Не має за що , нехай вдається, буває всяке, я от на днях робила все як потрібно а не виріс зовсім, переробила то на всю бляшку виріс, навіть уявлення не маю чого так
Велике спасибі Волошці за рецепт торта: Справді, неважкий у приготуванні, а головне - смачний. Волошко, а як він у тебе з"явився (рецепт), я питаю тому, що в енциклопедії знайшла, хто такий Поль Робсон. Ось, знайомтесь з нашим героєм:Поль Лерой Робсон (англ. Paul LeRoy Bustill Robeson; 9 квітня 1898, Прінстон, Нью-Джерсі - 23 січня 1976, Філадельфія) - американський співак (бас), актор, правозахисник, лауреат Міжнародної Сталінської премії «За зміцнення миру між народами» 1952 року (за що був репресований на батьківщині комісією Маккарті ), поліглот (виконував пісні і говорив більш ніж на 20 мовах).
Перший раз цього тижня пекла торт Поль Робсон. Коржі виросли файно, але як на мій смак то пропитувати коржі таким солодким сиропом без потреби. Прошарок можна змочити ,але якимось кисленьким соком. Торт виставила у дитячих тортах2. Називається На день дошкільника.
Подивилася я на того Поля і чомусь так смішно стало. Ото вже шана та повага Полю від Дрімфудчанок, його так всі люблять... Мабуть був хорошим чоловіком...
Ось як пекла я: Спекла один коричневий, вийшов не дуже високий, то я спекла ще один (пекла в формі д=25). Корж перший пекла на сметані, а другий на квасному молоці і вийшов мякший, ніж перший. До крему замість 1 ч.л. муки дала по ст. ложці муки і крохмалю, бо читаю, що в дівчат крем часом рідкий, тому себе перестрахувала. Як збивала масло, то цукру до масла не давала. Пропитку варила півпорції і ще навіть лишилося. Прошарок з ізюмом і горіхами взагалі смачнючий вийшов, навіть не сподівалася, що то таке добре. Малий каже "Дузе смацно". Пляцок дуже смачний, лиш то шо засолодкий дуже. А взагалі я дуже задоволена, що получився. Сашуню-Волошечко, дуже дякую за рецепт!!!
а я теж свою одиничку з поль-робсона робила, хочу сказати велике спасибі волошці, тортик вийшов супер, дуже смачний всім сподобався, тепер напевно вже пів села буде приходити за рецептом, та я недам ну трошки треба повимахуватися і ціну собі набити
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
наталька, Хочу Волошці теж спасибі сказати ВЕЛИКЕ!!! за рецептик, пекла чоловікові на ДН, смакотааааа, я переклала кремом масляним з нутелою, а чорні коржі правда робила бісквіт на кипятку, смакота вийшла тепер це мій улюблений рецепт. шкода фото немає, бо вже все зїли...