Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Поль Робсон (від Волошки)
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
20 вересня 2011 14:12
Повідомлення #51


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
Вчора пекла цей смачнююююююючий торт свекрусі на день народження. Класно получився, а головне швидко. Всім дуже сподобався, а чоловік не міг нахвалитися, яка його дружина господинька. було приємно. Хоча я сама бачила купу недоліків. Підскажіть, соду потрібно гасити отцтом? А на другий корж - яйця збивати пишно? Може хтось поділився досвідом покрокового його приготування, що за чим і тд. Замість горіхів я використовувала мак, і мабуть трішки переборщила. А загалом вийшло все супер, навіть крем одразу получився, тільки його було замало. Тож прийшлось прикрашати білково масляним і трояндочками з мастики. Багатьх гостей навть не повірили, що це я сама його спекла.
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
20 вересня 2011 15:22
Повідомлення #52


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Іриска,соду гасити оцтом не потрібно, адже в рецепті є сметана) В прошарку також не гасити)
Яйця збивати пишно і на другий корж також) Покрокові фото я вже наче-б-то виставляла. Із маком - то вже вийде зовсім інший торт))

Не бачу фотозвіту)))))
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
20 вересня 2011 17:55
Повідомлення #53


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
Цитата: Volo-shka
Покрокові фото я вже наче-б-то виставляла.

Сашенько,дай посилання на покрокові фотки,якщо такі є.Бо я також вже давно дивлюся на того робсона і не наважусь.Колись щось пекла подібне,то вийшов закалець і тонкий як папір.
І ще,важливо, який для тої порції має бути діаметр тортівниці????
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
20 вересня 2011 21:47
Повідомлення #54


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
Volo-shka,
Дякую за важливі поради! З фотозвітом прикольна історія. Цілий вечір фоткала торт, невстигла скинути на компа, як позичила брату фотік. Ось так. Та думаю, що він незітре їх.
Перейти на початок сторінки
galina27
24 жовтня 2011 22:59
Повідомлення #55


Молода господинька
  • 34

Репутація: 133
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 247
Реєстрація: 2.11.2010

ICQ:--

Бали: 507
Цитата: Volo-shka
Яйця збивати пишно і на другий корж також)

то треба збивати окремо білки чи все разом?
Перейти на початок сторінки
Soni
24 жовтня 2011 23:07
Повідомлення #56


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Я збиваю все разом, спочатку яйця тоді додаю цукор, потім соду, а тоді мука , горіхи і ізюм ложкою вимішую.
Перейти на початок сторінки
galina27
24 жовтня 2011 23:29
Повідомлення #57


Молода господинька
  • 34

Репутація: 133
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 247
Реєстрація: 2.11.2010

ICQ:--

Бали: 507
Цитата: Soni
спочатку яйця тоді додаю цукор

то яйця збивати без цукру?
Перейти на початок сторінки
Soni
24 жовтня 2011 23:35
Повідомлення #58


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Ну я так завжди в любому пляцку роблю трохи зіб"ю яйця тоді додаю цукор, але то не стандарт, просто я так роблю
Перейти на початок сторінки
galina27
24 жовтня 2011 23:55
Повідомлення #59


Молода господинька
  • 34

Репутація: 133
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 247
Реєстрація: 2.11.2010

ICQ:--

Бали: 507
Цитата: Soni
Soni

дякую за підказки!!!і вибачте за дурні запитання, просто в мене чомсь він не виходить! то по порядку - збити яйця потім, додати соду , потім сметану , а тоді муку . правильно?
Перейти на початок сторінки
Soni
25 жовтня 2011 09:15
Повідомлення #60


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Почекай якщо робити коричневі коржі то я так роблю:
збила яйця тоді додала цукор, гарно збила тоді даю сметану і соду знов збила, тоді какао і мука.

З горіхами корж :
Збила яйця, потім додала цукор, збила гарно тоді добала соду збила ще трохи, викинула горіхи ізюм і муку і гарно вимішала ложкою.
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 09:25

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 25
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100