Затамуйте, любі, подих: Миколай сьогодні ходить. У віконце заглядає, подарунки підкладає. Звечора повірте в диво, ну а зранку вже сміливо Під подушку заглядайте і дарунки забирайте.
Якщо там порожнє місце, то це свідчить ось про це: Він здійснив Ваші бажання ще сьогодні спозарання, Він молитву Вашу чув, у кімнаті Вашій був І за Вашу щиру віру дарував Вам щастя міру,
Пуд здоров’я і пуд віри, кілограмів сто надії, Фунтів міліон любові і кохання не на слові, А каратів так відерце він вживив у Ваше серце. Ну і ще букет удачі і добра у Вашу вдачу.
Щедрий, добрий чарівник чарував над Вами й зник. Ваші очі тепер сяють, Миколая прославляють. Новий рік не за горами, нове щастя уже з Вами. Я із святом Вас вітаю й віри в диво Вам бажаю!!!
Я вітаю з Миколаєм, І сказати хочу знов, Нехай завжди живуть з Тобою Надія, Віра та Любов. Хай добрий Ангел із небес Боронить і не розчарує, І дивних тисячі чудес В житті твоїм Тобі дарує.
--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Дорогі Darka,Роксоланочка,Олюся,Оксанка.Дякую за святковий настрій що ви створили у темі!!Хай обдарує Господь сторицею вас за ваші щирі слова вітання в адресу мешканців сайту, що став для нас великою гостьовою кімнатою для віртуальних зустрічей та спілкування!!
Хочу запропонувати поринути в чуть глобальніші роздуми на тему, яку ж силу має Різдво.Чудовий фільм "Щасливого Різдва" показує як люди в часі воєнних дій можуть з шаною віднестись до свята та проявити любов до ближнього.Чи зустрічали ви щось подібне в часі свят чи буднів?
Повідомлення відредагував Ксенічка - 10 квітня 2013 00:11
Дорогі дівчата, завтра свято ЗАЧАТТЯ ПРАВЕДНОЮ АННОЮ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ.У цей день бездітні батьки моляться Матері Богородиці, щоб вона дарувала їм малятко. Хочу додати уривок гарного допису Галини Плугатор :В Україні це суто жіноче свято, овіяне глибокою духовністю. Усі жінки, а особливо ті, як хотіли дітей, напередодні свята вживали тільки хліб і воду. Зранку йшли до церкви, сповідалися, причащалися та молилися святій заступниці за майбутніх нащадків. А ті, хто вже втратив надію, почути дитячий голос у своїй господі, за тиждень перед святом йшли пішки до монастирів святої Анни. При цих святинях, яких не так багато в Україні, як правило, є величезні джерела-купелі, де навіть у ці холодні дні жінки купалися.
З точки зору медиків, отримавши таку дозу адреналіну, жіночий організм наче відживав. І після таких паломництв жінки народжували здорових діток, які до того ж завжди відзначалися розумом і різними талантами. Таких називали “вимоленими дітьми”.
Дорогі дівчата у кого день АНГЕЛА прийшов сьогодні щиро вітаю вас!!
У кожного є ангел хоронитель, Що пише книгу нашого життя, А ще є в небі ангел покровитель, Що молиться про наше майбуття́. Він був колись людиною,як ми із вами, І серед людей,таких як ми із вами жив, Лиш Бога він любив найбільше, І лиш йому він вірою служив. Беріть із нього приклад та старайтесь, Прожити з вірою усе своє життя, Щоби колись Господь вас міг обняти, Й сказати:дочко ти моє дитя! Литвин А.
Повідомлення відредагував Ксенічка - 22 грудня 2012 02:38