Цитата: наталька
чисто випадково зайшла на пошту
Наталю,ну нарешті!!!Тепер вже і я спокійна,що все дійшло вчасно!!Рада,що моя посилочка освітила вас і вашу оселю приємними почуттями,і залишить згадку про Дрімфуд!!Дуже рада,що все сподобалося.
книжка пасхальне мень(напевно ти якось дізналася про моє захоплення книжками)
Насправді,то все цілком випадково вийшло,бо подаруночки(майже усі),були в мене куплені ще за дві неділі,до того,як почалася ця гра.Тому мені вдвічі приємніше,що так вийшло вгадати!!
курочка-свічечка(ну дуже класна!!!!)
Мені теж дуже сподобалася,треба було купляти дві,щоб і собі лишилася.Досить цікава1Треба буде ще собі в колекцію таку докупити.
жестяне яєчко, таке класне, то напевно формана шоколане яєчко, я ше нерозібралась
Я коли його замовляла,то там було написано,що то воно йде ніби шкатулка,але думаю можна використати і як форму для шоколадного яйця.Спробуй,потім розкажеш що вийшло.Може я ще й собі таке докуплю.
гарний рушничок на кошичок
Рушничок думала буде якийсь простенький,а він виявився дійсно гарний,такий золотистий.Певно доведеться і його собі докупити,теж мені дуже сподобався,я люблю все,що блистить!
спасибі велике за ту радість яку ти донесла у наш дім, адже вся хата тішиться
нехай і у тебе все буде гаразд, щасття, здоровя, і достатку вам, з Великоднем!
Тіштеся на здоров"я.Дякую за привітання,ще раз вітаю вас зі святом Великодня,і найщиріші вітання від усієї нашої сім"ї!!!