Роксоланочко, я тільки за!! Для тебе,та для дівчат цитую Вакарчука :"Все буде добре...для кожного з нас і все буде добре настане наш час!":)Послухати пісню можна ТУТ:)
Повідомлення відредагував Ксенічка - 25 грудня 2012 19:35
Дорогі дівчата,коли будете мати хвильку прогляньте фільм "Noel".Герої фільму люди одинокі та Різдво дарує усім чудо, наповнивши життя кожного змістом та вірою в те ,що вони обов"язково будуть щасливими.Фільм нагадує,що не треба втрачати надію на просте людське щастя.БУДЬТЕ ЩАСЛИВІ ТА ДАРУЙТЕ ЩАСТЯ ЛЮДЯМ!! ...
Повідомлення відредагував Ксенічка - 10 квітня 2013 00:13
Дорогі дівчата!!!Під гарний ваш бачу святковий настрій хочу подарувати пісню Анатолія Матвійчука "Новорічна пісня"... Як у тексті пісні хочу побажати вам вчасно загадати 100 нових бажань:)...100 надій і кращих сподівань...Як співається..."Чудеса збуваються для нас...
Дорогі дівчата,пропоную коли часом вас полонять думки про не так легки життя як хочеться продивитись фільм "Мати Тереза".Коли у помираючої матері Терези спитали чи були в неї вихідні чи свята, вона відповіла :"Так! У мене щодня свято!"
Повідомлення відредагував Ксенічка - 10 квітня 2013 00:13
Дорогі дівчата, а ви вже прикрасили ялиночки??Як настрій?Для додання бадьорості в часі приготувань послухайте пісню про свято що от от ступить на поріг!!!ТУТ можна послухати:)
В Рік Новий – чудесне свято – Буде радості багато. Вся родина без спочинку Прикрашатиме ялинку Гірляндами святковими Вогнями ялинковими, Щоб у дивну ніч казкову, Чарівну ніч, загадкову Пахло в домі глицею, Святом, таємницею!
Дорогі дівчата ,сьогодні мої хлопці цілий день були в пошуках вінчувань та колядок і от на що натрапили..Думаю і вас потішить американська колядка ,яку виконує маленька красунечка. ТУТ :)
Дорога Марія, щиро дякую на доброму слові. Послухайте дівчатонька, дуже позитивну співаночку нашої неперевершеної Руслани. ТУТ:) В пору цю, коли падає сніг І морози чимдуж припікають, Знов на землю спішить Новий рік - З ним сердечно усіх вас вітаю Зичу сонця та світлих надій, Миру й втіхи на кожному кроці, Також здійснення планів і мрій У прийдешньому Новому році!
Повідомлення відредагував Ксенічка - 28 грудня 2012 17:29