Пекла і я того Поля.


Ось як пекла я:
Спекла один коричневий, вийшов не дуже високий, то я спекла ще один (пекла в формі д=25). Корж перший пекла на сметані, а другий на квасному молоці і вийшов мякший, ніж перший. До крему замість 1 ч.л. муки дала по ст. ложці муки і крохмалю, бо читаю, що в дівчат крем часом рідкий, тому себе перестрахувала. Як збивала масло, то цукру до масла не давала. Пропитку варила півпорції і ще навіть лишилося.
Прошарок з ізюмом і горіхами взагалі смачнючий вийшов, навіть не сподівалася, що то таке добре. Малий каже "Дузе смацно". Пляцок дуже смачний, лиш то шо засолодкий дуже. А взагалі я дуже задоволена, що получився.
Сашуню-Волошечко, дуже дякую за рецепт!!!
