Не дурний сказав,що людина щасливою до кінця є лиш доти,поки вона в душі! залишається наївною,щирою та радісною дитиною!!!!!! А що дітки полюбляють,як найкраще?????!!-Звичайно,подарунки! І ми,от з вами чи не найяскравіший приклад оцих дорослих людей з дитячею душею,адже тішимся дрімфудівським подаруночкам надзвичайно!!!!!!На численні прохання форумчанок розпочинаєму таку всіма улюблену гру "Яйця Фаберже-3"УРа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
тема гри- Пасха та кулінарія
Суть гри - обмін маленькими подарунками,кухонними дрібничками та ін.
Учасники гри- усі бажаючі форумчанки,в активі яких є не менше 200повідомлень та репутація в 100балів та зареєстровані не пізніше грудня 2011р.
Кількість учасників необмежена!!!!!!!
Термін проведення гри - з
31березня по 3квітня записуємся у списки бажаючих пограти,відправивши мені пп
-
3квітня ввечері-вночі я розішлю усім ім"я та координати форумчанки,що отримає від вас подарунок.(для того прошу,щоб пошти у всіх були чистенькими
)
-з
4 по 8квітня скуповуємо усі місцеві точки з гостинцями та звітуємо мені про успішність в пп.Турбуємся про гаманці наших чоловіків
і гостинці робимо не дуже дорогими 50-100грн.(ми ж економні дружини
)
з
9квітня(можна й швидше)- штурмуємо усі пункти доставок та відправляємо наші подпруночки.Приходимо додому,заходимо на улюблений сайт і хвалимось у темі,що ми чемні і все вчасно зробили.
Потім з нетерпінням чекаємо
на повідомлення про посилку чи смс,
біжимо її забирати,на місці чи по дорозі(то для нетерплячих
) або уже вдома розпаковуємо свій подарунок,
радіємо,як дитя
,фоткаємо усе гарненько
і виставляємо та свалимось
Важливо!!!!!!!!Оскільки,часу в нас з вами дуууууууууууууже мало, а всім би хотілось отримати гостинця
до Великодня,дуже прошу про дві речі
-чим швидше ми з вами скупимо пакуночки та відправимо їх,тим швидше принесемо радість іншим і тим швидше радість прийде і до нас
-для ще більшактивного перебігу та максимального перебігу гри,пропоную цього разу скористатись і службами доставки.Адже усім відомо,як працює наша Укрпошта,і впринципі,як відвас,так і від неї,напряму залежить,коли ви отримаєте свого святкового пакуночка.Зі службами доставки усе набагато швидше,до того ж,мабуть,і дешевше..Для того,я попрошу вас вказати мені в ПП свій моб.тел.(так служби доставки сповіщають вам,що посилка на місці) і написати,чи знаєте ви,чи є у вас подібні служби(пропоную скористатись Новою Поштою або МістЕкспресс,перша є у всіх великих містах,друга-має багато точок у малеьких містах)Якщо ви не знаєте,є у вас таке чи ні,глянути можу сама-в мене є списки усіх представництв цих служб.
Якщо доставка здійснюватиметься службами доставки,після оформлення заявки вам видадуть декларацію,що має номер,цей номер потрібно передати отримувачу.Це може те зробити як і ви(скинувши цей номер смскою отримувачу,наприклад,через інтернет або зі свого телефону(якщо ви звичайно не знайомі)),так і я(скидуєте номер декларації мені і я відправляю його у пп отримувачу).
Без номеру декларації отримувач не зможе забрати доставку!!!!Тому,тут прошу бути уважними,щоб не виникало казусів.І товар повинен забирати той,на кого оформлена доставка.
Словом робимо,все,щоб і швидко і конфідеційно
Хочеться ж отримати подарунка від невідомого і самому залишитись інкогніто
Отже,
щоб стати учасником(з урахуванням вимог щодо учасників)
гри пишіть мені в ПП:
- ПІБ
-вашу повну поштову адресу
-номер моб.тел.
-інформацію про служби доставки
Здається,все!
Якщо будуть питання чи пропозиції прошу писати мені в пп чи сюди
Усім бажаю гарного настрою та вдалих покупок!!!!!
Учасники:
1. Христя
+ +2. нетік
+ +3. maryana
+ +4. Pito4ka
+ +5. Soni
+ +6. Костя Люда
+ +7. наталія3105
+ +8. oksenya75
+9. idianka
+ +10. Klybnichka
+,