відгуків і порад я теж готувала ПР. Так як всі хвалили горіховий прошарок вирішила приготувати його на 2 коржі. Трохи начудила, але результат того вартий. Отже, пекла горіховий за таким рецептом: 5 яєць, 5 л цукру, 5 л муки, 3 ст л кипятку, 3 ст л оліі, 1 ст л сметани, 1 ч л соди, 100 г ізюму, 200г арахісу ( в дитини моєі алергія на грецькі горіхи). Розрізала на 3 ч. Пекла шоколадний бісквіт за цим рецептом. Коли вилила тісто в форму думала що буде млинчик, але, о чуду, він вдався гарно. Розрізала на 2 ч. В результаті отримала 5 коржів. Для торта на замовленгя дуже добрий, високий. Половинку змастила пудинг без цукру,200 г масла, 0,5 б зущеного молока не вареного. Другу половинку - 600 г сметани і 0,5 б згущенки. Хоча дуже хотіла кавового крему, але іли діти. Думаю кавовий крем сюди пасує найкраще, але чим його замінити для дітей???