Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Поль Робсон (від Волошки)
galina27
25 жовтня 2011 11:00
Повідомлення #61


Молода господинька
  • 34

Репутація: 133
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 247
Реєстрація: 2.11.2010

ICQ:--

Бали: 507
Цитата: Soni
Почекай якщо робити коричневі коржі то я так роблю:

о, спасибі величене!!!!!!!!!
Перейти на початок сторінки
Soni
25 жовтня 2011 11:02
Повідомлення #62


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Не має за що , нехай вдається, буває всяке, я от на днях робила все як потрібно а не виріс зовсім, переробила то на всю бляшку виріс, навіть уявлення не маю чого так :am:
Перейти на початок сторінки
Яналу
5 листопада 2011 13:54
Повідомлення #63


Молода господинька
  • 34

Репутація: 11
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 30
Реєстрація: 15.04.2011

ICQ:--

Бали: 102
Велике спасибі Волошці за рецепт торта: Справді, неважкий у приготуванні, а головне - смачний. Волошко, а як він у тебе з"явився (рецепт), я питаю тому, що в енциклопедії знайшла, хто такий Поль Робсон. Ось, знайомтесь з нашим героєм:Поль Лерой Робсон (англ. Paul LeRoy Bustill Robeson; 9 квітня 1898, Прінстон, Нью-Джерсі - 23 січня 1976, Філадельфія) - американський співак (бас), актор, правозахисник, лауреат Міжнародної Сталінської премії «За зміцнення миру між народами» 1952 року (за що був репресований на батьківщині комісією Маккарті ), поліглот (виконував пісні і говорив більш ніж на 20 мовах).
Перейти на початок сторінки
lenameln
5 листопада 2011 15:10
Повідомлення #64


Молода господинька
  • 34

Репутація: 371
Група: Кондитер
Повідомлень: 258
Реєстрація: 1.03.2011

ICQ:--

Бали: 553
Перший раз цього тижня пекла торт Поль Робсон. Коржі виросли файно, але як на мій смак то пропитувати коржі таким солодким сиропом без потреби. Прошарок можна змочити ,але якимось кисленьким соком. Торт виставила у дитячих тортах2. Називається На день дошкільника.
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
21 листопада 2011 14:18
Повідомлення #65


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
Цитата: Яналу
Поль Лерой Робсон

Подивилася я на того Поля і чомусь так смішно стало. Ото вже шана та повага Полю від Дрімфудчанок, його так всі люблять... Мабуть був хорошим чоловіком...
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
21 листопада 2011 14:36
Повідомлення #66


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14624
Цитата: Яналу
Ось, знайомтесь з нашим героєм:Поль Лерой Робсон

:laughing: Бачите, а так би і не знали, хто то такий))))) Завдяки торту більше людей з ним познайомилось :smile:

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
5 грудня 2011 19:08
Повідомлення #67


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Пекла і я того Поля.





Ось як пекла я:
Спекла один коричневий, вийшов не дуже високий, то я спекла ще один (пекла в формі д=25). Корж перший пекла на сметані, а другий на квасному молоці і вийшов мякший, ніж перший. До крему замість 1 ч.л. муки дала по ст. ложці муки і крохмалю, бо читаю, що в дівчат крем часом рідкий, тому себе перестрахувала. Як збивала масло, то цукру до масла не давала. Пропитку варила півпорції і ще навіть лишилося.
Прошарок з ізюмом і горіхами взагалі смачнючий вийшов, навіть не сподівалася, що то таке добре. Малий каже "Дузе смацно". Пляцок дуже смачний, лиш то шо засолодкий дуже. А взагалі я дуже задоволена, що получився.
Сашуню-Волошечко, дуже дякую за рецепт!!! :m05004:
Перейти на початок сторінки
наталька
5 грудня 2011 20:14
Повідомлення #68


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
а я теж свою одиничку з поль-робсона робила, хочу сказати велике спасибі волошці, тортик вийшов супер, дуже смачний всім сподобався, тепер напевно вже пів села буде приходити за рецептом, та я недам ну трошки треба повимахуватися і ціну собі набити :lol:

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
kristi_sk
5 грудня 2011 20:29
Повідомлення #69


Файна господиня
  • 51

Репутація: 354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 393
Реєстрація: 8.07.2011

ICQ:--

Бали: 996
Цитата: наталька
та я недам ну трошки треба повимахуватися
:m0529:
:lol: :lol: :lol:
оце сказано класно :winked:
Перейти на початок сторінки
zhanetka
5 грудня 2011 20:46
Повідомлення #70


Файна господиня
  • 51

Репутація: 618
Група: Кондитер
Повідомлень: 538
Реєстрація: 13.05.2011

ICQ:--

Бали: 1690
наталька,
Хочу Волошці теж спасибі сказати ВЕЛИКЕ!!! за рецептик, пекла чоловікові на ДН, смакотааааа, я переклала кремом масляним з нутелою, а чорні коржі правда робила бісквіт на кипятку, смакота вийшла тепер це мій улюблений рецепт. шкода фото немає, бо вже все зїли...
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 20 травня 2024 05:24

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 30
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100