23:32
Повідомлення #112

Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості

Бали:
дорогі дівчаатка))) :smile: щиро радію за вас, так наче то я отримала подарунок, сподіваюсь, що і я колись доросту до такої щирої забави :m05108:
Ксенічка
12 квітня 2012 00:44
Повідомлення #113

Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар

Бали: 1656
Цитата: julechka
щиро радію за вас,
І я приєднуюсь до слів Юлі.На період проведення гри в мене не було достатньо плюсиків в репутації , тому і не змогла взяти в ній участь. Бажаю усім гарного ,позитивного спілкування тут.Нехай час ,що здружив так різних людей залишиться в пам"яті якнайдовше.
maryana
12 квітня 2012 09:28
Повідомлення #114

Файна господиня
  • 51

Репутація: 249

Бали: 1105
Цитата: Karolina
насправді я дуже спішила,тому швиденько все купила і побігла на пошту не запакувавши,а там вже вони як почали мотати тим скотчем то я зразу і подумала як ти будеш то розпаковувати)))

Ну я знайшла вихід з ситуації :lol: .Ще раз ДЯКУЮ :love:

--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
12 квітня 2012 11:09
Повідомлення #115

Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003

Бали: 2083
І до мене докотилося велекодне яєчко зі самісінького Львова від чарівної красуні форумчаночки kosacjka. Щиро дякую за такий гарний подарунок. Досі тішуся як маленька дитинка. :wink: ;
А в посилочці стільки всього багато: календарик, пямятка про Львів свічечка-яєчко;великодні прикраси та посипки; кухоний набір, керамічна мишка для солі та перцю; магнітик на холодильник; шоколадні звірятка; набір шоколадних літерок та цифр; вафельні трубочки; смачненький арахіс; ароматна есенція мигдалю та багатенько різноманітних пакуночків, яких у нас і в помині немає.
Дорога Оленька, від усього серця вітаю тебе та всю твою родину з Велекодними святами, бажаю радості, здоровя та достатку!!! :a0a:
наталія3105
12 квітня 2012 11:20
Повідомлення #116

Файна господиня
  • 51

Репутація: 232

Бали: 701
Цитата: наталька
чисто випадково зайшла на пошту

Наталю,ну нарешті!!!Тепер вже і я спокійна,що все дійшло вчасно!!Рада,що моя посилочка освітила вас і вашу оселю приємними почуттями,і залишить згадку про Дрімфуд!!Дуже рада,що все сподобалося.
книжка пасхальне мень(напевно ти якось дізналася про моє захоплення книжками)

Насправді,то все цілком випадково вийшло,бо подаруночки(майже усі),були в мене куплені ще за дві неділі,до того,як почалася ця гра.Тому мені вдвічі приємніше,що так вийшло вгадати!! :no:
курочка-свічечка(ну дуже класна!!!!)

Мені теж дуже сподобалася,треба було купляти дві,щоб і собі лишилася.Досить цікава1Треба буде ще собі в колекцію таку докупити.
жестяне яєчко, таке класне, то напевно формана шоколане яєчко, я ше нерозібралась

Я коли його замовляла,то там було написано,що то воно йде ніби шкатулка,але думаю можна використати і як форму для шоколадного яйця.Спробуй,потім розкажеш що вийшло.Може я ще й собі таке докуплю.
гарний рушничок на кошичок

Рушничок думала буде якийсь простенький,а він виявився дійсно гарний,такий золотистий.Певно доведеться і його собі докупити,теж мені дуже сподобався,я люблю все,що блистить! :feel: :lol:
спасибі велике за ту радість яку ти донесла у наш дім, адже вся хата тішиться

нехай і у тебе все буде гаразд, щасття, здоровя, і достатку вам, з Великоднем!

Тіштеся на здоров"я.Дякую за привітання,ще раз вітаю вас зі святом Великодня,і найщиріші вітання від усієї нашої сім"ї!!! :86a0:
наталія3105
12 квітня 2012 11:26
Повідомлення #117

Файна господиня
  • 51

Цитата: Іриска
Мені також прийшло поштове повідомлення про посилочку.

І мені прийшло вчора повідомлення від Нової почти,що мені є посилочка,а оскільки там у повідомленні вказується прізвище відправника,то я вже одразу знала від кого мені подаруночок-від Іринки-Іриски.Ми з нею заочно знайомі,бо на Миколая,я саме їй відправляла подаруночки,а тепер ми з нею помінялися місцями.Тому Іринко мені втричі приємніше,що подарунок прийшов від тебе. :wink: :wink: :wink: Фотозвіт і купа емоцій сьогодні ввечері..............
наталія3105
12 квітня 2012 11:30
Повідомлення #118

Файна господиня
  • 51

І ще з радості забула, :feel: .Дівчатка,усіх-усіх вітаю з подаруночками!!Тепла і радості у ваших родинах і оселях!!!!!!!!
gutka
12 квітня 2012 11:47
Повідомлення #119

Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408

Бали: 7223
Вітаю всіх з подаруночками!
kosacjka
12 квітня 2012 12:05
Повідомлення #120

Файна господиня
  • 51

Репутація: 473

Бали: 1839
Цитата: Іриска
І до мене докотилося велекодне яєчко зі самісінького Львова від чарівної красуні форумчаночки kosacjka.

Іриска Нарешті ти отримала мого подаруночка, бо я вже стала переживати.
Дуже рада, що тобі сподобався мій скромний подаруночок. Складала його з усією душею. Чоловік аж сміявся з мене, казав, що я так переймаюся подарунком ніби відсилаю його самому президенту. А я сказала, що президенту я би не переживала за подарунок, а ось своїм дорогим форумчанкам треба готувати сюрприз від усього серця і з любов'ю. Надіюсь мій подаруночок пригодиться тобі в хазяйстві.

А шоколадні звірята мені допомагала робити моя доця і передала їх для твоїх діточок!

Вітаю тебе і всю твою сім'ю з Великоднем! Бажаю злагоди і добробуду у сім'ї, любові і поваги від чоловіка і діточок, і щоб Боженька вас охороняла від хворіб і невзгод!!!

Скажи чи не дуже поламались вафельні стаканчики, бо знаю що наша пошта не дуже акуратна з посилками?

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Быстрый ответ Відповісти

1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

Зараз: 24 листопада 2024 04:25

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ

Оголошення

Нове на форумі

Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті

Всього на сайті: 14
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні

© 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.

bigmir)net TOP 100