ура!у мене сьогодні велика-превелика радість, сьогодні чисто випадково зайшла на пошту і тут мені кажуть що на мене чекає посилка, ну я звичайно втішилась неймовірно і одразу до пакунка дивитись від кого, спочатку немогла знайти відправника, аж потім коли трошка заспокоїлась додивилась що посилочка прийшла від нашої любої Наталі3105 з Староконстянтинова, я одразу на пошті розпакувала, бо дордому донести терпцю невистарчило, і тішилась як мала дитина, а там було ціле багацтво, подарунок дійсно виявився напрочуд щедрим, ось фото(вибачайте що з вебки тому і нечітке)
там була дитяча розмальовка, дуже красиава, неадзвичайно корисна і класна книжка пасхальне мень(напевно ти якось дізналася про моє захоплення книжками), мармишки, курочка-свічечка(ну дуже класна!!!!), ванілька, посипка, аромотизатори, наклейки на писанки, двох видів, цукорки(які я по дорозі половину зїла)декоративні шаріки, і жестяне яєчко, таке класне, то напевно формана шоколане яєчко, я ше нерозібралась, і надзвичайно гарний рушничок на кошичок, короче емоцій купа, я страшенно задоволена, щаслива, і літаю по хзаті, (забула сказати, є ще відкриточка із щирим побажанням) Дорога наталю, спасибі велике за ту радість яку ти донесла у наш дім, адже вся хата тішиться твоїм подаруночком, нехай і у тебе все буде гаразд, щасття, здоровя, і достатку вам, з Великоднем!